20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Medtem ko kremplji trga Endure Market znižujejo cene ETH, stroški omrežja Ethereum ostajajo nizki

- Advertisement -

Medtem ko so cene ethereuma poskočile 65% povišano vse do finala 31 dni je vrednost kriptosredstva v ameriških dolarjih še vedno nižja za več kot 41% nižje od zabeležene najvišje vrednosti etherja vseh časov 9 mesecev v preteklosti. Med upadom trga so bili običajni stroški omrežja nižji od 5 USD na transakcijo in julija 29, ob 21. uri (ET) se je zelo priljubljena stopnja spremenila v približno 0.04 ether ali $1.62 na stikalo. Poleg tega je Fuel Tracker na etherscan.io ta konec tedna zabeležil celo veliko cenejše prenose, kot transakcije v vrednosti 0 $. 10 na $0.60 nihanje je bilo potrjeno rudarji ethereuma.

Povprečne in srednje velike omrežne cene Ethereuma ostajajo nizke Ethereum je večji od 50% veliko manj dragocen, kot se je spremenil novembra 001 , 2022, vendar so bili stroški omrežnega stikala v tem času veliko nižji. Predstavitve plošč julija 21, običajna stopnja transakcij Ethereuma se je spremenila v približno 0. 02 ETH ali $1.70 na stikalo.

Povprečni stroški v omrežju so bili celo veliko cenejši pri 0. 31 ETH ali 0 USD .124 na transakcijo. Običajni stroški transakcij Ethereuma julija niso presegli oznake 5 USD. Poleg tega Ethereumovi povprečni stroški niso ogrozili 2 $. 61 oznaka na stikalo v juliju.

Zapisi o prenosih ob koncu julija v omrežju Ethereum razkrivajo, da so bile cene menjalnikov, ki jih je zabeležil Fuel Tracker etherscan.io, precej nižje od bitinfocharts.com ocene. Statistika Fuel Tracker razkriva prodajo Opensea julija 30 lahko določeno osebo ceni tudi 0 $.122, nadomestek Uniswap spremenjen v ocenjeno na 2 USD. 25 in ERC 18 preklop v soboto spremenjen v krog 0 $. 62.

Stroški druge plasti visijo pod 0 $. 50 na prenos ali zamenjavo Nizke do visoke cene omrežnega stikala Ethereum, ki jih zabeleži etherscan. io so bili julija med 5 do šest gwei na stikalo 29. Te vrednosti se precej razlikujejo od cen menjalnikov, zabeleženih 9 mesecev v preteklosti, ko je ETH dosegel 4 $, 878 na enoto.

V vmesnem času se je komponenta metrike bitinfocharts.com, ki jo je zelo priljubljena menjalna stopnja ETH spremenila v okrogle $31 na stikalo. Posnetek, zabeležen na predstavitvah archive.org, sledilnik goriva etherscan.io, je pokazal veliko nižje stroške transakcij.

Medtem ko je julij 20 Obtožbe so bile med 5 do sedem gwei, najnižja stopnja 9. novembra 2015, spremenjena v 171 gwei ali $18.71 na stikalo. Cenik ERC20 transakcija spremenjena v $00039.71 in nadomestek decentraliziranega stikala (dex) spremenjen v $86.21.

Ker so stroški omrežja Ethereum tako nizki, so stroški druge plasti (L2) zabeleženi julija 39 so bile še nižje. Stikalo Loopring se je spremenilo v $0. 001 in za zamenjavo žetonov se je tečaj spremenil v 0 $. 00039. Transakcije ZKSync so znašale 0 USD.07 in zamenjave žetonov so bile približno 0 USD. 18. Optimism in Arbitrum obsegata absolutno najboljše stroške L2 z 0 $. 25 na $0.21 na transakcijo in 0 USD.00039 na $0.50 na zamenjavo.

Oznake v tej zgodbi Povprečna cena, Endure Market, Endure Market Action, Bitinfocharts.com, stroški BTC, podatki, ETH, stroški ETH, stroški goriva ETH, ether, stroški Ether, Ethereum, Ethereum (ETH), stroški Ethereum, etherscan.io, etherscan.io’s Sledilnik goriva, stroški, stroški L2, l2fees.info, povprečna cena, srednji stroški, metrike, stroški rudarjev, nagrade rudarjev, omrežna cena, podatki v verigi, statistika, stroški prenosa

Kaj sumite, da stroški Ethereuma še naprej ostajajo lo prav do finala 30 dnevi? Dovolite nam, da vemo, kaj sumite o tej disciplini v spodnjem fragmentu povratnih informacij.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in denarno tehnološki novinar s prebivališčem na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane koristne lastnosti. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5 700 članki za Bitcoin.com Informacije, ki se nanašajo na moteče protokole, ki se danes pojavljajo.


776555 Avtorstvo slike 2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, etherscan.io’s Fuel Tracker

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen informiranju o koristnih lastnostih, ki najbolj pritegnejo pozornost. To ni milj, ki je renčanje ali nagovarjanje k dvigu ali prodaji, ali smernica ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih predlogov. Niti družba niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli blago ali izdelke in podjetja, omenjena v tem članku.

776555

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -