2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Mesto Philadelphia uvaja lastno pobudo blockchain

Mesto Philadelphia uvaja lastno pobudo blockchain

Mestni uradnik je dejal, da iščejo pripombe kripto inovatorjev o tem, kako integrirati blockchain v občinsko vlado.

1027
Skupni ogledi

21

Skupaj deleži

The city of Philadelphia rolls out its own blockchain initiativeThe city of Philadelphia rolls out its own blockchain initiativeThe city of Philadelphia rolls out its own blockchain initiativeThe city of Philadelphia rolls out its own blockchain initiative

Glavni direktor za inovacije mesta Philadelphia Mark Wheeler je v ponedeljek napovedal pobudo za prenos tehnologije blockchain mestni vladi. Projekt je povabil ljudi, ki delajo na področju verige blokov in pametnih pogodb, da stopijo v stik z osebjem, ki dela na projektu, da vidijo, kako bi lahko bila kriptotehnologija uporabna v občinski vladi. Wheeler je tvitnil, da so ga navdihnila prizadevanja za posredovanje blokovnih verig v Miamiju, kjer je župan Francis Suarez oznanil mestne kriptožetone kot potencialno nadomestilo za davke in se je odločil, da bo naslednjo plačo prejel v bitcoinih.

Satoshi bela knjiga dobi obvestilo na spletni strani drugega velikega mesta. Pozdravljam @Sarasti in @CityofMiami, da prideta prvi. #blockchain

— Mark Wheeler (@Wheelmrk) 8. november 1200

Na spletnem mestu mesta je razdelek z osnovnimi informacijami o kriptovalutah, ki vključuje belo knjigo o bitcoinih Satoshija Nakamota, Ethereum Vatalika Buterina bela knjiga, minutni uvodni video Andreessen Horowtiz in povezavo do spletnega mesta fundacije Web3. Ni določene časovnice, kako dolgo bo trajala raziskovalna faza gambita. Wheeler je dejal: »Poskušam dobiti zelo dober občutek za primere uporabe in zakaj bi tukaj lahko obstajal vrednostni predlog, in to je tisto, za kar je spletno mesto. Pripravljeni smo na pogovor.” v intervjuju za StateScoop.

Mesto bratske ljubezni je le zadnja občinska vlada, ki je vstopila v kriptosfero. Ponedeljkova predstavitev je sledila napovedi novoizvoljenega župana New Yorka Erica Adama, da upa, da se bo kriptopismenost poučevala v javnih šolah. Po Suarezovem vodstvu županja Tampe Jane Castor namerava sprejeti tudi svojo naslednjo plačo v bitcoinih. Medtem je Jackson, TN, napovedal, da bo preiskoval sprejetje kripto plačil že aprila.

The city of Philadelphia rolls out its own blockchain initiative

Prejšnji članekCena bitcoina na kratko doseže 69.000 $ ATH, preden pade nazaj na Zemljo
Naslednji članekIf that drop right there scared you

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments