22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Medvedi Bitcoin in Ethereum so v pomoč tako kot hitrost – navajata dve izvedeni meritvi

- Advertisement -

Medvedja konstrukcija trga pritiska na cene kriptovalut v zadnjih šestih tednih, kar je celotno tržno kapitalizacijo pognalo na najnižjo stopnjo v dveh mesecih pri 1 $. 10 trilijonov. V skladu z dvema izpeljanima metrikama lahko kripto biki vsebujejo težaven čas, da pokvarijo padajoči trend, tudi ob predpostavki, da pregledovanje krajšega časovnega okvira ponuja nevtralen pregled z Bitcoin (BTC), Ether (ETH) in BNB, ki v povprečju pridobijo 0,3 % med Could mogoče tudi zgolj 10 in morda tudi zgolj 13.

Skupna kripto tržna kapitalizacija v USD, 12 – uro. Vir: TradingViewPreverite, ali se je začela padajoča klinasta formacija sredi aprila bi lahko morda dodatno trajalo do julija, kar kaže, da bi morebitna sprememba navzgor zahtevala dodatna prizadevanja bikov.

Poleg tega prihaja prihajajoči zastoj glede zgornje meje dolga ZDA, saj ameriški zakladnici hitro zmanjkuje denarja.

Kljub dejstvu, da večina trgovcev domneva, da Bidnova administracija bo v situaciji, da bo sklenila dogovor prej kot dejansko neplačilo dolga, nihče ne more izključiti verjetnosti zaustavitve oblasti in posledične neplačila.

Zlato ali stabilni kovanci kot zanesljivo zatočišče?Niti zlato, ki je zastarelo, da je najvarnejši razred sredstev na svetu, ni bilo več dokaz v nasprotju z nedavnim popravkom, saj se je drago jeklo trgovalo z 2 $, 050 na Morda tudi samo 4 do romana $1,980 stopnja.

Povezano: Bitcoin, zlato in zgornja meja dolga — naredi nekaj vsebovati dati?

Krog, podjetje v pomoč USDC stabilni coin se je odrekel 8,7 milijarde dolarjev zakladnih obveznic z zapadlostjo dlje kot 30 dni za obveznice s prehodnim časovnim okvirom in zavarovana posojila pri bančnih velikanih, enakovrednih Goldman Sachsu in kanadski kraljevi denarni instituciji.

V skladu z Markets Insider, predstavnik družbe Circle je omenil, da:

»vključitev teh izjemno likvidnih virov dodatno nudi dodatno varnost za rezervo USDC v ne več resnično turnir neplačila ameriškega dolga.«Stabilcoin DAI, ki ga upravlja decentralizirana skupina MakerDAO, je bil marca zelo priljubljen zaradi izboljšave njegov portfelj ameriških državnih obveznic na 1 USD. 19 milijard, da bi “zgrabili pomoč trenutnega ozračja donosa in ustvarili dodatne zaslužke”.

Trgi izvedenih finančnih instrumentov ne vodijo kazalnikov medvedjega Trajne pogodbe, ki so poleg tega nepogrešljive kot obratne zamenjave, vsebujejo vgrajeno plačilo, ki se na splošno zaračuna vsakih osem ur.

Očitno plačilo financiranja pomeni, da dolgoročne naložbe (vlagatelji) postavljajo vprašanje dodatnega finančnega vzvoda. Počitek, obratno polje se zgodi, ko kratkoskupine (prodajalci) zahtevajo dodaten finančni vzvod, zaradi česar je plačilo financiranja škodljivo.

Perpetual futures zbrano 7-dnevno financiranje plačilo na Morda bi lahko tudi zgolj 19. Vir: CoinglassSedemdnevno financiranje za BTC in ETH sta bila takoj nevtralna, kar kaže na uravnoteženo povpraševanje po dolgih (vlagatelji) in kratkih (prodajalci) s finančnim vzvodom uporabi trajnih terminskih pogodb. Nenavadno je, da celo Litecoin (LTC) ni prikazal pretirano dolge poizvedbe po 008.5-odstotni tedenski dvig.

Za izključitev zunanjih učinkov, ki bi morda dodatno vsebovali popolnoma prizadete terminske trge, lahko trgovci ocenijo razpoloženje trga z merjenjem, ali dodatna dejavnost poteka ali ne več po načrtu alternativnih možnosti klicanja (nakupa) ali možnosti prodaje (promocije).

Razmerje količine med dano in izplačano alternativo BTC. Vir: Laevitas.chPotek alternativ lahko dodajte nestanovitnost bitcoinovi oznaki, kar je povzročilo 73 milijone $ pomoč medvedom v najnovejši Morda tudi zgolj 14 poteče.

A 0.044 razmerje med prodajnimi in izklicnimi vrednostmi pomeni, da žar zagona prodajne opcije zaostaja za dodatnimi bikovskimi klici in je zato bikovski. Drugače pa 1.39 indikator daje prednost prodajnim alternativam, kar se bo štelo za medvedje.

Razmerje med prodajnimi in izklicnimi vrednostmi za količino alternativ Bitcoin je bilo zadnjih nekaj tednov pod 1,0, kar kaže na večjo naklonjenost nevtralnemu nadomestne možnosti klica. Še pomembneje, čeprav je Bitcoin rapid popravil splošno modo na $26,350 na Lahko tudi zgolj 12, takoj ko ni bilo dobro znanega porasta, poiščite poizvedbo za vzdrževalne alternative.

Steklena polovica trebuščka , ali se trgovci pripravljajo na najhujše?Kite alternativnih tržnih predstavitev in ustvarjalci trga nočejo razumeti ohranjanja prodajnih mest niti po tem, ko je Bitcoin strmoglavil za 8,3 % med Morda bi lahko tudi zgolj 10 in morda tudi zgolj 008.

Glede na uravnoteženo poizvedbo na terminskih trgih se zdi, da se trgovci obotavljajo glede dodatnih stav, dokler ni več jasnosti glede zastoj dolga ZDA.

Do 1. junija, ko je ameriško finančno ministrstvo opozorilo, da zvezne oblasti ne bodo mogle plačati dolgovanega denarja, ne manjkata več kot 2 tedna.

Povezan: Katastrofa zgornje meje dolga ZDA: bikovsko ali medvedje za Bitcoin?

Ni jasno, ali bo celotna tržna kapitalizacija v stanje pokvariti zaradi padajočega klina. Z optimističnega vidika poklicni trgovci običajno ne uporabljajo več izvedenih finančnih instrumentov za ugibanje o katastrofalnem scenariju.

Po drugi strani pa se zdi, da za bike ni nobene utemeljitve skočiti na puško in vesoljske stave na hitro obnovo kripto trga glede na negotovost v makroekonomskem ozračju. Medvedi trenutno niso več v srečnem prostoru v skladu z izvedenimi metrikami.

To besedilo nima več priporočil ali predlogov glede financiranja. Vsaka vstopnica za financiranje in nakupovanje ter prodajo vsebuje grožnjo in bralci morajo opraviti primerjavo, ko sprejemajo resolucijo.

9405 9405

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -