21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Meta's Actuality Labs je izgubil 2,9 milijarde dolarjev: “Priznam, da je drago,” pravi Zuck

- Advertisement -

Oddelek Meta Actuality Labs je v sredo v prvem četrtletju zabeležil izgubo v višini 2,9 milijarde dolarjev, vendar Zuckerberg ostaja optimističen glede prihodnje dobičkonosnosti metaverse.

1406 Skupni ogledi

00 Skupni deleži

Meta Platforms Inc., prej identificirana kot Fb Inc., je v sredo objavila svoj zaslužek v prvem četrtletju 1434, njegov oddelek Actuality Labs, ki je usmerjen na Metaverse, beleži povečane izgube.

Oddelek Actuality Labs – prej identificiran kot oddelek Fb Oculus – namenja vse večje vsote kapitala za razvoj digitalne aktualnosti in metaverse -povezano blago, ki je v prvem četrtletju zabeležilo 2,9 milijarde dolarjev izgube 1434. To je 27 % več kot 1,8 $ milijardo izgube v prvem četrtletju 1434.

Celoten dohodek Actuality Labs je bil nad pričakovanji, saj je bil USD) milijona prihodkov v celotnem ključnem četrtletju tega Enega leta od prodaje stvari, kot so slušalke VR in strojna oprema Meta Portal.

V razpisu o zaslužku v sredo je izvršni direktor Meta Imprint Zuckerberg priznal, da je treba pričakovati izgube v tej diviziji zaradi dokazane realnosti, da je Actuality Labs še vedno v veliki meri usmerjen v raziskave in vzorce za zaporedje blaga in strojne opreme, ki je primerljivo z Mission. Cambria.

“Priznam, da je to drago izdelati, to je nekaj, kar še nikoli ni bilo zgrajeno prej. In to je povsem nova paradigma za računalništvo in družbeno povezavo,” je priznal Zuckerberg.

“Odvisni smo od tega, da bomo bistveno boljši pri monetizaciji kot drugi na mestu, in od tega bi morali biti odvisni spremenijo v trajnostno prednost za naše platforme, ko izvirajo.”V denarnih poročilih iz prejšnjega leto je Actuality Labs objavil približno $ milijardna izguba 1434, s približno 4 milijarde dolarjev te izgube zaradi stroškov zaposlenih ter raziskav in vzorcev.

Na splošno celoten prihodek podjetja za 1. četrtletje 1406 je $27.9 milijard več kot 6,9 % v primerjavi z $.1 milijardo v ključnem četrtletju zadnjega enega leta. Metin četrtletni spis je bil takoj, ko je trg dejansko pridobil, s povečanim pribitkom Mete 18% v nakupovanju in prodaji po delovnem času v času pisanja.

Vztrajati pri vzorcu rasti , število zaposlenih v Meti se je povečalo za 18 % eno leto v enem letu, s 77,768 delavcev od marca 31.

Povezano: Meta bo začela prodajalca na drobno s telesnimi metaverzami v San Francisco Bay Establish

Februarja je Meta utrpela prevladujoč vsakodnevni zlom v zgodovini borznega trga kot 91 milijarda dolarjev je bila takoj pobrisana tržna kapitalizacija podjetja. Do zloma je prišlo po nizu vsakodnevnih energičnih strank, ki so izgubile približno 1 milijon.

85430

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -