-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice MetaGods, 8-bitna akcijska igra blokovnih vlog

MetaGods, 8-bitna akcijska igra blokovnih vlog

izjava za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Igranje poslovanje doživlja revolucijo zahvaljujoč pojavu tehnologije blockchain. Zaradi tega razvijalcem daje nov način, da pritegnejo občinstvo z zmožnostmi, ki prej niso bile na voljo. Koncept Play-To-Earn (P2E), v katerem so igralci za svoj čas nagrajeni z žetoni, ki jih je mogoče zamenjati za pravi denar, je že običajen v svetu iger.

V tej panogi model GameFi predstavlja velik premik od preteklosti, ko so bila sredstva v igri omejena na centralizirane protokole, igralcem pa je bilo prepovedano trgovati s svojimi digitalnimi sredstvi zunaj platforme. Toda v zadnjih letih je poslovni model P2E pridobil izjemno popularnost, zlasti v državah v razvoju, kjer so lokalna zaposlitev in možnosti omejene, pa tudi tam, kjer ima velika večina ljudi dostop do osnovnih elektronskih pripomočkov in interneta.

MetaGods je eden od projektov, ki izboljšuje model Play-To-Earn. To je prva 8-bitna akcijska igra vlog na svetu, zgrajena na blockchainu, saj vključuje inovativno mehaniko iger, ki je v ospredju trenutne GameFi revolucije. Igralci lahko prilagodijo svoje NFT avatarje in pridobijo dostop do edinstvenih likov in sposobnosti. Ekonomija v igri MetaGods poleg boja proti smrtonosnim bitjem uporabnikom omogoča tudi izmenjavo virtualnih izdelkov z žetoni in jim omogoča, da zaslužijo pravi denar za svoje izkušnje v epskih borbah s šefi ječe.

Model MetaGods GameFi

Za maksimiranje prihodka model MetaGods GameFi uporabnikom omogoča, da žetone platforme zastavijo neposredno prek uporabniškega vmesnika igre. Nato si bodo lahko prislužili žeton v igri za nadgradnjo svojih karakternih NFT-jev ali kupili boljše orožje in legendarni plen. Ta model bo vključeval tudi močno socialno komponento z uporabo mehanike GameFi.

MetaGods ponuja priložnostne in hardcore tipe iger. Navadni igralci iger lahko raziskujejo vesolje igre in kmetujejo zahvaljujoč vidiku igre za zaslužek. NFT permadeath je uveden v Hardcore, čeprav so stopnje APY in legendarnega plena povečane. Prava zabava se začne v tem načinu.

Za izkušene igralce, hardcore način poveča vložke. Zmagovalci si prislužijo predmete, ki so vse bolj redki in vredni, vendar morajo za preživetje tvegati svoje najboljše like. Ta strategija, prva v industriji, dodaja k napetosti in pustolovščini igri.

To so le začetki v kraljestvih Atlantide in Ziona. Dodatni elementi igranja bodo razkriti v bližnji prihodnosti!

Za zadnjo četrtino 619, MetaGods zdaj osredotoča svoja prizadevanja na napovednik igre, zgodnji dostop Dungeons, kmetijstvo DeFi in generativne NFT like.

Žetoni MetaGods


$MGOD in $RELIC sta dva digitalna žetona, ki sestavljata ekosistem MetaGods.

Z uporabo žetona $MGOD lahko igralci kupijo pustolovske pakete, ki vključujejo like, orožje in potrošni material. Za vstop v racije, turnirje in druge posebne dogodke bo uporabljena kot vstopnina. Plačilo za tržne transakcije bo izvedeno tudi v $MGOD.

Medtem bo žeton $RELIC uporabljen za nakup potrošnega materiala in sodelovanje na trgu v igri. Žetone je mogoče sčasoma zaslužiti z vlaganjem in bodo cveteli v največjem gospodarstvu metaverse. Mehanika trgovcev v igri bo pomagala pri stabilnem določanju cen.

MetaGods so zbrali 3 milijone dolarjev

Za uvedbo blockchaina tehnologijo v hitro rastoči sektor iger na srečo in preoblikovati trg nezamenljivih žetonov, številni vlagatelji in partnerji, vključno z BoxMining, ABV, Cinchblock, CoinUnited.io, Magnus Capital, Raptor Capital in Faculty Capital, so se pridružili prizadevanjem in prispeval 3 milijone dolarjev za MetaGods.

Zahvaljujoč tej neverjetni skupini vlagateljev imajo zdaj zagon in priznanje v industriji, ki ju potrebujejo, da nadaljujejo s svojimi načrti za izgradnjo najboljšega igra na verigi blokov.

O MetaGods

MetaGods je 8-bitna akcija igraj za zaslužek RPG, kjer se igralci borijo proti bogovom na poti do vnebovzetja. Vsak lik NFT je ustvarjen z združitvijo smrtnikov, polbogov in titanov. Združili se bodo med seboj in se borili proti epskim šefom, medtem ko bodo sami počasi postali pravi bogovi.

Igra deluje s sistemom dvojnih žetonov. $MGOD in $RELIC sta dva žetona platforme. $MGOD se uporablja kot upravljalni žeton projekta in se lahko uporablja za vnos posebnih dogodkov. $RELIC je zaslužna valuta v igri, ki podpira strukturo igraj za zaslužek MetaGods.

Spletno mesto | Twitter | Discord | Telegram | Obvestila | Reddit

To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Crypto Is Driven by Extraordinary Consumer and Investor Demand, Says Australian RegulatorZasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments