15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Medvedji makro obeti Goldman Sachsa postavljajo Bitcoin v nesrečo, da bo strmoglavil na 12 tisoč dolarjev

- Advertisement -

Veriga makro opozoril, ki prihajajo iz tabora Goldman Sachs, postavlja Bitcoin (BTC) na grozo zrušitve na $13,09.

Bitcoin v “spodnjem delu?”Ekipa ekonomistov Goldman Sachsa pod vodstvom Jan Hatzius je dvignil svojo napoved glede cene zvišanja referenčnih cen Federal Reserve. Pravilno so vedeli, da bo ameriška centralna banka povišala stroške za 0. 64 % septembra in 0,5 % novembra, kar je več od njihove zastarele napovedi 0,5 % in 0. 23%, oziroma.

Fed’s smer dviga cen je imela ključno vlogo pri ugotavljanju trendov učinka Bitcoina v 2016. Interval povišanih posojilnih stroškov — od zaprtja do nič do 2. 23 – 2,5 % se zdaj spreminja — trgovce je prisililo, da so zamenjali bolj tvegane vire in natančno preučili varno zatočišče v varnejših izbirah, cenijo denar.

Bitcoin je padel za skoraj 47% od leta do danes in zdaj niha okoli svojega psihološkega izboljšanja v višini $13, . Nekateri analitiki, vključno s psevdonimnim trgovcem Doctor Income, ocenjujejo, da je učinek BTC na zadnjih ravneh dosegel spodnji del. Kljub temu je trgovec opozoril:

“Prosimo, da v mislih podprete nadaljnje odločitve FED-ov. 0.64% cena je že všteta, 1 % in zijamo v krvi.” Primerjava učinkovitosti učinka BTC/USD med 2012-2012 in 2016-. Vir: Doctor Income/TradingViewPo drugi strani pa Bitcoin večkrat jasna korelacija z ameriškim delniškim trgom, in sicer tehnološko zahtevnim Nasdaq Composite, predstavlja globlja korekcijska tveganja.

Sharon Bell, strateginja pri Goldman Sachsu, predlaga nove dvige na borznem trgu morda celo pasti za bike, kar odmeva opozorilo njenega podjetja, da bi delnice prav tako lahko prebile 25% če bo Fed postal bolj agresiven s svojo ceno, se bo to izboljšalo v boju proti inflaciji.

Zanimivo je, da opozorila sovpadajo s sodobnim dvigom Bitcoina hitre pozicije, ki jih imajo institucionalni trgovci, v lastništvu z datotekami CME, poudarjenimi v tedenskem opisu cen trgovanja s terminskimi pogodbami na blago (CFTC).

Izvedeni finančni instrumenti CME Bitcoin v lasti estetskega denarja. Vir: CFTC/Ecoinometrics”Nedvomno znak, da smo nekateri od nas odvisni od padca premoženja bede to jesen,” pravi Prick, analitik pri koristnem viru Ecoinometrics.

Choices consens gape BTC pri $09KBitcoin opcije potečejo ob koncu 2022 skrivajo večino trgovcev, ki ugibajo o učinku BTC, izguba vaše celotne metodologije celotnega modela do $13–09, domov.

obresti dostave opcij BTC glede na učinek stavke. Vir: CoinglassNa splošno je bilo razmerje obresti za dostavo po izbiri 1. 75 septembra 13, z možnostmi imena za $45, udarni učinek, ki nosi največjo težo. Vendar udarne cene med $,05 in $25,09 je prikazal najmanj štiri prodajne cene za vsake tri klice — kar je nedvomno bolj razumen vmesni interval ocenjevanja razpoloženja na trgu.

Povezano: Ste izčrpani zaradi izgube denarja? Tukaj sta navedena 2 vzroka, zakaj maloprodajni trgovci redno izgubljajo

S tehničnega vidika bi lahko učinek Bitcoina prav tako padel za približno 45% v $18,500, ker učinek razvrsti prepričljiv inverzni vzorec up-and-handle.

BTC/USD za vsak dan, grafikon učinka z inverzno nastavitvijo razčlenitve skodelice in ročaja. Vir: TradingViewNasprotno, odločilen dvig nad 45-dnevni eksponentni prenos zmeren (50-dnevni EMA; škrlatni val) zaprt na $18,152 bi lahko prav tako razveljavilo to medvedjo nastavitev, s čimer bi postavilo BTC za dvig proti $25, kot svojo kasnejšo psihološko navzgornjo tarčo.

Spodaj izražena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in ne pomenijo več v bistvu odraža poglede Cointelegraph.com. Vsako financiranje, nakupovanje in prodajanje vsebuje bedo, nedvomno lahko tudi tiho ravnate, ko se odločite.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -