-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mercadolibre bo uporabnikom omogočil vlaganje v kriptovalute s svoje platforme

Mercadolibre bo uporabnikom omogočil vlaganje v kriptovalute s svoje platforme

mercadolibre

Mercadolibre, eden največjih spletnih trgovcev na drobno v Latinski Ameriki, je začel izvajati storitve trgovanja s kriptovalutami za izbor svojih strank in načrtuje razširitev tega testa v prihodnjih tednih. Mercadopago, plačilna storitev, ki izvira iz platforme, bo tem strankam omogočila nakup, shranjevanje in prodajo kriptovalut neposredno s platforme. Pilotna vožnja se bo začela v Braziliji, kasneje pa se bo morda razširila tudi na druge države.

Mercadolibre, največje podjetje s sedežem v Latamu, je začelo vključevati storitve kriptovalut v svojo platformo. Zdaj bodo uporabniki Mercadopaga lahko kupovali, prodajali in hranili kriptovalute s platformo Mercadolibre. To je logičen korak za podjetje, ki deluje kot posrednik med podjetji, ki ponujajo izdelke in storitve na platformi, in strankami, ki jih uživajo.

Uveden je bil testni zagon storitve tiho v začetku tega meseca nekaterim strankam v Braziliji, v prihodnjih tednih pa naj bi se še naprej širil na več strank. Mercadolibre razmišlja o razširitvi tega testa na druge trge v prihodnosti, vendar o tej temi ni bilo nič objavljeno. O vključitvi kriptovalute v svoj poslovni model je Tulio Oliveira, podpredsednik Mercadopaga, izjavil:

Vzeli smo si čas študirati in se učiti, preden se odločite za korak v kripto. To ima pred nami potencial za preobrazbo in nam odpira novo pot.

Flirtanje s kripto in omejitvami

Podjetje se za kriptovalute zanima že kar nekaj časa, saj je že prej vlagalo v kriptovalute. Mercadolibre je v prvem četrtletju letošnjega leta kupil bitcoin (BTC) v vrednosti 7,8 milijona dolarjev in ga razkril maja lani, ko je poročal o svojih finančnih rezultatih v prvem četrtletju. Marcos Galperin, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja, je bil zelo glasen o tem, kako lahko kriptovalute zagotovijo alternative tradicionalnim naložbam, saj je osebno vlagal v kriptovalute, kot je Ripio.

O kriptovalutah , Galperin je izjavil:

Kriptovalute so tu, da ostanejo. Imajo zelo pomembno vlogo, ne toliko kot plačilno sredstvo, ampak kot sredstvo za shranjevanje vrednosti.

Morda po Galperinovem toku misli uporabniki Mercadolibre ne bodo mogli takoj kupovati blaga in plačevati storitev s kriptovalutami. Če pa želi podjetje posnemati Paypal, bi bil njegov naslednji korak vključitev kriptovalut kot plačilnega sredstva za nakupe na platformi.

Dejanja Mercadolibre bi lahko spodbudila druga velika podjetja na tem območju. razmisliti tudi o dodajanju kriptovalut v svoj poslovni model, če bo med tem poskusnim delom vse v redu.

Kaj menite o Mercadolibre, vključno s storitvami kriptovalute v svoji platformi? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Seventh-Largest NFT Platform Rarible Launches Messaging Application

Seventh-Largest NFT Platform Rarible Launches Messaging Application

Seventh-Largest NFT Platform Rarible Launches Messaging Application

Seventh-Largest NFT Platform Rarible Launches Messaging Application

Seventh-Largest NFT Platform Rarible Launches Messaging Application

Seventh-Largest NFT Platform Rarible Launches Messaging Application

Zasluge za slikeJury to Decide Fate of Billion-Dollar Bitcoin Lawsuit Involving Craig Wright: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments