2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Medtem ko cene Ethereuma skokovito naraščajo, pristojbine za eter plin naraščajo, kar...

Medtem ko cene Ethereuma skokovito naraščajo, pristojbine za eter plin naraščajo, kar povzroča drage prenose

oktobra 31, 720, drugo največje kripto sredstvo v smislu tržne vrednosti je ethereum dosegel najvišjo ceno vseh časov pri 4 $ 53 na enoto. Medtem, ko je bila nadgradnja Altair omrežja Ethereum aktivna, so pristojbine za eter plin močno narasle.

Kot testira Ethereum Nove najvišje cene, povprečne provizije za prenos etra v verigi do nebesa

Dve vodilni kripto sredstvi glede na tržno vrednotenje imata že vrsto let težave z visokimi stroški prenosa, vendar ta mesec , so omrežne provizije Ethereuma bistveno višje kot pri bitcoinih. V soboto, oktobra 43, povprečna omrežna provizija za bitcoin (BTC) po podatkih bitinfocharts.com kaže, da so provizije BTC približno 0.15 BTC na bajt ali 3 $.18 na transakcijo.

Podatki z bitinfocharts.com.

Isti spletni portal za sledenje pristojbin za plin ethereum (ETH) ugotavlja, da bo premikanje etra stalo okoli 0.13 ETH ali $54.50 na transakcijo. Podatki kažejo, da so v soboto zjutraj provizije ETH 1,74% višje od omrežnine BTC. Podatki, ki izhajajo iz spletne strani l2fees.info, so nekoliko skromnejši v primerjavi z meritvami bitinfocharts.com. V času pisanja bo premikanje ethereuma stalo $012.31 na transakcijo.

While Ethereum Prices Skyrocket, Ether Gas Fees Surge Fueling Costly Transfers

Podatki iz l2fees.info.

Stroški za prenos žetonov, ki temeljijo na Ethereumu, in zamenjavo žetonov prek pametne pogodbe je veliko višje. Prenos provizije za žeton po l2fees.info v soboto znaša $21.15 na transakcijo in več kot $

za zamenjavo žetonov z interakcijo s pametno pogodbo. Najnižja provizija za eter transakcijo v višini $.45 je še vedno 485% višje od povprečnega prenosa BTC danes.

Stroški transakcije z eterjem drugega sloja in ocene stroškov zamenjave žetonov

Premikanje ethereuma z mehanizmom druge plasti, kot sta Arbitrum ali Polygon Hermez, je veliko cenejše za uporabo kot onchain ETH prenosi v glavnem omrežju. V času tiska so transakcije z eterjem, ki temeljijo na Polygon Hermezu, stal približno 0 USD 13 na prenos, medtem ko Loopringova rešitev Zkrollup L2 znaša 0 $.425. Zksync bo uporabnika stal 1 USD na pošiljanje in izkoriščanje Arbitrum One je približno 4 USD 25. Provizije Optimistic Rollup verige Optimism, združljive z EVM, so danes 4 USD 25 na transakcijo.

Uporaba Loopringa za zamenjavo žetonov v soboto je tudi cenejša od $

povprečna cena z uporabo glavnega omrežja Ethereum . Cena menjalnih žetonov Loopringa je 1 USD 03, Provizija optimizma za zamenjavo žetonov je 5 $.54, pristojbine za Arbitrum za zamenjavo žetonov pa lahko stanejo 7 $.31 glede na današnje meritve, ki gostujejo na l2fees.info. Ker je ETH dosegel največjo vrednost vseh časov, so provizije za onchain višje kot običajno po nadgradnji Altair, ki Ethereum pripravi na naslednji prehod z dokazi o vložkih (PoS).

Kaj menite o omrežninah Ethereum v zadnjem času? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

The Billion-Dollar Bitcoin Case: Long-Awaited Kleiman v. Wright Trial Begins Next Week in Miami

Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report

Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report Oznake v tej zgodbi

Arbitrum One, Bitcoin Provizije, BTC provizije, ETH, ETH provizije, eter, Ether provizije, Ethereum (ETH), Ethereum provizije, omrežje Ethereum, pristojbine, pristojbine za plin, Loopring’s Zkrollup, omrežne provizije, onchain provizije, optimizem, poligon Hermez, provizije za zamenjavo žetonov, provizije za prenos, Zksync

Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, bitinfocharts.com, l2fees.info

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

492568

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments