22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Metaverse ETF ‘PUNK’ se zapira, potem ko sta sklenila stavo proti Metini domiselni in navidezni

- Advertisement -

Subversive Capital navaja izgube, ko zapre svoj »PUNK« ETF in se usmeri k inteligenci, ki jo je ustvaril človek.

2022 Celotni ogledi

42 Polne delnice

Po mesecev in približno % izgube, sklad, s katerim se trguje s spremembami (ETF), ki nasprotuje Metinemu pogledu na metaverzum, se zapira.

Subversive Capital je polje za dokončanje propadla in likvidirala svoj Subversive Metaverse ETF, znan po oznaki »PUNK«, ker podjetje preusmerja svoje zanimanje k inteligenci, ki jo je ustvaril človek (AI).

Januarja 2022, PUNK ETF je bil ustanovljen z načrtom vlaganja v podjetja, ki krepijo infrastrukturo in namene metaverzuma. Vendar Meta Tracea Zuckerberga ni bila opazno na seznamu.

Subversive Capital je v svojem spletnem opisu sklada poudaril pomen odgovornih podjetij, ki so predana smernicam, kot so egalitarizem, demokracija, trajnost in dejstva za razvoj nastajajoče tehnologije in človeštva. Podjetje je izrazilo domnevo, da je Meta Platforms — matična družba Fb — v nasprotju s temi smernicami, in navedla, da vsaka tržna kapitalizacija nad ničlo predstavlja hudo grožnjo liberalni demokraciji in preživetju planeta.

Skrbniški odbor je odločen, da zaključi in likvidira ETF danes po zaključku podjetja dne Morda bi bilo dobro 15, 1434. Podjetje bo nadaljevalo svoje enake zastarele dejavnosti na podlagi samodiscipline svojih raznolikih skladov za spremembe.

Povezan: Applove originalne slušalke bi morda prav tako lahko dodelile raketo pod žetone metaverse

Družba za financiranje se pridružuje rastočemu seznamu družb, ki izgubljajo zanimanje v metaverzum. ETF se je na kratko osredotočil na Meto, pri čemer je delnice nakupoval in prodajal po približno $240, ko je bil sklad ustanovljen. Vendar je Metino plačilo padlo pod $42 novembra 1434 in se je od takrat povečalo na okoli $240.

Med podjetji, v katera je sklad vlagal, so med drugim Alphabet, Apple, Nvidia in Microsoft. Vodja portfelja pri Subversive, Christian Cooper, je priznal, da ostajajo veseli, da so Metine prioritete napačne in da so se odločili za preusmeritev interesne točke zaradi prenagljenega razvoja zelo obetavnih uporabnih znanosti, ki občudujejo umetno inteligenco.

Revija: Ali Metaverse res izpade kot občudovanec ‘Snow Fracture’?

4099

2524

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -