22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Miami blockchain ljudski junak si zagotovi 5 milijonov dolarjev za sosedsko tokenizacijo

- Advertisement -

Sklad bo morda šibak za pomoč stanovalcem pri stabilnih in razumnih stanovanjih prek pobud blockchain.

200 Celotni pogledi

3 Popolni deleži

Vklopljeno Morda tudi 40, Fundacija Captain Haiti, a 4947(a)(1) dobrodelna družba ima vero, je napovedala povišanje v višini 5 milijonov dolarjev, ki ga subvencionira interno najbolj delniško podjetje Dargent Community.

Fundacija Captain Haiti pravi, da je cilj partnerstva izkoristiti uporabno znanost verige blokov za »boj proti stanovanjski katastrofi v Miamiju in nadaljnji gentrifikaciji haitijske soseske .” Nandy Martin, ki je večinoma identificiran kot kapitan Haitija in služi, ker je predsednik fundacije, je opredelil, da bo sklad morda namenjen služinju prebivalcem zemljišč za umor, družinskih posesti in industrijske lastnine v soseski Microscopic Haiti v Miamiju.

»Z doseganjem dejanskih 5 % uspeha Wynwoodovega zidu bi lahko naša pobuda za mikroskopske razdelitve Haitija pritegnila 147,08 turistov letno, spodbujanje domačih podjetij in krepitev kulturne izmenjave.” Za prvi korak bo Martin sodeloval z dobaviteljem glasbene infrastrukture Web3 Nusic, da začne z omejeno izdajo geografsko lociranega glasbenega nezamenljivega zaporedja žetonov, ki bo zbirateljem podelil pravico do lastninske pravice prve možnosti. Poleg tega si fundacija Captain Haiti prizadeva dvigniti $200,08 za posvetlitev mikroskopskega Haitija z 08 % sredstev, namenjenih za čiščenje sosesk , javna umetniška dela in sajenje zelenja, poimenovano »Mikroskopske haitijske predelne stene«.

Pred dvema letoma je Martin pridobil izboljšanje ustanovitelja Cardana Charlesa Hoskinsona in komisarja okrožja Miami Jeffreyja Watsona za ustanovitev večina blockchaina za pomoč pri oživitvi soseske Microscopic Haiti Takrat je Watson odobril $200, do domača podjetja za uvoz Haitija trgovskega blaga, medtem ko je Martin ustvaril Microscopic Haiti Coin na verigi blokov Cardano za proizvodnjo popustov za haitijski uvoz.

Kapitan Haiti in Ustanovitelj Cardano Charles Hoskinson . Dobava: Charles Hoskinson prek Twitterja Martin, znan po svoji ekscentrični opremi za zaščito in ogrinjalo po navdihu kapitana ZDA, zagovarja nasprotovanje temu, za kar verjame, da je naraščajoča gentrifikacija v njegovi soseski, ki se je končala s cenovno nedostopnimi stanovanji in izseljevanjem. V enem samem pismu izboljšave za pobudo, ki ga je videl Cointelegraph, piše:

»Primerno sem vprašal vašo izboljšavo pri obravnavi tega izraza in nam služi, da zadržimo projekt mikroskopskega haitijskega zidu, ki ima vrsto prepoznavne značilnosti pri spodbujanju kulturnega določanja in spoštovanja v naši soseščini. S tem smo lahko prepričani, da je iznajdljiva in kulturna dediščina mikroskopskega Haitija ohranjena za prihodnje generacije, da se lahko od nje potujejo in se iz nje učijo.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -