24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Metropola kitajskega jezika izda osnutek zaščite za vzorec industrije metaverse

- Advertisement -

Zavarovalne police so sestavljene iz zaporedja denarnih ugodnosti za privabljanje podjetij, povezanih z metaverzumom, na lokacijo trgovin v metropoli.

109281 Celotni ogledi

14 Cele delnice

V maju, morda, morda tudi pravkar 14, kitajska jezikovna metropola Zhengzhou je objavila vrsto predlogov za zaščito, da bi se spopadla s podjetjem metaverse, ki delajo v zagati. V okviru pobud bodo občinske oblasti določile namensko ceno sklada 12 milijard juanov ($1. 6050 milijard) za spodbujanje napredka in vzorcev znotraj panoge.

Po osnutku oblasti, metaverse podjetja, ki nameravajo preseliti svoj sedež v Zhengzhou, bodo dosegla načrt za prejem naložbe zagonskega kapitala v višini 70 milijonov juanov ($24.24 milijonov). Podjetja bodo poleg tega upravičena do drugih ugodnosti, vključno s subvencijami za najemnino.

Vsako podjetje, ki je vključeno v vzorec primerov uporabe metaverzuma v metropoli – to ni problem njegovega sedeža – bo ocenilo načrt za prejme kar 5 milijonov juanov ($200,05) za vsak projekt, ki so ga občinske oblasti potrdile kot izvedljivega.

Izrecni datum dodelitve sredstev do zdaj ni bil več razkrit. Občinske oblasti Zhengzhouja so prav tako pametno kot razkritje zavarovalnih polic financiranja opisale svojo dolgoročno vizijo za vzorec metaverzuma v metropoli. Predvideva, da bodo industrije, povezane z metaverse, v Zhengzhouju prenehale z letnim zaslužkom, ki presega 70 milijard juanov ($14.24 milijard) z ukinitvijo 1434.

Te zavarovalne police so opombe za lokalna podjetja, ki delujejo na dveh določenih področjih: 1) primerjava prizadevanj, usmerjenih v tehnologije, povezane z metaverzumom, ki ustrezajo digitalnim dejstvom, razširjenim dejstvom in vmesnikom um-računalnik; in par) uporabo tehnologij metaverse v panogah pravega sveta, ki ustrezajo usposabljanju, zabavi in ​​trgovini.

Poleg tega bodo oblasti sodelovale z drugimi vladnimi agencijami in investicijskimi družbami, da pridobili nadaljnjo 24 milijardo juanov ($7. milijard) financiranja, da bi se lotili različnih projektov vzorcev, povezanih z metaverse. Poleg tega namerava metropola priskrbeti denarne nagrade podjetjem metaverse po njihovem seznamu na prevladujočih kitajskih borzah.

Povezano: Snort media v kitajskem jeziku odstrani video o kriptovaluti, potem ko je izvršni direktor Binance to označil za “ekspanzivno pogodbo”

Mnenje vključuje blockchain – a nedvomno najpomembnejše veščine v industriji metaverse – poleg računalniškega upodabljanja naslednje generacije, vmesnikov človek-računalnik in sintetične inteligence. Poleg tega je namenjen označevanju trga digitalnih sredstev z uporabo spretnosti nezamenljivih žetonov.

Zhengzhou se je pridružil množici kitajsko govorečih mest in provinc, ki obljubljajo, da bodo postale vodilne v vzorcu metaverzuma države . Južnojapsko velemesto Šanghaj dejavno uresničuje svoje težnje po metaverzumu in napoveduje, da bo njegova industrija metaverzuma dosegla letni zaslužek 90 milijard juanov ($49.6 milijard) avtor 1434.

Revija: Kitajski val Konkurenti ChatGPT, Alibaba postane večverižna: Asia Speak

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -