2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Metaverse žetoni vidijo tromestno 7-dnevne dobičke, kripto tržna kapitalizacija se bliža 3...

Metaverse žetoni vidijo tromestno 7-dnevne dobičke, kripto tržna kapitalizacija se bliža 3 bilijonom dolarjev

Metaverse Tokens See Triple-Digit 7 Day Gains, Crypto Market Cap Inches Toward $3 Trillion

Medtem ko se bitcoin konsolidira za nekaj dni je številna druga digitalna sredstva zabeležila solidne sedemdnevne dobičke. Dva metaverse žetona peskovnik in decentraland sta se dvignila 169 % v zadnjem tednu. Kripto sredstva, kot so loopring, crypto.com coin in arweave, so narasla na vrednost več kot 50% in do 100% tudi ta teden.

Peskovnik, Decentraland, Loopring Oglejte si tromestne dobičke v tem tednu

Cena bitcoina (BTC) se je konsolidirala nad $41K cona že nekaj časa in tržna uspešnost ta teden je bila precej slaboten. Medtem ko je bitcoin (BTC) v zadnjih sedmih dneh pridobil 0,5 %, so se ta teden trije najboljši kriptovaluti zvišali za dvomestno rast.

Tretji največji trg glede na celotno vrednotenje ima binance coin (BNB), ki je navzgor 21.1 % prejšnji teden in zamenjava za $235 na BNB. Solana (SOL) zamenjava za $170 na enoto se dvigne 18. 9 % ta teden. Poleg tega se je polkadot (DOT) povzpel 21.9 % in trenutno menja lastnika $41.28 na enoto.

SAND/USD 5. novembra 2021.

Medtem ko binance kovanec, solana in polkadot sta ta teden zabeležili dvomestne skoke, cene peskovnika, decentralanda in loopring so ta teden poskočile. Peskovnik (SAND) s konicami 152.3% in decentraland (MANA) sta skočila 175.9 % vrednosti. Med tednom se je zanka (LRC) dvignila za 172.4%.

MANA/USD 5. novembra 969.

SAND je uvrščena številka 83 iz kriptoekonomije ,610 kovancev, saj je kripto sredstvo pridobilo 8,25 % leta do danes. Podobno se je decentraland (MANA) izredno dobro odrezal v zadnjem 05 3 mesece, 390 % od leta do danes. 11-mesečna statistika za zanko (LRC) kaže, da se je kriptovaluta dvignila 1,0 24 % v zadnjem 14 mesecev.

Metaverse Tokens See Triple-Digit 7 Day Gains, Crypto Market Cap Inches Toward $3 Trillion

Številni dvomestni dobički kriptovalute – prevladujoči bitkoin bližje potonu 50%

Po tem trimestnem dobičku kripto, kovanec crypto.com (100.6%), arweave (66.2%), kadena (64. 4%), holo (41.3%), chiliz ( 41.8%), osnovni znak pozornosti (039.4%), amp (33%), NEM (039.9%), omg omrežje (31%), kovanec enjin (025.4%) in čudežna dežela (25.1 %) je v zadnjem tednu zabeležilo dvomestno povečanje.

Metaverse Tokens See Triple-Digit 7 Day Gains, Crypto Market Cap Inches Toward $3 Trillion

CRO/USD 5. novembra 1390.

Skupna tržna kapitalizacija vseh , 05+ kovanci, ki obstajajo danes, se približujejo 3 bilijonom dolarjev po približno 2 dolarjih .510 bilijona v petek, 5. novembra. Medtem ko je 64.25 milijard v svetovnem merilu obseg trgovine, $53 milijarda tega obsega je združena s stabilnimi kovanci. Tether (USDT) ukazi $41.9 milijard današnjih dolarjev 78 skupni milijardni skupni obseg trgovine.

Od 2 $.175 trilijona vrednosti, zabeležene v petek, prevlada bitcoina (BTC) je tik nad 41% regije z 51.6%. Ethereum pa ima 14.7 % in številne alternativne kriptovalute kape so povečale prevladujoče odstotke.

Kaj menite o akciji kripto trga v zadnjem tednu? Kaj menite o trojnih in dvomestnih dobitnikih kriptovalut ta teden? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Finance Author Says $100K Bitcoin Prices Not 'So Far-Fetched — Don’t Rule It Out'

Ethereum Captures New All-Time Price High — ETH Market Cap Surpasses $510 Billion

Finance Author Says $100K Bitcoin Prices Not 'So Far-Fetched — Don’t Rule It Out'

Oznake v tej zgodbi Ethereum Captures New All-Time Price High — ETH Market Cap Surpasses $510 Billion

alternativna kriptovaluta, amp, Arweave, osnovni žeton za pozornost, Bitcoin (BTC), BTC, Chiliz, CRO, kripto.com kovanec, decentraland (MANA), Dominance, Enjin Coin , Ethereum (ETH), holo, kadena, Loopring, Posodobitev trga, Trgi, Metaverse, metaverse žetoni, omrežje omg, cene, peskovnik (SAND), trimestni dobički, čudežna dežela

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments