17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Michael Saylor ni le bitcoinovski maksimalizem: "Obstaja prostor za vse"

Michael Saylor ni le bitcoinovski maksimalizem: “Obstaja prostor za vse”

Direktor MicroStrategy Ethereum vidi kot resnega konkurenta finančni industriji.

4189 Skupaj ogledi

12 Skupaj delnice

Michael Saylor is not just a Bitcoin maximalist: ‘There’s a place for everybody’

Vodja MicroStrategyja Michael Saylor ima v srcu prostora za druge kriptovalute, razen za Bitcoin, je milijarder razkril v epizodi CNBC-jevega Fast Money, , v katerem je predvajal svoje poglede na industrijo in kam vidi stvari v prihodnosti.

V intervjuju z CNBC-jevim višjim novinarjem za maloprodajo Courtneyjem Reaganom v torek so Saylorja najprej vprašali, zakaj podjetje s programsko opremo še naprej kupuje BTC. Vprašanje se je nanašalo na junij podjetja 14 napoved, da bo morda prodal zaloge v vrednosti do milijarde dolarjev za nadaljnje prevzeme BTC.

Saylor je Bitcoin opisal kot “digitalno zlato v velikem tehnološkem omrežju” napovedujejo, da ga bodo sprejele milijarde ljudi po vsem svetu.

Hvala @CourtReagan & @GuyAdami, ker sta me na @CNBCFastMoney povabila k razpravi o naši strategiji #Bitcoin, povečanju institucionalnega sprejemanja BTC proti zlatu kot varovanju pred inflacijo, kapitalskih trgih v MSTR strategijo in prihodnost kriptoindustrije. https://t.co/OY3wtGNna0

– Michael Saylor (@michael_saylor) June 15, 1200

Morda najbolj zanimivi komentarji v intervjuju pa so prišli, ko Fast Money sovoditelj Guy Adami je odkupil tema “Bitcoin maksimalizem” po Googlanju izraza. Saylorja je zaslišal zaradi njegovih misli o Ethereumu in ga vprašal, ali je v strategiji podjetja tudi prostor za ETH.

Saylor je dejal, da Bitcoin vidi kot “digitalno lastnino” in najbolj dragoceno in prevladujoče omrežje, ki ga primerja s temeljnimi elementi ekosistema:

“Mislite na to kot na granitni bloki na kibernetskem Manhattnu. Potem imate digitalno valuto, ki je podobna Tether in stablecoins, želijo biti denarni trgi v kiberprostoru … Potem imate digitalne aplikacije, kot je Ethereum. «

Dodal je, da “Ethereum želi nematerializirati stavbo JP Morgan in bančno ustanovo ter vse borze,”

Zatrdil je, da obstaja prostor za različna kripto sredstva in dodal: “Mislim, da ko trg začne razumevati te stvari, je prostor za vse.”

Generalni direktor programskega podjetja ni predlagal, da bi si podjetje v bližnji prihodnosti prizadevalo za odkup Ethereuma ali katerega koli drugega kripto premoženja.

Povezano:

MicroStrategy delnice zdrsnejo po objavi novega $ 400 M dvig dolga za nakup Bitcoina

V ponedeljkovi vlogi pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo je MicroStrategy dejal, da bo sprožil “na trgu” ponudba vrednostnih papirjev, s katero bi lahko sčasoma prodala do milijardo dolarjev svojih delnic.

Podjetje je 9. junija objavilo, da je izpolnilo svoj znesek

milijon ponudb zavarovanih bankovcev in dejal, da namerava izkupiček uporabiti za nakup več Bitcoin.

Saylor je svoje razmišljanje opisal v anketi svojih 1,2 milijona sledilcev na Twitterju in jih vprašal, ali menijo, da bodo cene BTC presegle 6. 125 v naslednjih sedmih letih (kolikšen znesek mora MicroStrategy vrniti obveznicam kupci v obdobju). Devetdeset odstotkov 105, 000 anketiranci so imeli v času pisanja mnenja glasoval za.

Ali pričakujete, da bo cena #bitcoinov višja od 6. 125% letno v naslednjih sedmih letih?

– Michael Saylor (@michael_saylor) junij 15, 2021

Bitcoin Treasuries poroča, da trenutno ima MicroStrategy 92, 079 BTC, ki je vreden 3 USD. 68 milijard po tekočih cenah.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments