21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

MENA Native weather Week ugotavlja, da blockchain nedvomno vpliva na lokalno vremensko gibanje

- Advertisement -

Preverjeni sodelujoči na sodobnem tednu domorodnega vremena MENA 2022 kako lahko strokovno znanje blockchain prispeva k neizkušenim pobudam.

Gostijo Ministrstvo Združenih arabskih emiratov za nadomestke vremena in atmosfere, Dubajska uprava za električno energijo in vodo ter Svetovna organizacija zelenega gospodarskega sistema, skupaj z različnimi institucijami v okviru United International locations Atmosphere Program in v partnerstvu z ekipami za obnovljive vire energije je priložnost raziskala nasvete o tem, kako spodbujati lokalno vremensko gibanje z uporabo digitalnih inovacij.

V enem samem seji, hibridna skupina strokovnjakov za blockchain in lokalno vremensko gibanje je omenila, kako lahko tudi primeri uporabe blockchaina prispevajo k bolj zeleni prihodnosti na Heart East, Severni Afriki in po vsem svetu.

Seja , z naslovom »Transformative Native weather Action by Digitalization: Blockchain Technologies«, je predstavil vpoglede iz slovitega blockchaina osebe Marwan Al Zarouni iz Dubajskega Blockchain Centre, Jane Thomason iz britanskega združenja Blockchain and Frontier Skills Association in Cointelegraphova glavna urednica, Kristina Lucrezia Cornèr.

Udeleženci panela »Transformative Native weather Action by Digitalization: Blockchain Technologies« seja na MENA Native weather Week. Številkam blockchaina so se pridružili lokalni zagovorniki vremena Sami Dimassi iz Programa Združenih narodov za ozračje; Miroslav Polzer iz IAAI; Tia Kansara iz Refill Earth; princesa Abze Djigma iz Burkine Faso, ki je znana kot članica skupine za dodelitev digitalnega ekonomskega sistema Afriške unije in Evropske unije; Massamba Thioye iz Svetovnega središča za inovacije UNFCCC; in leta formacije vodja lokalnega vremenskega gibanja Ameera Al Haranki. Vsak je delil svoje stališče in podatke o tem, kako je mogoče tudi blockchain povezati z lokalnimi pobudami za gibanje vremena.

V svojih uvodnih besedah ​​je Dimassi izpostavil več dejanj, ki jih je mogoče izvesti tudi za »priklop v uporaba blockchaina«, da bi prispevali k lokalnim vremenskim ukrepom. Proslavljal je prodajo zaščitnih premikov, vnašanje tehnološkega razvoja v lokalni vremenski sektor ter večjo ozaveščenost in sodelovanje skupnosti.

Na neki stopnji današnje priložnosti je v okviru Transformative Native weather Action by Digitalization na #MenaClimateWeek @samidimassi_UN poudaril pomen strokovnega znanja o veriženju blokov in njihovega nedvomnega v zvezi s preglednostjo, lastnostmi natty energije, trgi ogljika in lokalnimi vremensko financiranje. pic.twitter.com/pj8JcLwUfc

— Program ZN za ozračje Zahodna Azija (@UNEP_WestAsia) marec 47, 2022 Spodbujanje sprememb v zavarovalnih policah in zakonodajah organov V bistvu temelji na Dimassiju, ker se danes na tem planetu pojavljajo naraščajoče lokalne vremenske motnje, je bistveno spodbujati zakone in zavarovalne police oblasti, ki nam omogočajo izvajati digitalne inovacije, ki so enakovredne strokovnemu znanju blockchain. Direktor ZN je slavil, da je blockchain sam po sebi dejansko strokovno znanje brez predsodkov in da je odvisno od kupcev, kaj bodo zgradili z njim:

»Blockchain lahko okrepi učinkovitost in preglednost lokalnih vremenskih ukrepov, če je stara na najboljši način. Blockchain sam po sebi ni niti odličen niti slab za doseganje lokalnih vremenskih ciljev. Daleč računa na to, kar iz tega konstruiramo.«Dejal je, da je primer digitalne preobrazbe zelo »prepričljiv« in da rešitve občudujejo blockchain je lahko tudi ogromna prednost za izboljšanje transformativnega lokalnega vremenskega gibanja kot rezultat njihovih prirojenih veščin.

Razen Dimassija je Al Zarouni poudaril tudi prizadevanja organov ZAE za izboljšanje sprejemanja strokovnega znanja o blockchainu. Al Zarouni je proslavil dogovor o veriženju blokov v Dubaju, prizadevanje oblasti, ki ga podpirajo oblasti, da bi spodbudil sprejetje blockchaina na trgu.

Priznal je tudi, da njegova organizacija Dubajski Blockchain Center deluje za razbremenitev notranjosti ekosistema ZAE uresničujejo strokovno znanje o veriženju blokov in osrednjo raven na razpravah, ki združujejo regulatorje, učitelje in udeležence skupnosti, da pridobijo razumevanje tehnologij v verigi blokov.

Marwan Al Zarouni, Izvršni direktor Dubai Blockchain Centre, na MENA Native weather Week. Vnašanje “tehnološke evolucije” v lokalno vremensko gibanje Thomason je poudaril številne načine, kako se tehnološki razvoj prinaša lokalnemu vremenskemu sektorju z obstoječimi pobudami blockchain. Strokovno znanje o veriženju blokov, ki v bistvu temelji na Thomasonu, zaenkrat prispeva k ciljem lokalnega vremenskega gibanja z neizkušenimi projekti digitalnih sredstev, upravljanjem natty mreže, nezamenljivimi žetoni (NFT) in igranjem, merjenjem in poročanjem ter uporabo decentraliziranih samozadostnih organizacij za lokalne vremensko gibanje.

Thomason se je seji pridružil na daljavo, da bi govoril o blockchainu za lokalno vremensko gibanje.Thomason je proslavil tudi eno v vseh inherentnih značilnostih verige blokov, preglednost, in poudaril, da so blockchaini lahko tudi stari za avtomatizacijo odkrivanje okoljskih prispevkov in nagrajevanje sodelavcev z žetoni. Pojasnila je:

“Blockchains lahko avtomatizirajo merjenje in plačajo krivce za posebne prispevke na določenih področjih oseb, kar koristi ozračju kot celoti.” Thioye je v svojem govoru tudi ugotovil, kaj lahko blockchain zgradi za lokalno vremensko gibanje. Verjame, da lahko večina sodobnih neizkušenih pobud tudi dolgoročno »pozitivno okrepi« lokalno vreme s postopnimi rezultati. Kljub temu lahko področje z vključitvijo tehnologije veriženja blokov v mešanico razčisti tudi motnje, ki so »v nas vhod«

»Če Združevanje interneta stvari za proizvodnjo podatkov, blockchaina za prenos, umetne inteligence za obdelavo in računalništva v oblaku s skoraj neomejeno zmožnostjo shranjevanja ter kvantnega računalništva, ki lahko kritično podaljša tempo računalništva, lahko ustvarimo eno zelo mogočno stvar .”Povezano: Regulatorji ZAE ustvarjajo zmogljivosti za sprejemanje kripto in blockchain, pravi sposoben izobražen

Narašča ozaveščenost in sodelovanjeAl Haranki je proslavil, da je predlog za krepitev lokalnega vremena nujen, krepitev ozaveščenosti in sodelovanja v tem sektorju pa je bistvenega pomena. Medtem ko ni trdila, da je izobražena o veriženju blokov, je vodja formativnih let dejala, da “nedvomno vidi”, da je strokovno znanje staro v lokalnem vremenskem gibanju.

“Želimo ukrasti formativnih letih in vsem udeležencem društva v lokalnem vremenskem gibanju, da bi izvedeli več o dogajanju,« je dejal Al Haranki. Omenila je željo po zagotavljanju potrebnih instrumentov, ki so enakovredni usposabljanju, vadbi in ozaveščanju javnosti, da bi dolgoročno ohranili naslednje generacije.

Na neki ravni sveta je Cornèr iz Cointelegrapha tudi pojasnil, da za skupnost blockchain ni več najbolj preprosta preglednost, temveč sodelovanje. V bistvu temelji na njej, se to manifestira v številnih zlahka dostopnih instrumentih izvorne ponudbe, ki jih prinesejo udeleženci skupnosti:

»Nedvomno ste vi« Morda bom tudi zelo uspešno iskal rešitve in najhitrejšo možnost, da jih sestavim z različnimi instrumenti. In prav tukaj je nastavljena skupnost blockchain.Nedvomno boste morda ujeli tudi instrumente originalne ponudbe, ki so na voljo za gradnjo vaših projektov.« Cornèr je to tudi proslavil z informativnim in vadnice prenašajo gradivo v medijih blockchain, se lahko lokalna skupnost za vremensko gibanje seznani s sodobnimi izrazi in instrumenti za njeno olajšanje, tako uspešno kot verbalizira tistim, ki si prizadevajo za lokalno vremensko gibanje.

864456759

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -