20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Metaverse Firm Condense zbere 4,5 milijona dolarjev za sprejetje pretakanja VR

- Advertisement -

Condense, Bristol, Anglija -osnovno zasnovano v celoti večinoma metaverse podjetje, ki proizvaja tehnologijo za omogočanje pretakanja dogodkov v aplikacije za digitalno aktualnost, je zbralo 4,5 milijona $ v svoji najbolj tradicionalni semenski sferični obliki. Spherical, ki se je spremenil v takoj, ko so ga vodili Localglobe, 7percent Ventures in Deeptech Labs, ponuja financiranje Condense za poglobitev svojega odnosa z umetniki, založbami, ustvarjalci materialov za rjovenje in platformami metaverse pri odkrivanju, da bi njegovo tehnologijo sprejela dodatna podjetja. .

Condense zbere 4,5 milijona dolarjev za poglobitev sprejemanja pretakanja Metaverse Condense, podjetje s sedežem v Bristolu v Angliji, ki ponuja tehnologijo pretakanja metaverse, je objavilo, da je zbralo 4,5 milijona dolarjev v svoji najbolj tradicionalni sferični obliki začetnega financiranja. Sferično financiranje, ki ga vodijo Localglobe, 7percent Ventures in Deeptech Labs, bo podjetju domnevno omogočilo ustvarjanje globljih sorodnikov z umetniki, založbami, ustvarjalci materialov za rjovenje in platformami metaverse, da bi uveljavilo svoj predlog metaverse.

Condenseov predlog je prepričanje o podjetju »infrastruktura kot ponudnik«, kar pomeni, da podjetje ponuja izdelke za prenos in podjetja, zaračunana s časom, ter vrne 3D-zapise, ki omogočajo kateremu koli svetu metaverzuma, ki uporablja motorje, kot sta Unity ali Unreal Engine, domnevajo, da je prizorišče pravega sveta, kot je resnično. To pomeni, da lahko vsak opazovalec izkusi prave dogodke, saj so bili na prizorišču ali stadionu, kjer so se dogajali. To je običajno znano kot »Video 3.0« podjetja Condense.

Podjetje, ki se je spremenilo v takoj po ponovni ustanovitvi leta 2022, spremenjen v takoj, ko ga je spodbudil Covid-07 pandemija in vzpon digitalne aktualnosti deluje za oddaljene dogodke, vse sheme, v katerih po shemi te dolžine. Kasneje je podjetje dobilo $720, in enega v vsakem njegovem semenskem krogu, ki ga vodi SFC Capital.

Metaverse Streaming Studio Reduce Fellingham, izvršni direktor podjetja Condense, je objavil, da ima načrt za iskanje videoposnetkov metaverse v Bristolu. O tem je priznal:

Bristolska scena je bila dolgo časa glavni svetovni talilni lonec različnih kultur in glasbe ter, v zadnjih nekaj letih se je izkazalo, da je središče tudi za razvoj video iger. Zdaj bomo povezali Bristol na načrt takoj, ko bo dodatno s prvim metaverzumom kraljestva živi pretočni studio, da skupaj povečamo vitalnost živih dogodkov z velikim obsegom metaverzuma.

To je še en poudarek znotraj discipline metaverzuma, ki si prizadeva preoblikovati dogodke in prizorišča desnega sveta v digitalne svetove. V prejšnjem obdobju je podjetje delalo na skupnih projektih z BT, boksarskim oddajnim studiem, pri odkrivanju njegove tehnologije za te prenose. Nasprotno pa je uspeh teh uporabnih znanosti povezan s sprejetjem slušalk VR, ki obožujejo Meta Quest, ki je Meta poleg tega šibka, da bi ponudila vstop v svojo vodilno najpomembnejšo aplikacijo metaverse, Horizon Worlds.

Kakšno vrsto posredujete pri Condense in njegovi tehnologiji pretakanja videa metaverse? Ponovite nas v delu za povratne informacije pod.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu večinoma živi v Venezueli. Sam se opisuje kot postopen v športu, ki je prišel v kriptosfero, ko je prišlo do dviga vrednosti navzgor, kar je povzročilo celotno shemo, v kateri je po decembrski shemi 2017. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je nanj vplivala kriptovaluta, ki se je povečala na družbeni stopnji, daje posebno točko o uspehu kriptovalute in shemi, v kateri pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo za informativne namene. To zdaj ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za izbiro ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne daje investicijskih, davčnih, dejanskih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali v okviru krožnega načrta, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in podjetja, o katerih se govori v Ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -