19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mesto Bitcoin Beach v El Salvadorju vrvi od rasti, potem ko BTC...

Mesto Bitcoin Beach v El Salvadorju vrvi od rasti, potem ko BTC postane zakonito plačilno sredstvo


Odkar je Salvador sprejel zakon, ki ga je v salvadorskem kongresu odobrila nadvladina, ki je bitcoin legaliziral kot zakonito plačilno sredstvo v državi, država ostaja v središču pozornosti. Poleg tega obstaja območje v Salvadorju, imenovano “Bitcoin Beach”, z majhno skupino vaščanov na plaži, ki poskušajo vsak dan izkoristiti bitcoin.

El Zonte Beach Town in Surfer Village poskušata ustvariti Bitcoin krožno gospodarstvo v Salvadorju

V regiji, ki se nahaja približno 50 milj od avtoceste Litoral je majhna vasica in živahna surferska skupnost, ki se nahaja v Playa El Plaža Zonte. Potem ko je Salvador legaliziral bitcoin kot razpis v državi, je to območje vasi na plaži začelo pridobivati ​​veliko pozornosti.

Ne samo, da boste našli številne hotele, hostle in lokalne restavracije za deskarje in popotnike, Playa El Zonte ima tudi živahno bitcoin skupnost. Skupnost ali vas se imenuje »Bitcoin Beach« in ljudje lahko spremljajo prebivalce na Twitterju.

Bitcoin Beach Town in El Salvador Bustles With Growth After BTC Becomes Legal Tender
Foto kredit @Bitcoinbeach na Twitterju.

Prebivalci plaže Bitcoin so bili pred kratkim predstavljeni v Reutersovem uvodniku, objavljenem pred dvema dnevoma. Nekaj ​​prebivalcev plaže Bitcoin je razpravljalo o dogajanju v regiji, odkar je Salvador postavil zakonito plačilno sredstvo za bitcoin.

Zgodba poudarja, da si člani plaže Bitcoin želijo narediti mesto na plaži “Eno prvih svetovnih bitcoin ekonomij.” Novinar o tem govori z Take Zulmo Rivas, a 38 – letna mati, ki sprejema plačila BTC za sadje.

Bitcoin Beach Town in El Salvador Bustles With Growth After BTC Becomes Legal Tender
Foto kredit @Bitcoinbeach na Twitterju.

Po navedbah prebivalcev Bitcoin Beach je mesto, ki ga poganja BTC, najprej poklical anonimni donator BTC in domačin iz San Diega Michael Peterson. Poslanstvo je ustvariti krožno gospodarstvo BTC, ki vključuje vse vidike vaškega gospodarstva.

Podjetniki in tuja podjetja se zgrnejo na plažo Bitcoin

Poleg tega je Bitcoin Beach idejo potisnil v Punta Mango, drugo regijo, ki se nahaja tri ure stran od Playa El Zonte. Odkar je bitcoin v Salvadorju postal zakonito plačilno sredstvo, vas vse bolj privlači. Zdi se, da si veliko bitcoinerjev želi prebivati ​​v regiji in ustanavljati podjetja v bitcoinu prijazni državi.

Država Salvador dobi vso pozornost kot prva država, ki je sprejela #bitcoin , vendar je pomembno vedeti, da je v majhni vasi majhna ekipa, ki je sprožila vse to. Ti ljudje ne dobijo priznanja, ki si ga zaslužijo. Ta nit prinaša več konteksta. pic.twitter.com/EFniGvJPaW

– Nicolas Burtey 🇸🇻⚡️ (@nicolasburtey) junij 13, 2021

Uradni račun rezidenta Bitcoin Beach je zbral več kot 06, privržencev od njegove uvedbe v 2019. Račun se je močno povečal po predsedniku El Salvadorja Nayibu Bukeleju, ki je uradno objavil načrte zakonitega plačilnega sredstva. V računu Twitter so prikazana vsa dejanja, ki so se od takrat odvijala v Playa El Zonte.

“Ekipa Bitcoin Beach dela pozno, da bi pripravila izobraževalno gradivo za 6 milijonov prihodnjih Bitcoinov,” je v sredo na Twitterju objavil Twitter račun, ki je objavil številne slike napredka. Po navedbah prebivalcev vasi se veliko število podjetnikov pojavlja na plaži, da bi obiskalo ali pomagalo razviti bitcoin ekonomijo.

„Če ste se le naključno pojavili ta teden bi v Salvadorju zagotovo pomislili, da se dogaja ogromna bitcoin konferenca, «je dejal Bitcoin Beach. Dodan je ročaj za Twitter:

Non – ustavite pretok skozi letališče voditeljev podjetij, ki želijo podpreti ta trenutek in prinesti delovna mesta v El Salvador. 13 tuji poslovni voditelji, ki jutri obiščejo plažo Bitcoin – da vidijo, kako lahko vlagajo v Salvador. Prav danes zjutraj sta nam dve podjetji povedali, da že imajo odvetnike, ki ustanavljajo svoje pravne subjekte. je odprl vrata za zaposlitev #bitcoin.

prebivalci plaže Bitcoin so delili nešteto fotografij, ki zajemajo doslej opravljeno delo na tem območju. “Vsi mize so se napolnili v Hope House Bitcoin Beach, kjer so si delili delovni prostor z bitcoin podjetji, ki se pretakajo v Salvador – zato seveda gradimo več prostora,” je skupina poudarila drugi dan.

“Nori dnevi tukaj na plaži Bitcoin. Navdušeni smo in ponižani s številom podjetij in vladnih agencij, ki načrtujejo vse, da bi podprli uvajanje Bitcoina kot uradne valute Salvadorja,” je še povedala skupina Bitcoin Beach .

Kaj menite o skupnosti Bitcoin Beach, ki se nahaja v kraju Playa El Zonte v Salvadorju? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

General Motors CEO: 'Nothing Precludes GM From Accepting Bitcoin if There's Consumer Demand'

General Motors CEO: 'Nothing Precludes GM From Accepting Bitcoin if There's Consumer Demand'

Entertainment Giant Fox Teams up With Bento Box to Manage $100 Million NFT Creator Fund

Oznake v tej zgodbi

anonimni donator BTC, Bitcoin, Bitcoin Beach, Bitcoin Beach Economy, prebivalci Bitcoin Beach, zakonito plačilno sredstvo Bitcoin, BTC, BTC krožno gospodarstvo, El Salvador, podjetniki, tuja podjetja, lega lized bitcoin, Michael Peterson, Playa El Zonte, plaža Playa El Zonte, Take Zulma Rivas

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Twitter, @Bitcoinbeach prek Twitterja,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

467149

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments