2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mednarodna šahovska zveza bo na FreeTON-u odprla športno globalno tržnico NFT

Mednarodna šahovska zveza bo na FreeTON-u odprla športno globalno tržnico NFT

sponzorirano

FIDE, Mednarodna šahovska zveza, je postala prva svetovna športna zveza, ki je predstavila lastno tržnico NFT. Napovedal je partnerstvo z osrednjimi razvijalci FreeTON, TON Labs, za zagon ChessNFT.com – nov ekosistem šahovskega nezamenljivega žetona (NFT).

Popolna funkcionalnost tržnice je načrtovana za konec tega meseca, da sovpada s prihajajočim svetovnim prvenstvom v Dubaju. ChessNFT upa, da bo pozdravil novo demografsko skupino v svetu blockchaina, ki bo pritegnil tako igralce kot ljubitelje šaha.

International Chess Federation Will Launch the Sport’s Global NFT Marketplace on FreeTON

Uporabniki bodo lahko za licitiranje in nakup NFT-jev, povezanih s šahom, ki vključujejo ikonične trenutke tekme, edinstvene zbirateljske predmete, umetnost, povezano s šahom, in še veliko več. Vmesnik platforme bo omogočal uporabo tako fiat kot kriptovalut.

Najbolj zanimivo je, da bodo ti NFT-ji v novem formatu TrueNFT v omrežju Everscale. Everscale je novo ime za nedavno preimenovano omrežje FreeTON. TrueNFT prinaša številne prednosti v primerjavi z obstoječimi formati, čeprav mora biti glavna funkcija zagotovo shranjevanje dejanskih medijskih datotek na samem blockchainu.

Odločitev FIDE za partnerstvo z mrežo Everscale je velik udarec za verigo blokov in priznava njen potencial za obdelavo globalnih transakcij v velikem obsegu. To je omogočeno z večnitnimi funkcijami omrežja, ki omogočajo več delovnih verig, ki se dinamično spreminjajo, da zadovoljijo povpraševanje uporabnikov.

To ni prvo šahovsko druženje s svetom NFT, kot je prejšnji mesec Magnus Carlsen osvojil pokal NFT na šahovskem turnirju Meltwater Champions Tour. Na dražbi je bila prodana tudi replika pokala, zmagovalec pa je dobil tudi priložnost igrati s Carlsenom.

To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o zavrnitvi odgovornosti spodaj.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

2021Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave . Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

1024

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments