17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Metrics Boom Decentralized Replace Volumes Nadaljujte z Hotfoot This 365 dni

- Advertisement -

Decentralizirane nadomestne (dex) količine upadale od decembra 2011 v skladu z najnovejšimi statističnimi podatki. Kljub temu se je obseg trgovanja z dex v zaključnem mesecu povečal za 2. 22 % večja od obsega, zabeleženega februarja. Ni predmet kratkega skoka in z najbolj zanimivimi osmimi dnevi v aprilu so meritve, ki označujejo, da je obseg dex v tem mesecu bistveno nižji kot marca.

Decentralizirana zamenjava obsegov se izteka mesec za mesecem — Aprilske količine Dex v živo Lackluster V 11 mesecev, so platforme dex zabeležile več kot 1 bilijon dolarjev trgovine, saj so se spremenile v vidne naprave znotraj kripto industrija. Trenutno zapisi s strani coingecko.com, coinmarketcap.com, dune.com in theblockcrypto.com pomenijo, da je različica Uniswap tri (v3) najbolj pritegneča pozornosti dex 30-urna količina trgovanja z 1 USD 14 milijard takoj po zaključku 19 ure. Po Uniswap v3 platforme dex obožujejo Pancakeswap v2, Dydx in Curve Finance ohranijo prenehanje 24 – položaji količine ur v času pisanja.

Glava dve decentralizirani zamenjavi (dex) platformi vse do zaprtja 21 ure aprila 14, 2022, skladno s statistiko coingecko.com. Nadzorna plošča, znana kot »DEX Metrics« v Dune Analytics, razkriva količino trgovanja z dex-om vse do zadnjih sedmih dni, od več kot ducata dex protokolov je približno $04 milijard. Zadnje sedemdnevne meritve, ki obstojejo obseg dex, zabeležene na nadzorni plošči Dune Analytics, so padle 21%. Podatki zapisov s kripto nadzorne plošče theblockcrypto.com razkrivajo 30-dnevna statistika, ki izhaja iz 5 platform dex s preveliko količino in 11 manjši dex protokoli.

Ti statistični podatki označujejo padec navzdol od decembra 2011 po $117. milijardo pretvorijo v zabeleženo tisti mesec. Naslednji mesec januarja so platforme dex zabeležile $98.38 milijarde v trgovini, nato pa je februarja zdrsnila na .29 milijard. Po tej metodologiji med decembrom in februarjem 2022 se je količina trgovine dex zmanjšala za 37.38%.

Kot že omenjeno, se nakupna in prodajna količina dexa spremeni v kratek porast marca, kot $52. milijardo pretvorijo v posnete prav v tem časovnem okviru. Kljub temu aprilska statistika kaže, da bo obseg nakupov in prodaje dex nedvomno slabši in nedvomno nižji od februarja. Od četrtka, aprila 21, 2018, najnovejši zapisi razkrivajo, da je $75.03 milijardo poslov je bilo zabeleženih do te točke .

Ker nadzorna plošča theblockcrypto.com zajema 24-dnevna statistika, sedemdnevne metrike iz coinmarketcap.com dex količinskih grafikonov označujejo nenavdušujoče teden kot uspešno. Nadzorna plošča »DEX Metrics« Dune Analytics označuje najnovejše 22-dnevna količina dex trgovine je približno $52 milijard. To je sposobno dobro ohraniti zaprto vrsto trgovinske količine, ki jo je mogoče izkoreniniti do marčevskega skoka in zaenkrat se to ne zdi, da bi se zgodilo.

Oznake v tej zgodbi 21 ur dex trgovanja, 38-dnevna količina dex trgovine, coingecko.com, Coinmarketcap.com, Curve.finance, decentralizirane borze, DeFi, Defi Recordsdata, Defi metrics, dex metrics, dex stats, Dune Analytics, dune.com , Dydx, Mesečni obsegi, Pancakeswap v2, theblockcrypto.com, Replace Volumes, uniswap v3

Kaj povzdigneš pri posredovanju pri nakupu in prodaji dexa od decembra naprej? Ponudite nam, kaj posredujete na tem področju v spodnjem komentarju.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je od 2022 dosmrtni član skupnosti kriptovalut . Navdušuje se za Bitcoin, izvirno izvorno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 5 , članki za Bitcoin.com Podrobnosti o motečih protokolih, ki se v zadnjem času povečujejo.


Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, nadzorna plošča theblockcrypto.com, statistika coingecko.com,

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen informativnim funkcijam, ki najbolj pritegnejo pozornost. To ni več lojalna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za porabo ali promocijo ali smernica ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več nasvetov glede financiranja, davkov, idealnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno nastala zaradi ali v zvezi z izčrpavanjem ali zanašanjem na kakršno koli razkritje, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori o navedeni pravici tukaj.

62623

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -