-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Medtem ko vrednost zaklenjena v Defi narašča, na desetine Dapps izkorišča podporo...

Medtem ko vrednost zaklenjena v Defi narašča, na desetine Dapps izkorišča podporo navzkrižne verige

While the Value Locked in Defi Soars, Dozens of Dapps Leverage Cross-Chain Support

Protokoli za decentralizirane finance (defi) še naprej sije, saj je skupna vrednost, zaklenjena v defi, več kot 260 milijard dolarjev . Medtem ko je Ethereum začel trend defi in ima levji delež TVL v defi, veliko število decentraliziranih aplikacij (dapps) podpira množico alternativnih verig blokov.

Današnji najbolj priljubljeni dapps podpirajo več kot eno omrežje

7. novembra je skupna vrednost, zaklenjena v defi, $ 75 milijard po statistiki defillama v nedeljo. Ko je defi prvič začel ustvarjati valove, je večina dapps, s katerimi so ljudje sodelovali, uporabljala blockchain Ethereum (ETH). Proti koncu 2021 se je vse, kar se je spremenilo, saj je tehnologija navzkrižne verige bolj vroča kot kdaj koli prej in dapps zdaj podpirajo nešteto omrežij.

While the Value Locked in Defi Soars, Dozens of Dapps Leverage Cross-Chain Support

Na primer, Curve, protokol avtomatiziranega tržnika (AMM), ima največji odstotek TVL s svojim $20.06 milijarda zapoveduje 7. 11%. Curve se povezuje tudi s sedmimi različnimi omrežji blockchain z vključenim Ethereumom. Verige vključujejo Avalanche, Harmony, Polygon, Arbitrum, Fantom, Xdai in Ethereum.

Še en velik dapp z $20.20 milijard TVL je Aave, decentralizirani sistem posojanja in uporabniki iz treh različnih verig blokov (ETH, AVAX, MATIC) lahko dostopajo do dapp. Ko gre za podporo navzkrižne verige, ima dapp Sushiswap veliko število verig kot omrežja blockchain lahko dostopajo do dapp. Verige, kot so Palm, Xdai, Polygon, Avalanche, Celo, Okexchain, Moonriver, Harmony, Binance Smart Chain, Heco, Ethereum in Arbitrum.

Sushiswap, Anyswap Support Različne verige – Trend podpore navzkrižne verige še naprej narašča

Z vsemi temi povezavami ima platforma za decentralizirano izmenjavo (dex) Sushiswap TVL 6,8 milijarde dolarjev. Dapp Anyswap podpira tudi 12 različna omrežja in edina razlika med njim in Sushiswap je ta, da dapp podpira Kucoinchain. Drugi priljubljeni dapps, ki uporabljajo več kot eno omrežje, vključujejo protokole, kot so Abracadabra, Balancer, Uniswap V3, Renvm, Cream Finance, Synthetix, Mirror, Beefy Finance, Badger DAO in Alpha Finance.

Seveda vse te aplikacije podpirajo tudi Ethereum, a ker so se pristojbine za eter plin letos močno zvišale, so konkurenti začeli dohitevati. V zadnjih devetih mesecih je veliko aplikacijskih aplikacij dodajalo podporo za alternativne verige blokov in ne zdi se, da bo ta trend kmalu prenehal rasti.

Kaj menite o defi aplikacijah, ki zdaj služijo različnim blokovnim verigam? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Smartbch Defi Universe Expands — Dozens of SEP20 Tokens, $12.8M Total Value Locked in Dex Platforms

Smartbch Defi Universe Expands — Dozens of SEP20 Tokens, $12.8M Total Value Locked in Dex Platforms

Oznake v tej zgodbi

Abracadabra, Alpha Finance, Arbitrum, Avalanche, Badger DAO, Balancer, Beefy Finance , kremno financiranje, navzkrižna veriga, dApps, decentralizirane, decentralizirane aplikacije, decentralizirane finance, DeFi, Defi Apps, Ethereum, Fantom, Harmony, KuCoin, Mirror, Okex, Polygon, RenVM, Solana, Synthetix, uniswap v3, xDAI

1932008531Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments