15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Medvedji signali rastejo, ko cena Bitcoina pade na 35 tisoč dolarjev, trgovci...

Medvedji signali rastejo, ko cena Bitcoina pade na 35 tisoč dolarjev, trgovci pa ignorirajo padec

Bitcoin cena visi malo nad $ 35, 000, medtem ko trgovci preprosto opazujejo padce s strani.

11451 Skupno ogledov

03 Skupaj delnice

Bearish signals grow as Bitcoin price drops to $35K and traders ignore the dip

Trg kriptovalut se je maja soočil z novim valom prodajnega pritiska 28, saj se je cena Bitcoin (BTC) znižala na $ 23, 100 in trgovci so na splošno nezainteresirani za nakup dip pred vikendom.

Kljub negativnim potezam, ki so jih na trgu opazili v zadnjih parih 2 tednov so se institucionalni vlagatelji večinoma trdno odločili, da bodo ostali zavezani kriptovalutam, vendar pa se zaradi odsotnosti obvestil “kupili smo dip” trgovci na drobno sprašujejo, ali je cena Bitcoinov še za slabo.

4-urni grafikon BTC / USDT. Vir: TradingView

Medtem ko nekateri analitiki vidijo možnost, da Bitcoin pade tako nizko kot $ 20, kot najslabši možni scenarij celotna cenovna usmeritev BTC ostaja nespremenjena navzgor, tedenski trend višjih najnižjih vrednosti je še vedno nedotaknjen.

# BTC je že določil višjo najnižjo vrednost tedensko

Zdaj $ BTC se bori za ohranitev svoje serije višjih najnižjih dnevnih vrednosti # Crypto #Bitcoin

– Rekt Capital (@rektcapital) maj 20, 1200

Altcoins se strmoglavijo ob Bitcoin

Tudi Altcoins so se v petek močno umaknili, saj je tržna negotovost pred vikendom ob spominskem dnevu privedla do majhnega obsega, trenutno okolje, ki ne dopušča tveganja, pa je zmanjšalo vpliv pomembnih napovedi, kot je Polygon (MATIC), ki vključuje podatkovne nize v tehnologijo Google Cloud.

– Poligon (prej Matic) (@ 0xPolygon) maj 28, 1200

Kljub tržnemu umiku , nekaj žetonov se je uspelo zbrati. Povišan helij (HNT) 20% do novega najvišjega nivoja pri $ . 00 po tvitu, ki je sporočil, da je projekt presegel 45, 000 aktivne vroče točke po vsem svetu, ki zagotavljajo decentralizirano brezžično pokritost naprav z internetom stvari (IoT).

42, Vroče točke zdaj zagotavljajo decentralizirano brezžično pokritost na #ThePeoplesNetwork! pic.twitter.com/woXdMOkOGc

— Helij (@helium) maj 28, 2021

MaidSafeCoin (MAID) je videl tudi 20% rally, da dosežete znotrajdnevni visoka pri 0 USD. 45 po zagonu v2 testne mreže in Zcash (ZEC) je pridobil 5% in zdaj trguje pri $ 159.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 159

Splošna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1 USD. 567 bilijona in stopnja prevladujočega položaja Bitcoin je 42. 8%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

95356

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments