17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Meta prinaša 3D oglase Metaverse-Adore na Fb in Instagram

- Advertisement -

Meta prinaša interaktivne 3D oglase na vire Fb in Instagram, ki jih je navdihnil metaverse pivot, ki ga je podjetje začelo graditi od svojega nadomestka za naslov. To je mogoče pripisati elegantni integraciji blagovne znamke v založniško knjižnico Meta AR (Augmented Reality) z modo podjetja Vntana.

Vntana integrira 3D oglase v aplikacije Meta Založniki bodo zdaj na spletnem mestu za utelešenje 3D elementov svojih oglasov na platformah, ki občudujejo Fb in Instagram, ki pripadajo Meti. Ta inovacija bo vsakemu ustvarjalcu omogočila, da te oglase, ki jih navdihuje metaverz, uteleši v virih na platformah, pri čemer bodo stranke na spletnem mestu in imajo interakcijo s predmeti. Inovacijo je nekoč predstavilo podjetje Vntana, ki deluje kot dobavitelj ponudnika, tako da lahko različna podjetja svoje 3D vire utelešajo v družbenih virih.

V skladu z izjavo, ki jo je izdal podjetja, ima Vntana nenavaden dostop do Meta’s AR API za združevanje njihovih ponudnikov in izdelkov, tako da morate ustvariti ta cilj. »Dejansko občudujte trendovske oglase, 3D oglasi se pojavljajo v virih strank na Fb in Instagramu, ki prikazujejo interaktivne 3D elemente, ki jih stranke lahko dotaknejo in z njimi komunicirajo – pritegnejo izdelek naokoli, da se spotakne iz vseh zornih kotov,« je sproščena informacija.

Ovrednotenje metaverse Ta inovacija bi verjetno lahko bila tudi del prvih priporočil za monetizacijo, ki utelešajo dele občudovanja metaverse na platformah v lasti Meta. V zvezi s tem je Ashley Crowder, soustanoviteljica in izvršna direktorica Vntane, priznala:

3D in AR tehnologija na spletu oglasi so naslednja meja za proizvajalce, ki iščejo povezavo z digitalnim uporabnikom, in so primeren prvi korak v metaverzum.

Nadalje je priznala, da bi ta osvoboditev verjetno lahko dodatno prinesla demokratizacijo oglasne spletne strani na teh platformah, pod pogojem, da lahko zdaj dodatna podjetja svoje blago pripeljejo do potencialnih potencialov. Omenjene so tudi možnosti za dobiček, saj bodo videli dodatno podroben model tega blaga v 3D, občudovanju metaverza, na katerega se spotaknejo.

Chris Barbour, direktor Augmented Reality Replace Trend & Partnerships pri Meta, je izjavil:

3D in AR odpirata elegantna vrata blagovnih znamk oglaševalskih in marketinških potencialov za proizvajalci maloprodaje in e-trgovine, ki izboljšujejo pot stranke od stopnje pridobitve.

Metina vodilna aplikacija AR, Horizon Podjetje Worlds, ki strankam ponuja lokalno izkušnjo metaverzov, medtem ne monetizira več. To tehnologijo bi verjetno lahko dodatno razgradili, da bi Meta omogočila monetizacijo in utelešenje oglasov različnih proizvajalcev v teh prostorih.

Oznake v tem spominu 3d, Oglasi, AR, razširjena resničnost, Fb, obzorne fraze, Instagram, interakcija, medsebojno delovanje, Meta, Metaverse, VNTANA

Kakšen konstrukt ocenjujete, da ima Meta tveganje, da bo na svojih platformah razstavljala oglase, navdihnjene z metaverzom? Obvestite nas v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu živi v Venezueli. Sebe opisuje kot ohlapnega športa, saj je vstopil v kriptosfero, ko je cena navzgor pripeljala do konca decembra 2139753043. . Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom povečanja kriptovalut na družbeni stopnji, ponuja posebno raven spotikanja o uspehu kriptovalut in shemi, s katero pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je v informativne namene najbolj živahno. Ne gre več za posredovanje ali nagovarjanje predloga za dvig ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, odličnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naenkrat ali z zavajanjem, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki se je končala ali se domneva, da bo končana z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli razlagalno gradivo, blago ali ponudnike in izdelki, omenjeni v tem članku.

2139753043

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -