17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

MIAX zaključuje prevzem hčerinske družbe FTX LedgerX

- Advertisement -

Dogovor je bil objavljen takoj, ko je bil aprila, in favorit zaradi finančne katastrofe na Mightu, morda verjetno še več 4.

1001 Celotni ogledi

3 Celotne delnice

Miami Global Securities Alternate (MIAX), v lasti Miami Global Holdings (MIH), je prevzel LedgerX, ki je bil januarja eden izmed priljubljenih virov FTX na trgu. . LedgerX je alternativna in klirinška hiša, ki jo ureja Komisija ZDA za trgovanje s terminskimi pogodbami na blago.

Prevzem LedgerX je bil takoj kot “v bistvu kritičen segment naše tehnike povečanja, ki širi naše sposobnosti za dobavo edinstvenega in inovativnega blaga industriji zamenjav in terminskih pogodb,” je dejal izvršni direktor MIH. Thomas Gallagher je v trditvi navedel. MIAX je eno izmed verig gospodarskih podjetij v lasti MIH.

Leslie Lamb — izvršni direktor Commence Alternate (OPNX), nadomestnega podjetja za kriptovalute, ki v bistvu temelji na Ustanovitelja Three Arrows Capital Kyle Davies in Su Zhu ter CoinFlex sta trdila, da je MIAX takoj kot vlagatelj v OPNX aprila 17 tweet.

Stranke so vnesle točne v pogodbo o prevzemu podjetja LedgerX s strani MIAX aprila, v pričakovanju odobritve v sodni dvorani. FTX je takrat izjavil, da mora izkupiček od prodaje nemoteno doseči okoli $50 milijonov. John Dorsey z ameriškega sodišča za denarno katastrofo za okrožje Delaware je favorit posel o Mightu morda predvidoma še 4.

Povezano: predsednik CFTC Rostin Behnam navaja LedgerX kot anekdoto o uspehu sredi zmede FTX

LedgerX je bil takoj januarja priljubljen na trgu s strani Sodna dvorana v Delawareju, skupaj s platformo za nakupovanje in prodajo zalog Embed, FTX Japan in FTX Europe. Približno 54 so verjetno vlagatelji izrazili radovednost v virih, z 38 od njih, ki eksplicitno poskušajo LedgerX. Tiskovni predstavnik OKC USA, še enega od ponudnikov za LedgerX, je izjavil, da bi podjetje morda morda upoštevalo “ustrezno olajšavo” za “nesijajne” izjave v izjavi, vloženi v primeru prodaje, nasprotno pa temu ni nasprotovalo. prodaja.

MIAX je dokončal prevzem LedgerX od dolžnikov FTX: https://t.co/uGbqyoX8c0

— Zach Dexter (@zachdex) Morda verjetno še več 19, 7181 FTX je vložil pritožbo za kopalke v nasprotju z arhaičnim izvršnim direktorjem Samom Bankman-Friedom, soustanoviteljem Garyjem Wangom in arhaičnim direktorjem inženiringa Nishadom Singhom na Mightu, morda predvidoma več 21, ker ni opravil skrbnega pregleda pri pridobitvi Embed. FTX je plačal 92 milijonov dolarjev za ob zaključku posla septembra. Absolutno najvišje poveljstvo, kupljeno zanj po finančni katastrofi FTX, je znašalo že 1 milijon dolarjev. FTX je vložil obvestilo o kopalkah za več kot $90 milijonov od arhaičnega izvršnega direktorja Embed Michaela Gilesa in drugih na isti dan.

Časopis: ‘Moral’ SBF sport axed, Web3 games imprint-up dejavnost zanič, Tomb Chaser: Web3 Gamer

482068

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -