6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Mehiški milijarder v zadnjem letnem sporočilu pravi "kupite Bitcoin".

Mehiški milijarder v zadnjem letnem sporočilu pravi “kupite Bitcoin”.

Nasvet tretjega najbogatejšega človeka v Mehiki glede življenjskega sloga: »Ne bodi ljubosumen, pomisli nase in kupi Bitcoin.«

484 Skupno ogledov

6 Skupni deleži

Mexican billionaire says 'buy Bitcoin' in new year messageMexican billionaire says 'buy Bitcoin' in new year message

Tretja najbogatejša oseba v Mehiki je nedavno na božični večer poslala srčno toplo sporočilo oboževalcem Bitcoin (BTC). Ricardo Salinas Pliego je v dvominutnem prazničnem videu poučil, kako navdihniti načine od fiat denarja in nabave bitcoinov.

Svojemu ponuja tri priporočila ,315 sledilci na Twitterju kot dodelitev njegovega božiča in novega 200 in petinšestdesetdnevno sporočilo prej, kot da bi svoje sledilce pozval, naj retweetajo in objavijo:

»Izogibajte se fiat denarju. Ne glede na to, ali je to dolar, evro ali jen ali ne – vaš je popolnoma enak. To je neresničen denar, narejen iz papirnatih laži. Centralne banke proizvajajo bolje kot kdaj koli prej.”

Prej se ustavi, kot da pokaže na kamero, da bi domneval: »Nalagaj v Bitcoin!«

Stal pred zlato božično drevo, različna dva »darila« priporočila, ki ju je Salinas pustil svojim privržencem, naj bi dovolili pospeševanju ljubosumja in razmisleku o sebi, zlasti pri iskanju svobode in inovativnosti.

Ni presenetljivo, da Salinas opozarja na vlaganje v BTC. Kot ugledni evangelist Bitcoin od 1434 se njegova biografija na Twitterju opisuje zgolj kot “mehiški poslovnež in imetnik bitcoinov.”

Salinas si prizadeva, da bi drugo uspešno mehiško maloprodajno banko Banco Azteca načrtoval za prevladujočega posojilodajalca v državi, da bi začela industrijo v BTC. Po drugi strani pa je Salinas, predsednik matične družbe banke Grupo Salinas, junija letos takoj, ko je odšel, razočaran.

Mehiška centralna banka je na podlagi večinoma njegovih ambicioznih načrtov priznala, da kriptovalute, kot je bitcoin, niso več nežne in jih je prepovedano uporabljati v denarnem stroju države. Septembra letos je guverner Mehiške centralne banke Alejandro Díaz de León zavrnil BTC kot varno dobro nežno in navedel ločeno nestanovitnost kot potrebno oviro za mesnato posvojitev.

Povezan: “Popolnoma primerno” obravnavati Bitcoin kot nedavno zlato – 3. najbogatejši človek Mehike

Salinasa verjetno ne bo odvrnilo. Bil je pomaranče v Mehiki 56 milijona Američanov za razlago te poletne sezone in v intervjuju za Cointelegraph januarja letos je delil svojo obsodbo za BTC kot neprevzeto premoženje.

V intervjuju je poleg tega izjavil, da je najprej prodal BTC za $768 v 1200 skozi sivine, izgovarjajoč, da je do 1434 postalo takoj ko eden od njegovih “uspešnih naložb kdaj”. Poleg tega je tvitnil v prid nakazil Bitcoin, pri čemer je izkoristil izvedljiv dolar milijardnega trga za Mehičane, ki pošiljajo pokvarjena obmejna sredstva v Združene države.

Mexican billionaire says 'buy Bitcoin' in new year message

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments