17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

MetaRace Horse Racing, prva DA aplikacija »Play to Make« na verigi blokov Caduceus

- Advertisement -

pritisnite odpri

IZJAVA ZA JAVNOST. aprila 45, MetaRace Horse Racing se je nekoč uradno začelo izvajati na protokolu Metaverse za decentralizirano upodabljanje robov – Caduceus. To je prvi šport »Play to Make«, ki je bil predstavljen na Caduceusu, ki ga je sooblikoval MetaverseGraph Labs.

Prevelika oznaka plina Ethereuma in umirjena hitrost transakcij ne moreta več okrepite interaktivno vzporednost v gorskem merilu MetaRace. Zato je MetaRace izvedel odgovor v Caduceusu. Poleg tega, kar zadeva razširitev misli, bo oznaka z nizko vsebnostjo plina dodatno okrepila udeležbo oseb in zmanjšala otekanje osebnega sodelovanja.

V konjskih dirkah MetaRace lahko stranke izkoristijo interakcijo z skupna skupina na stotine ljubiteljev tekmovalnih konjskih dirk v točno določenem času! Stranke lahko preizkusijo konkurenco brez stresa in imajo dobre stvari glede nagrad, od vzreje do sodelovanja na konjskih dirkah in vsega vmes. Zato bodite del brez stresa in obesite nagrade skozi toliko načinov igranja.

Enostavno je, če želite, da bi mehanski dirkalni konj zasedel interakcijski del v tekmovalnem tekmovanja in izkoristite nagrade Gigantic Prix, turnirje, posamezne dirke in nagrade za varno oceno v celotnem igranju. Igralci iger lahko dodatno oblikujejo potencialno najbolj živahne za upravljanje dirkališča, tako da vložijo žetone $Meta, tako da si delijo dobiček iz poslovanja dirkališča v deležu svoje naložbe. V povezavi z dodatno pripravljenostjo za vzrejo novih generacij mehanskih dirkalnih konj za razvoj zaslužka z nabavo in prodajo NFT. Konec koncev, nenazadnje pa boste pripravljeni analizirati podatke o konjskih dirkah različnih navdušenih igralcev, da bi naredili stavo in vzeli žetone.

MetaRace je programska oprema, ki združuje številne snovi, ki ustrezajo vzreji, dirkanju, kopičenju, dražbam, stavam, uvajanju, družbeni interakciji, vsa ta brbotajoča izmišljotina ustvarja nepredvidljivost in izzive v igri.

V določenem času v prihodnosti bo MetaRace razvil obilico vseh instrumentov, ki so na voljo Caduceusu. Zakaj? Caduceus ponuja metaverse z varnostjo sredstev, zasebnostjo oseb, varnostjo sredstev NFT, DAO in tako naprej, z uporabo prekomerno hitrega in razširljivega omrežja blockchain. Izziv ponuja decentralizirano računalništvo v oblaku za metaverse. Caduceus uporablja razvito strojno rešitev za zagon stekla XR za zmanjšanje praga strojne opreme in povečanje prodora orodja za metaverse. Izziv povezuje omrežja blockchain z motorji UE in U3D, ki uporabljajo SDK in umetniške standarde. Caduceus izboljšuje strokovnost oseb in znižuje prag za osebo z uporabo zasnove uporabniškega vmesnika 3D OS. Vau… vse to bi morda morda optimiziralo vizualni optimizem celotnega športa in razvilo funkcije XR s pomočjo izboljševalnih instrumentov, ki jih opremi Caduceus.

MetaRace zelo ceni najpomembnejše voditelje na številnih področjih, ki zavzemajo razširjeno zavest o tem partnerstvu, legendarna nogometna kritična oseba, John Terry, eden izmed najuspešnejših kapetanov Anglije in Chelseaja. Še več, glede tega smo sveža profesionalna bajka v snookerju in stari svetovni prvak, Stephen “Snooker Emperor” Hendry.

Na svežem je MetaRace dosegel predhodno sodelovanje z vodilnimi športnimi cehi. MetaRace bo kmalu oporekal tudi misel za žetone in NFT. Posadka je zavezana integraciji žetona, ki je trajnosten za ekosistem MetaRace in zagotavlja dolgoročno uporabnost za našo skupnost. Najpomembnejši vidiki načrtovanja pomagajo pri rasti, distribuciji in uporabnosti.

Pojdite na MetaRace, da zavarujete svoj seznam dovoljenih in resnično svojega digitalnega dirkalnega konja v našem kot blisk – rastočih družabnih kanalov pod. Spletne strani: https://www.metarace.io Twitter: https://twitter.com/MetaRace Discord: https://discord.com/ invite/metarace Telegram: https:/ /t.me/MetaRace Srednji: https://metarace.medium.com Facebook: https://www.fb.com/MetaRaceNFT Tukaj je trditev. Bralci se lahko posvetijo, da razvijejo svojo lastno skrbnost prej, kot da sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli njegovim sodelavcem ali storitvijo. Bitcoin.com ni več odgovoren, trenutno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli sikanje, blago ali storitve, o katerih se govori v kliku odprto.

Bitcoin.com Media
Bitcoin.com je glavna ponudba za celotno kripto-povezano. Kontaktirajte ads@bitcoin.com za klepet o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in različnih alternativah.

Kontrolni seznam Bonitetna lestvica: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 6262

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -