2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Metaverse je po mnenju Morgan Stanleyja naslednja velika naložbena tema

Metaverse je po mnenju Morgan Stanleyja naslednja velika naložbena tema

metaverse

Investicijska banka Morgan Stanley je navedla metaverse je zdaj naslednja velika naložbena tema, v sporočilu, namenjenem vlagateljem v četrtek. Strategi iz banke verjamejo, da ta nadomestni koncept realnosti zbira pomembno zanimanje podjetij, kot sta Meta (prej Facebook) in Microsoft, ki že poskušajo razumeti koncept. Nekatera od teh podjetij to že izkoriščajo.

‘Metaverse’ je novi koncept Buzz

Morgan Stanley, ena največjih investicijskih bank na svetu, je sporočila, da meni, da je metaverse naslednja velika naložbena shema, je razvidno iz sporočila, poslanega vlagateljem v četrtek. Metaverzum je koncept, ki vključuje gradnjo nadomestnega vesolja, kjer lahko posamezniki modelirajo svojo podobo tako, kot želijo biti, in opravljajo naloge v resničnem življenju, kot so nakupovanje stvari, igranje iger s prijatelji in druge dejavnosti.

Koncept so že dojela podjetja, ki skušajo graditi svoje poglede nanj. Facebook se je preimenoval v Meta, da bi odražal to novo usmeritev, Microsoft pa od naslednjega leta svojim izdelkom dodaja tudi elemente s temo metaverse. Strateg Morgan Stanleyja Edward Stanley je izjavil:

To lahko bistveno spremeni medij, prek katerega se družimo z drugimi.

Podjetja želijo kos pogače

Stanley je izjavil, da se vse več podjetij odloča za vključitev teh dejavnosti in elementov v svoje projekte. Delnice tehnologije in iger na srečo že ustvarjajo dobiček od tega novega trenda na trgu, vključno z vesolji iger, kot je Roblox. Stanley je poudaril:

Tok novic o konceptu metaverse je bil velik in podjetja ga sprejemajo v vedno večjem številu. Od katere koli pomembne teme imajo podjetja in analitike večji interes za metaverzum kot katera koli druga tema trenutno.

Vendar pa opomba je tudi priznala, da smo še vedno v zelo zgodnjih fazah gradnje tega alternativnega sveta. Medtem ko se vse te pobude že začenjajo oblikovati, je celoten metaverzum oddaljen še leta in bo potrebno veliko medsebojnega delovanja in sodelovanja teh podjetij, da bo ta svet obstajal. To bo mogoče, ko bodo uporabniki lahko brez težav prestavljali svoje izkušnje in avatarje z ene platforme na drugo.

Stanley je tudi opazil, da večina podjetij, ki vstopajo v trend metaverse, prihaja iz treh držav. ZDA, Kitajska in Južna Koreja so države, ki so najbolj osredotočene na dejavnosti in lansiranja podjetij v zvezi z metaverse.

Kaj menite o metaverse in poslovnih priložnostih, ki jih predstavlja? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

US ‘Kidnapped’ Russian Crypto Businessman Denis Dubnikov, Lawyer Says

Zasluge za slikeHong Kong Company Onedegree to Offer Insurance for Cryptocurrencies: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments