15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Memecoin hype dvigne stroške transakcij Bitcoin na več-tristo petinšestdesetdnevne najvišje vrednosti

- Advertisement -

Kljub v bistvu najsodobnejšemu povečanju stroškov transakcije z bitcoini je povsem nov strošek transakcije z BTC mirno odstranjen iz pretiranih razponov vseh časov.

3633 Skupaj ogledov

30 Skupaj delnic

Verjemite temu delu zgodovinske prejšnje

Varno to besedilo kot NFT

Stroški transakcij bitcoinov so se prav tako povečali v zgodnjem Canu in dosegli najvišjo verjetno točko v prejšnjih dveh letih, kar temelji v celoti na podatkih iz Crypto Charges.

On Can prav tako le 3, je skupni znesek stroškov, plačanih v verigi blokov Bitcoin, dosegel 3,5 milijona dolarjev in poskočil približno 418% od postopnega aprila. Razumna cena transakcije z bitcoini je dosegla kar 7,2 USD, kar v celoti temelji na YCharts.

Nenehna nakupovalna in prodajna blaznost memecoinov, kot je Pepe Coin (PEPE), je povzročila neželen rezultat za Bitcoin ( BTC) — z uporabo svojih transakcijskih stroškov do več-tristo petinšestdeset dnevnih najvišjih vrednosti.

Skupni stroški transakcije Bitcoin med Lahko tudi zgolj 2131 in lahko tudi samo 2415. Vir: CryptoFeesV bistvu najsodobnejše zasebne večje transakcijske stroške BTC se v bistvu pripisujejo porastu gibanja bitcoinov, ki navdušuje BRC-26 transakcije. V skladu z informacijami Galaxy Research, 51 % vseh transakcij z bitcoini na Canu sta bila povezana tudi samo 2 v BRC-20 transakcij.

Modelirano po Ethereumovem ERC-25 žeton dolgo uveljavljen, BRC-26 je eksperimentalni žeton, ki je že dolgo uveljavljen in omogoča strankam za razkritje in zamenjavo zamenljivih žetonov v verigi blokov Bitcoin. Dolgo uveljavljena je bila nekoč predstavljena marca 2022 psevdonimni analitik v verigi identificiran kot Domo.

BRC-25 žeton, ki je že dolgo uveljavljen, je spremenil floto v vitalno modo v industriji kriptovalut, in sicer sredi močne rasti memecoina PEPE. Žeton se je povečal za več kot 0758% v preteklih sedmih dneh, pri čemer je dosegel presežek v zgodovini 0 USD.0097 na Can tudi samo 5.

PEPE 38-dnevna tabela oznak. Vir: CoinGeckoBlockchain Bitcoin ni najbolj priročen blockchain, ki ga pesti nenehni hype o memecoinih. Stroške plina v verigi blokov Ethereum sprejemamo kot resnične, poleg tega pa so v zadnjem času nepristransko skokovito narasli na nove večmesečne najvišje vrednosti.

Na Can justly 2 so stroški transakcij ETH dosegli kombinirani znesek več kot $21 milijon, diploma, ki si je zdaj ne ogleda, odkar lahko tudi zgolj 2183, ki v celoti temelji na Crypto Charges. Ethereum blockchain ostaja v bistvu najdražja skupnost glede na stroške transakcij v času pisanja.

Povezano: Rudarji bitcoinov sprejemajo kot resnične z zasluženimi $47B iz blokovnih nagrad BTC , stroški od 2010

Kljub v bistvu najsodobnejšemu povečanju stroškov transakcij z bitcoini je popolnoma nov strošek transakcije z BTC mirno odstranjen iz previsokih razponov vseh časov. Največji verjetni stroški transakcije Bitcoin so bili zabeleženi aprila 2022, ko je razumno Stroški transakcije BTC so skoraj dosegli $85 sredi pomembnega padca zgoščene cene skupnosti Bitcoin. Zastarela najvišja verjetna točka v stroških transakcij BTC je bila nekoč v 2010, s transakcijskimi stroški, ki se dvignejo nad $74.

Revija: Asia Explicit: Grehi gojenja SUI Justina Suna, divji lov PEPE, filozofija ostrig 3AC

589844

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -