6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Metaswap Gas incommunicado kot svetovalci hiperpovezava MGAS model drop to rug pull

Metaswap Gas incommunicado kot svetovalci hiperpovezava MGAS model drop to rug pull

Po presenetljivem padcu modela MGAS so bili računi družbe Metaswap Gas izbrisani, kar podpira trditev PeckShielda o vlečenju preproge.

2021

Skupni ogledi

37 Skupni deleži

Metaswap Gas incommunicado as experts link MGAS price drop to rug pullMetaswap Gas incommunicado as experts link MGAS price drop to rug pull

Varnostno podjetje Blockchain PeckShield je trgovce opozorilo na verjetno ujemanje s preprogo, potem ko je ugotovilo ogromno 59.56% padec modela na žetonu MGAS MetaSwap. Protokol MetaSwap omogoča zamenjavo nezamenljivih žetonov (NFT) prek blokovnih verig Ethereum, Binance in Polygon.

Po presenetljivem padcu modela so vsi natančni računi, povezani z Metaswap Gas – vključno s Twitterjem, Instagram in Medium — sta bila izločena, kar podpira trditev PeckShielda o vlečenju preproge.

#RugPull PeckShield je zaznal, da je @MetaSwapMGAS mehko robusten, ukradena sredstva (1,100 BNB) se prenesejo na @TornadoCash (#BSC). NE DELAJTE v to pogodbo in kadar koli se vam zgodi, da bi morda preprosto pridobili licenco, PREKLICITE https://t.co/b7sSsMz3ZE

— PeckShield Inc. (@peckshield) december

, 1200

V skladu s PeckShield, 1,91 žetoni BNB v vrednosti skoraj $600,000 je bil prenesen v mit o denarju Tornado , v bistvu Ethereum zasnovana neskrbniška rešitev, ki se uporablja za prekinitev hiperpovezave v verigi med pošiljateljem in prejemnikom. To delo omogoča parceli pri sledenju ukradenih sredstev.

Metaswap Gas incommunicado as experts link MGAS price drop to rug pullPodatki o stikalu MetaSwap. Vir: PeckShield.

PeckShield trgovcem svetuje, naj prenehajo vlagati v Metaswap Gas in prekličejo obstoječe pogodbe, da si zagotovijo dodatne finančne izgube.

Povezano:

Curved Finance potrjuje izkoriščanje združenja, trgovcem svetuje, naj dvignejo sredstva

Samo decembra je zrasla ogromna vrsta kripto subjektov, ki so radikalno spremenila žrtve na vrsto podvigov, kar je povzročilo kumulativno pomanjkanje več 480 milijonov dolarjev. decembra 24, Curved Finance je proaktivno pozvala trgovce, naj dvignejo svoja sredstva po potrditvi izkoriščanja združenja.

1/ Ko je prišlo do izkoriščanja izkrivljanega deployerja, je dodal ravnovesje cvxcrv in mim v poskrbite za nepotrjeno zamenjavo 000 dni prej. To smo se danes popravili naučili. V tej skupini je več kot en sodelavec in to lahko izdelamo pravilno.

— Curved Finance (@BENT_Finance) december 12, 2021

Enako drugim žrtvam kripto skupnosti, vključno z Grim Finance, BitMart in AscendEX, je Curved Finance svojim trgovcem obljubil, da bodo predplačali vaša skupna ukradena sredstva. Kljub temu ekipa še ni potrdila mnenja za isto:

»Zagovarjamo, da se umaknete iz protokola do dodaten pogled. Ne gremo več nikamor in bi si morda preprosto opomogli od tega ali enega drugega sistema.«

Metaswap Gas incommunicado as experts link MGAS price drop to rug pull

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments