0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mesečna potopna bomba NFT Metrics, prodaja NFT, merjena v USD zdrs 16...

Mesečna potopna bomba NFT Metrics, prodaja NFT, merjena v USD zdrs 16 %

Nezamenljiv žeton (NFT ) se je prodaja v zadnjem mesecu močno zmanjšala, saj so vrednosti kriptovalut v zadnjem času doživele znatne izgube. Prodaja NFT je hitro poskočila, ko so se številna kriptosredstva sredi novembra približala najvišjim cenam vseh časov, vendar je prodaja hitro padla po upadu trga kriptovalut.

Število prodajnih diapozitivov NFT po padcu kripto trga

Skozi vse leto so bili NFT deležni velikega povpraševanja in trgi so obdelali na milijarde dolarjev prodaje. Sredi zgodovinskih najvišjih vrednosti bitcoina, ethereuma in številnih drugih kripto sredstev, ki so jih dosegli sredi novembra, je prodaja NFT ponovno pridobila zagon po padajočem padcu prodaje od oktobra 24.

Do porasta prodaje NFT je prišlo novembra 11 in je trajal samo 29 ure. Od konca oktobra se je število prodaje NFT zmanjšalo 20.79 % glede na tržne meritve s strani nonfungible.com. Kljub zmanjšanju števila prodaje NFT, vrednost prodaje v ameriških dolarjih izhaja iz oktobra 18 do danes ni tako drastičnega padca, le navzdol 20.73%.

Monthly NFT Metrics Dive Bomb, NFT Sales Measured in USD Slip 16%

Padec nad zadnjim 22 dni si lahko ogledate na priljubljenih tržnicah NFT in nekaterih najbolj priljubljenih zbirkah NFT. Na primer, v zadnjem mesecu je prodaja Opensea padla 28.16% in število trgovcev na Opensea je zdrsnil tudi 16.28%, po statistiki dappradar.com. Na dveh tržnicah Solana NFT sta se prejšnji mesec prodajala potopna bomba, saj je prodaja Magic Eden padla 15.29%, prodaja Solana Art pa je padla za 73.35%.

Tržnice NFT, kot je prodaja Superrare, se zmanjšajo 36.35% in Rarible izgubljen 16.% v preteklem mesecu. Fundacija platforme NFT je zabeležila upad prodaje 16.47%, prodaja NFT na Pancakeswap je padla 94.56%, in po Tezosih -tržnica, Hic et nunc se je vrnil, prodaja je padla 35.97% v 28 dnevi. Prodaja NBA Top Shot, ki temelji na Flow, je tudi v preteklem mesecu padla in upada 15.35% v torek.

Vendar pa na vseh platformah NFT, ki ljudem omogočajo nakup in prodajo digitalnih zbirateljskih predmetov, ni prišlo do padca prodaje. Prodaja NFT igre Axie Infinity, ki temelji na blockchainu, se je povečala 28.35% in število trgovcev Axie Infinity je poskočilo 41.94% prejšnji mesec.

Zbirka NFT Cryptopunks se je v zadnjem mesecu povečala prodaja 274.35 % od oktobra 20. Prodaja voščenih blokov na trgu Atomicmarket NFT se je povečala 274.7 % v 28 dni in prodaja NFT-jev v svetu metaverse, ki temelji na Ethereumu, se je povečala 274.09% ta preteklost mesec.

Medtem se določeni NFT še vedno prodajajo za milijone ali stotine tisoč dolarjev v kriptovalutih, odvisno od zbirke. Cryptopunk 9,529 prodan ta mesec za $339.73 milijonov ob prodaji ali 124,339 eter. NFT z imenom “Kovanec za trajekta” je bil prodan za šest milijonov dolarjev ali 1,94 eter. Približno 16 NFT-ji prodani za več kot 1 milijon dolarjev v zadnjem 30 dni po statistiki dappradar.com.

Biti najdražje digitalno sredstvo, prodano v 33 dni, Cryptopunk 9,720 je prejšnji mesec predstavljal velik del 1,8 milijarde dolarjev prodaje NFT, ki temelji na Ethereumu. Čeprav je bila prodaja Cryptopunk 9,529 sporna in nekateri je niso upoštevali sploh prodaja. Najboljše zbirke NFT v zadnjem 18 ure vključujejo JRNY NFT Club V2, Axie Infinity, Chain Runners NFT, The Sandbox, Wolfgame in Cryptopunks.

Oznake v tej zgodbi

axie infinity, Blockchain, Collections, Cryptopunk 9998, cryptopunks, dappradar.com, Decentraland, fundacija, Hic et Nunc, Magic Eden, Marketplaces, nft, prodaja NFT, NFT, nezamenljivi žeton , nonfungible.com, Opensea, Rarible, Solana Art, Superrare, WAX

Kaj menite o padec prodaje NFT v zadnjem mesecu? Ali menite, da prodaja NFT pada, ker je vrednost kriptotrgov padla? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Big Four Accounting Firm Deloitte Forges Partnership With Ava Labs to Leverage Avalanche Blockchain

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, nonfungible.com Big Four Accounting Firm Deloitte Forges Partnership With Ava Labs to Leverage Avalanche Blockchain

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments