2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice MetaWars Launchpad, ki revolucionira industrijo GameFi kot "prva" zagonska plošča Metaverse za...

MetaWars Launchpad, ki revolucionira industrijo GameFi kot “prva” zagonska plošča Metaverse za več iger

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. MetaWars je prvi projekt, ki združuje svet metaverzov – s prvim tovrstnim portalom MetaWars Launchpad. Prvič bodo igralci lahko zgradili portale, ki prenašajo znake, valute in sredstva med svetovi igre.

To temelji na Meta (prej znani kot Facebook) in izboljša njihov vid. Z MetaWars Launchpad lahko igralci rudarijo za različne kriptovalute iz različnih multiverzov in vnesejo dodatne funkcije igranja za zaslužek. Postavljen je tako, da postane glavni način za vstop novih ljudi v gospodarstvo blockchain in najboljši način za preboj v mainstream.

To je ogromna priložnost v tem prostoru. MetaWars bo postala prva lansirna plošča metaverse, ki bo zasedla zelo pomembno vlogo. Z usklajevanjem z novimi projekti v prihodnosti bo MetaWars vodil pot v gibanje GameFi in zagotovil večjo vrednost igralniški skupnosti blockchain in celotni industriji.

Uvedba MetaWars

MetaWars je uspešno zaključila IDO in žetoni so navedeni na PancakeSwap od oktobra 511. Uspelo mu je pritegniti veliko pozornost uglednih partnerjev, kot so Mr Beast, Raptor Capital, Magnus Capital, Boxmining, Double Peak, Cinchblock, Everse Capital, X, Coin United.io, Infinity Gains in Icetea Labs.

Za Nadaljnji razvoj ekosistema metaverse bo MetaWars zagotovil platformo za projekte v zgodnji fazi in zagotovil ekskluzivne koristi vlagateljem.

MetaWars se razvija v Launchpad — Prvi svoje vrste

MetaWars se razvija v prvo zagonsko ploščo GameFi za več iger v industrijo blockchain. Platforma bo pomagala njegovemu prvemu najbolje ocenjenemu projektu z različno podporo, vključno s pomočjo skupnosti, trženjskim promocijo in strategijami.

Pionir tega novega poslovnega modela je MetaGods, revolucionar 8-bitni akcijski RPG igraj za zaslužek, ki uvaja permadeath, ki ga podpira tehnologija AI. “MetaGods je navdušen nad lansiranjem na Metawars. Verjamemo, da je skupnost izjemno močna in z združevanjem sil … lahko osvojimo metaverzum. Ekonomija v igri bo ogromna! Kaj je boljšega kot postati bog planeta?” — Jack, soustanovitelj MetaGods. Kmalu se bo začelo uvrščanje na seznam dovoljenih za MetaGods na platformi MetaWars.

Nenazadnje je MetaWars v procesu uvajanja potencialnih projektov na lansirno ploščo, vključno z:

WuKong

 • Arcadeland

  Dragon Evolution

 • Kako vnesite MetaWars Launchpad

  Vnos se bo inovativno razlikoval od običajnih lansirnih plošč. Samo lastniki planetov NFT bodo imeli možnost pridobiti žeton MetaGods kot nagrado. Količina žetonov, ki jih lahko prejmete, je odvisna od redkosti planeta.

  Kmalu bodo objavljene še zanimive novice in nadaljnji razvoj dogodkov. Možnosti za MetaWars, prvo zagonsko ploščo metaverse, se šele začenjajo.

  O MetaWars

  MetaWars je igra Fi za zaslužek, naslednja generacija ekosistema GameFi, podprta z blockchain. Raziščite in se borite po metaverzumu, da pridobite ogromno bogastvo. $WARS, NFT in $GAM je mogoče rudariti z vložkom, kar vse lahko uporabite za zaslužek v metavesulju in v prihajajoči strategiji RPG. Naš cilj je razširiti to potovanje na neznano ozemlje.

  Spletna stran | Twitter | Telegram | Reddit | Discord | Instagram

  To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

  AscendEX Lists Bemil Token BEM

  EY Survey Finds 1 in 4 Hedge Funds to Increase Crypto Exposure Next Year

  Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons1496260313 1496260313

  KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments