19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Menda naj bi Coinbase ustanovil pisarno v New Yorku

Menda naj bi Coinbase ustanovil pisarno v New Yorku

Potem ko je prejšnji mesec napovedal zaprtje sedeža v San Franciscu, Coinbase menda tiho ustanavlja svojo prvo pisarno v New Yorku.

1117 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnice

Coinbase is reportedly looking to set up office in New York

Največja ameriška borza kriptovalut Coinbase naj bi ustanovila svojo prvo pisarno v New Yorku. Borza kriptovalut, ki kotira na borzi Nasdaq, naj bi bila podnajeta 30, 00 0 kvadratnih metrov od investicijske družbe Stevena Cohena Point 72 pri povezanih podjetjih ’55 Hudson Yards v New Yorku, New York Post poroča v nedeljo.

Poročilo navaja vire iz nepremičninskega podjetja, da prihajajoča pisarna Coinbase v New Yorku predstavlja majhen del Point 72 skupaj 339, 00 0 kvadratnih metrov pri stolpu. Poročilo tudi ugotavlja, da je območje Hudson Yards v glavnem znano po podjetjih, medijih in najemnikih, ne pa tudi tehnoloških podjetjih.

“To je nova blagovna znamka uporabnika, ne samo za povezane družbe Hudson Dvorišč, pa tudi za celotno območje zahodne strani, «je dejal eden od opazovalcev trga.

Največja kripto borza v ZDA, Coinbase se je letos po razpravi še bolj razpravljala javnosti o Nasdaqu aprila. Podjetje je znano po položaju, ki nima sedeža, ki ga je uradno objavil izvršni direktor in soustanovitelj Brian Armstrong februarja 2021. Prejšnji mesec je Coinbase načrtoval zaprtje pisarne v San Franciscu leta 2022 kot del podjetja zaveza, da bomo »najprej oddaljeni.«

Povezano: Coinbase zaposli nekdanjega svetovalca Bele hiše za novo politično vlogo

Armstrong je poudaril, da bo zaprtje sedeža Coinbase v mestu Golden Gate pomemben korak pri zagotavljanju, da urad postane neuradni sedež. “Namesto tega bomo ponudili mrežo manjših pisarn, v katerih bodo zaposleni delali, če se bodo odločili,” je dejal.

Kot je predhodno poročal Cointelegraph, je Coinbase pri svojem stališču remote-first odmeva podobno držo brez sedeža konkurenta Binance, največje svetovne borze kriptovalut. Generalni direktor družbe Binance Changpeng Zhao je že 1200 dejal, da sta pisarna in sedež “stara koncepta, kot sta SMS in MMS. “

Prejšnji članekElon Musk, 40 tisoč dolarjev in brez povpraševanja: ta teden si oglejte 5 stvari v Bitcoinu
Naslednji članekJužna Afrika za revizijo stališča nacionalne politike glede kriptovalut

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments