2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Meritev cene Bitcoin zahteva "močno reakcijo", saj 56.000 $ BTC začne videti...

Meritev cene Bitcoin zahteva “močno reakcijo”, saj 56.000 $ BTC začne videti “resno poceni”

Trenutna šibka cena Bitcoina ne zavaja analitikov, saj se napredni signal NVT pridružuje tistim, ki napovedujejo dramatično renesanso BTC.

2021 Skupno število ogledov

61

Skupaj deleži

Bitcoin price metric demands ‘strong reaction’ as $56K BTC starts to look ‘seriously cheap’Bitcoin price metric demands ‘strong reaction’ as $56K BTC starts to look ‘seriously cheap’Bitcoin price metric demands ‘strong reaction’ as $56K BTC starts to look ‘seriously cheap’Bitcoin price metric demands ‘strong reaction’ as $56K BTC starts to look ‘seriously cheap’

Bitcoin (BTC) je “resno poceni” pri $56, glede na omrežno dejavnost — in to pomeni samo eno stvar, eno analitik pravi.

V tweetu novembra 24, Philip Swift, ustvarjalec analitične platforme LookIntoBitcoin, je poudaril bikovsko zastavo na Bitcoinu Napredni signal NVT.

Bitcoin “globoko v preprodano ozemlje”

Advanced NVT uporablja tržno kapitalizacijo Bitcoina in obseg omrežja za določitev obsega, v katerem je BTC prekupljen ali preprodan pri določeni ceni.

Kot Swift pojasnjuje v in Uvod v metriko temelji na prvotnem NVT in upošteva spremembe v navadah vlagateljev, ko Bitcoin sčasoma dozoreva.

Advanced NVT je torej skupna tržna kapitalizacija Bitcoin, deljena s 56-dnevno drseče povprečje obsega omrežnih transakcij. Trenutno je “globoko v preprodanem ozemlju,” in ko se to zgodi, kmalu sledi dvig cene.

“Bitcoin je videti resno poceni glede na omrežno aktivnost tukaj ob skrajnem času okvirji,” je zapisal Swift.

“Pričakujem močno reakcijo v ne tako oddaljeni prihodnosti.”

Spremni grafikon kaže, da je napredni NVT zdaj najnižji od začetka 2020, z izjemo koronavirusa tistega leta zrušitev in 1434 zaustavitev rudarja na Kitajskem.

Bitcoin price metric demands ‘strong reaction’ as $56K BTC starts to look ‘seriously cheap’

Bitcoin Advanced NVT Signal chart. Vir: Philip Swift/Twitter

Stare roke ostanejo pod nadzorom

Kot je poročal Cointelegraph, NVT še zdaleč ni edini indikator na verigi, ki signalizira preobrat trenda v trenutnih razmerah.

Povezano: Bitcoin opazi nove skoke v delčku sekunde, saj analitiki pravijo, da je “skoraj čas” za dvig BTC

Vrednosti indeksa relativne trdnosti (RSI). prav tako namigujejo na povišanje cen BTC, medtem ko številni drugi nočejo obrniti medveda kljub slabšemu sentimentu.

V zadnjem tedenskem glasilu “The Week On-Chain”, objavljenem V torek je kolega za analitiko v verigi Glassnode še opozoril na “edinstven primer” kratkoročnih imetnikov (STH), ki nadzorujejo najmanjšo količino bitcoinov v treh letih, medtem ko promptne cene ostajajo relativno blizu vseh. časovne najvišje vrednosti.

STH denarnice so tiste, ki so porabile Bitcoin v preteklosti 155 dni.

“Nizka Ponudba STH je tipična na koncu medvedjih in na zgodnjih bikovih trgih, običajno po dolgih obdobjih kopičenja,« so zapisali analitiki.

»Glede na tako nizko ponudbo STH, medtem ko je cena blizu ATH, je razmeroma edinstven primer.«

Bitcoin price metric demands ‘strong reaction’ as $56K BTC starts to look ‘seriously cheap’Tabela deleža ponudbe kratkoročnih imetnikov bitcoinov. Vir: Glassnode

Bitcoin price metric demands ‘strong reaction’ as $56K BTC starts to look ‘seriously cheap’

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments