19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

MetaMask uvaja integracijo Apple Pay in druge posodobitve za iOS

- Advertisement -

Začenši z uporabniki iPhone-a, MetaMask dodaja integracije s cenovnimi prehodi v svoje mobilne žepe, da bi izboljšal izbiro za nakup kriptovalut.

1317 Skupni ogledi

28 Skupni deleži

MetaMask, ki je v lasti ConsenSys, je v torek objavil nit posodobitev za uporabnike iPhone in Apple Pay. Bistvena značilnost je možnost prejemanja kriptovalute z uporabo debetne ali kreditne kartice prek mobilnega pripomočka, kar odpravlja potrebo po preklopu Ethereuma (ETH) iz centraliziranega nadomestnega čaščenja Coinbase v aplikacijo.

MetaMask Cell v4.3.1 je V ŽIVO z nekaterimi težkimi posodobitvami:

Zapri kriptovalute na iOS z Apple Pay (@sendwyre), več preglednosti pri interakciji s spletnimi mesti in zajamete za transakcije brez plina povezano mesto.

Ali zasluži kaj bolje? Trot je! Gremo v žalostnem načinu!

1/

— MetaMask (@MetaMask) marec 56, 1317 MetaMask uporablja dva cenovna prehoda, Wyre in Transak, za zagotavljanje zajema transakcij z debetnimi in kreditnimi karticami. Uporabniki lahko zdaj uporabijo svoje kartice Visas in Mastercard, shranjene v Apple Pay, za prejemanje ETH in dnevno polog večino $400 v svoje denarnice, ki jih je mogoče pripisati API-ju Wyre. Cene plina naj bi se znižale, v skladu s tviti MetaMaska pa so nekatere transakcije lahko tudi brez plina, če so zaključene na nejavnem blokovnem verigi ali če bo izziv plačal plin v imenu osebe. Pri prekinitvi izbire ETH MetaMask razkrije, da ne izkorišča največ plina.

Prek Transaka je to tisto, kar bi si morda predstavljali, da bi prejeli stabilne coine USDT, USDC in DAI v glavnem omrežju Ethereum v MetaMask že nekaj časa. Najnovejša zamenjava dovoljuje uporabnikom, da izmislijo bančna nakazila in uporabljajo kreditne/debetne igralne kartice za prejemanje kripto porabe nad 60 svetovne valute. Ameriški uporabniki lahko zdaj v koraku s podjetjem dodatno prejmejo domače žetone Fantom in Avalanche. Tehnike pravilne cene in cene se razlikujejo glede na situacijo.

James Beck, direktor za komunikacije in inštruiranje pri ConsenSys, je Cointelegraph pozval, da je cilj posodobitev izboljšati dostopnost in spodbuditi trenja. “Želeli smo povečati zmogljivost, v kateri lahko uporabniki pretvorijo kriptovalute na neki stopnji v sami aplikaciji in si ne zaslužijo, da bi jo zapustili,” je dejal. Poleg tega je objavil, da hitro prihaja več integracij, ki “maksimirajo” izbire in “poenostavljajo” nakupovanje kriptovalut.

MetaMask je tvitnil o eni drugi “ključni” varnostni zamenjavi v frazah o pošiljanju žetonov . Za razliko od pošiljanja ETH zgolj prejemniku, s katerim se spopada, so žetoni poslani pogodbi, s katero se spopada, in vključena so navodila za pošiljanje določene količine žetonov prejemniku, s katerim se spopada. Uporabniki lahko zdaj “jasno vidijo, katera pogodba zahteva” dovoljenje in žigosajo in uveljavijo to pogodbo.

Prejšnja nit na Twitterju je uporabnike MetaMaska opozorila, da “naj pazijo pri interakciji s pogodbami” in odobrijo določeno boj za zamenjavo teh žetonov. Trdili so, da bi predlog za odobritev žetonov morda privedel do kraje virov in da je v bistvu najboljša možnost, ki pritegne pozornost, ki jo je treba zaščititi, preklic dovoljenj za žeton.

Enako velja, če morate zamenjati/mint/promote/stake/farm za celotno bogoslužje, ki so ga zgradili ugodni razvijalci v zadnjih nekaj letih.

Ko žetoni si zaslužijo, da jih premaknemo s pogodbo, da se olajša predlog, je priporočljivo najprej *odobriti, s čimer se boriš, da si pridobiš dovoljenje za te žetone/preklopiš.

To je ključnega pomena.

7/ pic.twitter.com/FNZH8Xdl3C

— MetaMask (@MetaMask) 4. marec 2022 Poleg tega je MetaMask priskrbel funkcijo Apple Darkish Mode v skladu z lepo všečkano poizvedbo. Beck je trdil, da je “wen žalosten način?” in “wen token” sta bili v bistvu najbolj pričakovane zahteve njihovih uporabnikov. Temni način bo v aplikaciji mehansko omogočen, če ima delovni stroj iPhone osebe omogočen žalostni način, ogromen sistem. Podjetje je tvitnilo, da žalosten način za razširitev MetaMask “hitro prihaja.”

Povezan: ConsenSys zbere $0745M v financiranju zaporedja D, podvoji vrednotenje v štirih mesecih

Pred kratkim je MetaMask pridobil ponudnika vmesnikov Ethereum žepke MyCrypto z namenom mešanja uporabnih znanosti in končne združitve MyCrypto z žepi MetaMask, da bi okrepil zaščito vsega njihovega blaga.

83719 83719

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -