3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice MetaWars se lansira močno, zdaj gleda v prihodnost

MetaWars se lansira močno, zdaj gleda v prihodnost

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. MetaWars, igra blokovne verige za zaslužek s temo vesolja, ki uporablja visokotehnološke NFT, se veseli zelo svetle prihodnosti po uspešni predstavitvi žetonov.

Igra, v kateri bodo igralci prevzeli vlogo pilotov v futuristični, post- apokaliptične 30 stoletja vesoljske vojne, bo uporabil posebne NFT, njegov izvorni žeton, pa tudi valuta v igri v nagrajujočem ekosistemu za poveljevanje floti mehanov in osvajanje planetov.

Po velikem trdem delu v zakulisju za razvoj najboljše tokenomike za njihovo dinamično arhitekturo iger, pa tudi strokovne strateške izvedbe marketinških partnerjev, žetonov $WARS in $GAM so zdaj v rokah najzgodnejše baze uporabnikov projekta.

Obetaven začetek

Ekipa MetaWars je navedla svoje zahvaljujoč njihovim 30,000+ skupnost in močan nabor partnerjev po gladkem in vznemirljivem začetku njihovega potovanje, da postanete najboljši medgalaktični GameFi izdelek na trgu.

Presenetljivo je, da je ekipa dosegla vse svoje roke do zdaj, saj njihova dražba NFT pred zagonom nemoteno poteka na uradni spletni strani in zagotavlja enostaven način za nakup dragocenih sredstev in zalog v igri pred izidom igre.

Prvi navijači so bili navdušeni, ko so videli, da je izjemen bazen za vstavljanje in dapp začel delovati le tri dni po lansiranju, kar pomeni, da lahko tako vlagatelji kot bodoči igralci že vložijo žetone $WARS, da zaslužijo $GAM, valuto v igri, ali vložijo WARS-BUSD LP za petkrat več nagrad $GAM.

  Nekateri poudarki izstrelitve $WARS:

   • Dražba NFT pred zagonom je pritegnila blizu 1, ponudbe in dvigne 2,000 BNB
    • $WARS predprodajni žetoni so bili razprodani v samo nekaj minutah na vseh treh lansirnih ploščah — Polylauncher, Red Kite, GameFi
      Uvrščanje na PancakeSwap je pokazalo velik potencial, saj je cena narasla in se po nekaj časa postopoma umirila med 0 $.11 in $0.82

       Izšel je prvi napovednik in demo igre MetaWars — oglejte si tukaj.

      • Vstavljanje $WARS in $WARS-$BUSD LP je v živo na dapp, do katerega lahko dostopate na https://app.metawars.gg
         Discord strežnik projekta je aktiven in obstaja vabilni natečaj v teku s katerimi lahko skupnost zasluži omejeno sredstvo NFT v igri


         Veliko večjih dogodivščin, ki prihajajo

         MetaWars se šele začenja in na načrtu projekta proti koncu leto in v prvem četrtletju 720.

         Ekipa opravlja več pripravljalnega dela na fronti NFT, kar pomeni, da bi lahko vstavljanje NFT kmalu omogočilo . Uporabniki bodo lahko vložili NFT in žetone $WARS ali $GAM, da bi si prislužili še večje nagrade za prihodnje vojne metaverse.

         Drugi vidik igre, ki se draži, so planeti, ki jih je treba pridobiti in braniti kot ozemlje v igri. Igralci naj bi jih kmalu lahko kupili na drugi dražbi ali na druge načine. Tisti, ki želijo vedeti, bodo morali počakati na obvestila v zvezi s tem.

         Nenazadnje je pustolovska igra blizu izdaje. V tej igri bodo igralci lahko uporabljali svoje žetone in NFT, kar bo omogočilo okus o tem, kaj se bo zgodilo v smislu funkcionalnosti ekosistema, ko bo naslednje leto izšla celotna igra MetaWars.

         Podrobnosti o pustolovski igri bodo objavljene skupaj s serijo drugih dogodkov. To bo zagotovo prineslo več vznemirjenja v skupnost in pritegnilo pozornost novih vlagateljev. Ostanite na radarju MetaWars in spremljajte njihove uradne kanale, da boste na tekočem z razvojem.

         O MetaWars

         MetaWars je igralna izkušnja naslednje generacije blockchain, ki jo lahko igrate za zaslužek. Raziščite in se borite po vsem vesolju. Borite se, trgovajte in zaslužite z roboti, ladjami in planetarnimi tereni, ki jih podpirajo NFT v igri. Žeton $WARS bo postal sidro celotnega vesolja, ki ga lahko zagrabi.

         Spletna stran | Twitter | Telegram | Reddit

| Discord

To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Indonesia's Islamic Authority Declares Cryptocurrency Haram, Forbidden for Muslims

China's Real Estate Giant Evergrande Narrowly Dodges Default for Third Time in 30 Days

Indonesia's Islamic Authority Declares Cryptocurrency Haram, Forbidden for Muslims

  Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments