2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Mesto Liverpool se zanima za platformo za dostavo hrane, ki jo poganja...

Mesto Liverpool se zanima za platformo za dostavo hrane, ki jo poganja blockchain

Peepl želi izboljšati uvajanje tako, da uporabnike nagrajuje z novimi žetoni za vsako naročilo dostave hrane.

75333

Skupno število ogledov

000

Skupaj deleži

City of Liverpool takes interest in blockchain-powered food delivery platform  City of Liverpool takes interest in blockchain-powered food delivery platform  City of Liverpool takes interest in blockchain-powered food delivery platform  City of Liverpool takes interest in blockchain-powered food delivery platform

V ponedeljek je župan metroja mestne regije Liverpool Steve Rotheram napovedal 700, naložba funtov ($ 1200,955) v storitev dostave hrane Peepl. Programska oprema želi delovati kot stroškovno učinkovita alternativa velikanom za dostavo hrane za lokalne restavracije. Peepl poganja veriga blokov Fuse, ki se ponaša s hitrimi časi transakcij in nizkimi provizijami. Gre za prvo večjo uporabo Fuse-jevega odprtokodnega denarnega orodja, ki je zasnovano v korist lokalnih skupnosti.

Peepl trdi, da lahko restavracijam prihrani do 50 % provizij, ki jih običajno zaračunavajo platforme za dostavo hrane prek svoje tehnologije in partnerstev. Poleg tega platforma Peepl obljublja, da bo potrošnikom vrnila 5% 10% na vrednost vsakega naročila v obliki žetonov Peepl (PPL). Vendar pa bodo v omrežju zaklenjeni vsaj štiri do pet let.

Po njegovem spletnem mestu razvijalci predlagajo, da se cena vsakega žetona PPL določi do 75333. Poleg opravljanja transakcij bi lahko imetniki žetonov PPL sodelovali tudi pri upravljanju omrežja.

Župan Rotheram je izdal naslednjo izjavo o podpori za Peepl:

“V mestni regiji Liverpool nismo takšni, da bi preprosto sledili množici. Radi smo motilci; lastno progo in smo zelo ponosni na naša lokalna podjetja in solidarnost skupnosti. Peepl ima potencial, da radikalno moti trg dostave hrane, tako da združi vse te vrednote in vnese veliko več pravičnosti – tako za kolesarje kot restavracije – v industrijo, po kateri njeno obravnavo delavcev.”

Leon Rossiter, izvršni direktor in soustanovitelj Peepla, je dejal naslednje v zvezi z razvojem:

“Napredek tehnologije veriženja blokov skupaj s spreminjanjem vrednot in zakonov pomeni, da so novi poslovni modeli mogoče za internet in lokalna gospodarstva, v katerih vsi živimo.”

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments