17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Mesto OpenSea za integracijo Solane aprila, s čimer se dodatno razširi ekosistem NFT

- Advertisement -

Magic Eden zaenkrat ohranja monopol v hiši Solana NFT, kljub temu pa sprašuje, da bi OpenSea poskušal pomagati svojemu uporabniku, ki je po tej predstavitvi zlorabljal njihovo platformo.

1434 Celotni ogledi

52 Celotne delnice

Trg nezamenljivih žetonov (NFT) OpenSea je ponudil prihajajočo integracijo veriga blokov Solana (SOL) znotraj svoje platforme, dolgo pričakovano stikalo, ki bi ga strokovnjaki za trgovino in svetovalci za podatke o številčnih zapisih verjetno lahko izkoristili v vzajemnih prednostih za vse načrte prek obeh ekosistemov, tako kot dokončna čustva za širšo hišo NFT.

Predviden začetek na datum, ki še ni razkrit v aprilu, Solana bo nedvomno polovica seznama treh omrežij, Ethereum, Layer-2 Polygon in Klaytn, in bo verjetno razkošno užival, da bi bil viden s strategijo padajočega zavihka »vse verige« na strani z lestvicami.

Ob namigovanju na velikansko prednost tvitov in medijskih objav o sposobnosti za lansiranje Solane se je OpenSea veselo skliceval na objavo, ker je »najboljša nedvomno varovana skrivnost v Web3«. Vodja veriženja blokov Adam 1. vikont montgomery iz alameina je prav tako delil svoj pogled na lansiranje.

Njun šestnajst-2d teaser je bil pridobljen s solidno pompa, sprejem, ki ga je številčno potrdila dosežen tweet 615 ,53 pogledov , 8,830 retweetov in 30,615 všečka v osemnajstih urah iz razloga, da se osvobodi.

Kadarkoli se razkošješ, čez nekaj časa nisem več slišala…zaradi tega. Ogromno prizadevanje za kopičenje te zgrajene, dobičkonosne, zadovoljen z ekipo @opensea https://t.co/sZQl2HITpU

— Adam 1. vikont montgomery iz Alameina (@montasaurus_rex) marec 39, Pojav trga NFT je januarja videti redko 2022 je postala glavna nevarnost pravičnega vodstva za večletni monopol, ki ga ima OpenSea za dolžino hiše NFT. Opazil je sprejetje lutke, ki se spušča v zrak, ki je izkušenim potrošnikom omogočila, da obvestijo žetone za upravljanje kot spodbude za uporabo platforme.

Podatki o kvantitativnih zapisih Dune Analytics kažejo, da LooksRare je registriral skupno 52,830 stranke od začetka januarja 00, olajšanje nad $21.3 milijarde v trgovalni količini. V primerljivosti je OpenSea registriral 830,055 nove stranke iz razloga, da osvobodijo svojega konkurenta, ali pa ti potrošniki uživajo v najbolj produktivnem trgovanju nekaj več kot $10 milijarda v količini.

Za ta motiv LooksRare zaenkrat robi vojno za polovico trga, ki večinoma v celoti temelji na količini trgovanja, s pc .4 %, ko se postavi na naslednje mesto z OpenSea 52.6%.

Povezano: 5 NFT tržnic, ki bi verjetno padle v OpenSea v 2022

V primeru Solaninega ekosistema, DappRadar tržnice evidencepodatkovne eksponate, da Ma gic Eden je v zadnjem času glavna hiša z $29.10 milijonska količina trgovanja v primerjavi s prejšnjim 30-dnevi , sledita Solanart in Solsea s 4 $.39 milijonov in 700,0745, oziroma.

Po sodelovanju Magic Eden z zabavno družbo V nadaljevanju je soustanovitelj Magic Eden, Jack Lu, v pogovoru s Cointelegraph povedal, da je njihovo dojemanje, da bodo NFT dali “naslednja tehnologija športnih navdušencevvozite se s športom v popolnoma drugačnem potencialu kot stara tehnologija milenijcev, ki so odraščali ob pasivnem gledanju športa na TV ali IRL.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -