9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Metaverse je prihodnost – toda ali najbolj priljubljene platforme zavajajo uporabnike?

- Advertisement -

Metaverse lahko opazno spremeni spretnost, v kateri delamo, se družimo, praznujemo in celo doseči industrijo – toda infrastruktura, ki zdaj obstaja, je poštena in nekateri bi to trgovino obtožili, da teče, preden se morda morda morda morda tudi sprehodi.

Številni digitalni svetovi dajejo drzne obljube o tem, kaj so mislili doseči v naslednjih letih, vendar bodo zaprli, vendar nimajo oprijemljivega izdelka, ki bi si ga ljudje lahko ogledali zdaj. Tudi tisti, ki so bili predstavljeni na skupni ravni, trpijo zaradi potrte grafike, veščin razočaranja osebe ali pomanjkanja učinkovitega materiala za kričanje. Prav tukaj je še večja misija od sodnika. Če je strankin prvi vpliv na metaverzum v bistvu razočaranje ali frustracija, ji nedvomno morda morda ne bo več v pomoč pri premiku.

Glede na to, številni veliki proizvajalci in zvezdniki s seznama A se trudijo nabaviti željni metaverse – vendar platforme, ki so na voljo na trgu, ne zadovoljijo 2. Za znak zagona, ki ga ta trgovina sprejema na polovico, ne iščite nič več kot MTV-jeve nagrade VMA, ki so imele celo kategorijo nagrad za najlažjo predstavo metaverse. Med nominiranci so bili Justin Bieber, Ariana Grande, Charli XCX in južnokorejska pop senzacija BTS.

V začetku tega leta je JPMorgan ocenil, da je morda metaverzum morda zelo primeren izjemno donosna priložnost, ki prinaša 1 bilijon dolarjev letnih prihodkov. Poglobljeni koncertni dogodki, ki potekajo v najpomembnejših mestih, se lahko morda zgodijo v udobju stanovanja oboževalcev, brez koncerta, ki bi bil kdaj promoviran zunaj. Estetska digitalna delovna mesta morda morda delo prepeljejo iz stanovanja na naslednjo stopnjo. In že vidimo, kako vrhunski proizvajalci športnih oblačil obogatijo s promocijo redkih digitalnih superg.

Da bi se tako vzvišene napovedi izkazale za resnične, metaverse svetovi bi se morali razdeliti v vsakdanje življenje pokroviteljev, na katere naj bi čakali – in razkriti “vau del”. Dati morajo veščine sodelovanja, zaradi katerih se bo splet počutil dinamično in živo. To morda morda povzroči zanko, ki podžiga spor. Večje število oseb bo pomagalo več podjetjem, da pridejo v dom, njihov prihod pa bo privabil več uporabnikov.

Dvig nepozabnih veščin Metropolis World je ena misija, ki se poteguje za to, da bo trgovina v metaverzumu živela toliko, kolikor je izvedljiva. Njegova digitalna panorama se ponaša z veličastno umetnostjo, trgom, ki premosti digitalno in telesno, poleg natrpanega itinerarja kuriranih programov in dogodkov. Samostojna skupina z veseljem gradi veliko ekosistema za vsako mesto, medtem ko igranje iger in učinkovit material za kričanje ustvarjata ponos na raziskovanje te platforme.

Misija je pozvala Cointelegraph: »Smo del množice metaverzumskih svetov, ki so morda morda teoretični z izkušnjami potrtih oseb in nizkokakovostnim materialom za kričanje. Namesto tega zagotavljamo sodelujoče okolje, zaradi katerega se spletne veščine počutijo dinamične in žive . Gre za privlačen ekosistem, ki bi ga ljudje morali raziskati od spodaj navzgor.”

Da bi se to zgodilo, je Metropolis World zbral več kot 1 USD milijonov od vlagateljev s pretiranim profilom — s seznamom volivcev ustanoviteljev, ki predstavljajo, kdo je kdo v trgovini. Steve Aoki, Dillon Francis, Meltem Demirors, 3LAU so res o enem od teh že željnih. In še več, partnerstvo s skupnostjo Flare zagotavlja interoperabilnost.

Poglobljena spletna mesta in prvo mesto so bili zgrajeni ljubeče – in poskuša naprej, Metropolis World je razkrije, da se prepriča, da je zadnjih pet mest v njegovem ekosistemu zgrajenih tako, da je odobrila uporabo Unreal Engine. Dinamični avatarji bodo uvedeni tudi uporabnikom – kar pomeni, da prenos med vašim URL-jem in samim IRL-jem nikoli ne bo tako enostaven.

Zakaj predmet metaverzov Prvi dnevi spleta so bili čaroben kraj. Osupljivih, centraliziranih družabnih omrežij ni bilo videti nikjer – to pomeni, da je veliko uporabnikov imelo svoj kotiček v spletu. Zdi se, da so se pojavili neomejeni forumi za vsako zanimanje in zabavo. Ne glede na to, ali želite več študirati o železnicah v zgodnjem stoletju ali razpravljati o tem, katere pesmi so bile najlažje na pesmi Davida Bowieja albumu, včasih je vedno obstajalo mesto, kjer bi bil zelo pravi sam – in srečal domišljave ljudi.

Metaverzum ima pošteno predstavo posnemati to določeno tehnologijo – kar nam omogoča, da slavimo svojo identiteto, sledimo svojim strastem in da interakcija pomaga pri bdenju nad našimi podatki. Digitalni svetovi nas lahko opolnomočijo z verjetnostjo, da pridobimo inovativne, pridobimo posebne zadeve in kulturne dogodke, ki jih morda morda doživimo takoj, ko le sanjamo. Nekoč so bili naši zemljepisno predvideni časi izključeni iz ogleda dih jemajočih razstav in koncertnih dogodkov, toda metaverzum se bo teh omejitev znebil takoj in za vselej. Na stotine kilometrov daleč od vaše trenutne skupine? To ni več težava.

Metropolis World pravi, da sta glavna stvar vsebina in razred – metaverzum, ki je pošteno izveden. In njihova vizija je neustavljiva. Predstavljajte si, da prečkate most čez dva stolpa in strmite v prostor za bivanje v koncertni dvorani z izvornim zrakom, preden se odpravite v svoj trenutni knjižni klub.

V mesecih in leta, vendar zapreti, metaverzum obljublja, da bo opazno spremenil spretnost, v kateri prebivamo v naših življenjih – dal nam bo priložnosti, o katerih morda morda le sanjamo. Vendar pa je treba še opraviti nekaj dela, preden tam nabavimo.

Zavrnitev odgovornosti. Cointelegraph na tej strani ne podpira več nobenega kričanega gradiva ali izdelkov. Medtem ko načrtujemo, da vam zagotovimo vse dobro znane podatke, ki jih morda morda dobimo, lahko bralci morda brez zvoka dosežejo svojo oceno, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s podjetjem, in povečajo odgovornost za svoje odločitve, niti to besedilo ne more obravnavati kot predlog za financiranje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -