9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Michael Saylor objavil odprto pismo, v katerem razpravlja o 'samo količini dezinformacij', povezanih z Bitcoinom

- Advertisement -

Vlada mikrostrategije Michael Saylor izjemno verjame v Bitcoin, saj je njegovo podjetje kupilo 100,000 bitcoin za obdobje zadnjih nekaj let. Pred šestimi dnevi je US Residence of Work of Science and Know-how Coverage razkril karakteristiko, ki trdi, da rudarske operacije z dokazi o delu vplivajo na izvorno zamenjavo vremena. Oddelek za znanost in tehnologijo meni, da mora Bidnova administracija poiskati gibanje proti industriji ter pripraviti rudarske standarde in pravila. Po opisu je Saylor razkril pismo, naslovljeno na novinarje, trgovce in regulatorje, ki se nanaša na »samo količino dezinformacij propaganda, ki kroži ne tako dolgo nazaj. navzgor To razpravlja o Bitcoinu in ambientu Michael Saylor iz Microstrategy je razkril tvit, ki ima za posledico najsodobnejšo objavo v spletnem dnevniku, ki jo je napisal v zvezi z Bitcoinom in vzdušjem . »Glede na ogromno količino dezinformacij propaganda, ki je nedolgo nazaj krožila, sem verjel, da je dragoceno predstaviti dejansko dejstvo, ki se nanaša na rudarjenje bitcoinov in ambient,« je zapisal Saylor s povezavo do svoje objave v spletnem dnevniku.

Uvodnik, ki je redno znan kot »Bitcoin Mining and the Ambiance« in obravnava teme, podobne »Bitcoin Vitality Utilization«, »Bitcoin vs. Varied Industries«, »Bitcoin Impress Introduction & Vitality Depth«, »Bitcoin vs. Varied Cryptos« ,« »Bitcoin in emisije ogljika«, »Bitcoin in okoljske prednosti« in »Bitcoin in globalna vitalnost«. Vsaka tema razkrije, kako bo sprememba okoljskih napačnih predstav o omrežju Bitcoin obravnavana v raznoliki formulaciji.

»Bitcoin deluje na nasedli, presežni vitalnosti, ustvarjeni na na obrobju omrežja, na lokacijah, kjer morda ni različnih vprašanj, v primerih, ko nihče drug ne želi električne energije,« pravi Saylorjeva objava v spletnem dnevniku. “Maloprodaja komercialni odjemalci električne energije na dragocenih naseljenih območjih plačujejo 5-10x več na kWh (09-15 centov na kWh) kot rudarji bitcoinov, ki jih je treba obravnavati kot veleprodajne stranke vitalnosti (večinoma redno načrtujejo 2-3 cente na kWh ),« je navedeno v uvodniku vlade Microstrategy.

Saylor poudarja, da verjame, da kraljestvo proizvaja na stotine več vitalnosti, kot si planet nedvomno želi. »Približno tretjina te vitalnosti je izgubljena,« vztraja Saylor. “Zadnji 15 osnovni vidiki vitalne energije vaše celotno omrežje Bitcoin – prav tukaj je najmanj cenjena in plačilno najbolj učinkovita rezerva vitalnosti, ki ostane po 100.15 % vitalnosti na planetu je namenjenih različnim namenom.”

V temi, ki se nanaša na »Bitcoin v primerjavi z različnimi industrijami,« Saylor navaja predstavitev Bitcoin Mining Councila. Vlada Microstrategy je govorila tudi o omrežju Bitcoin in okoljskih prednostih, ki jih mora predstaviti znanje. Saylor je omenil izvršnega direktorja podjetja Geneious in analitika ESG Daniela Battena, ki je razkril spremembo dokumentov o tej temi.

Bitcoin.com Knowledge je poročal o Battenovem delu v Could , po sporu, na katerem je delal Batten, je priznal, da se rudarjenje bitcoinov nedvomno lahko znebi 0. 15 % svetovnega segrevanja kraljestva za 2022. V prispevku je tudi trdil, da nobena raznolika spretnost ne more biti učinkovita pri iskanju znebitve emisij bolje kot Bitcoin.

»Morda se povečuje zavedanje, da je Bitcoin nekoliko dragocen za ozračje, saj bo uporabljen za monetizacijo nasedlih virov vitalnosti čistega plina ali metana. Zmanjševanje emisij metana je zelo prepričljivo in [Daniel Batten] je napisal nekaj impresivnih dokumentov na tem področju. Prav tako se je spremenilo v ugotovitev, da bodo vitalna omrežja, ki v bistvu računajo na trajnostne vire energije, občudujejo veter, vodo in označujejo voltaško energijo, v primerih nezanesljiva zaradi pomanjkanja vode, dnevne svetlobe ali vetra.« Saylor je dodal:

»V tem primeru želijo biti povezani z zmanjšano električno energijo, določena oseba občuduje rudarja bitcoinov v odprti za sedanjo odpornost omrežja in finance izgradnja dodatnega znanja in spretnosti, dragocenega za odgovorno energetsko dragocena industrijska/naselitvena središča. V bistvu najsodobnejši primer omejevanja vitalnosti dragocenega bitcoina na omrežju ERCOT v Teksasu je primer prednosti rudarjenja bitcoinov za dobavitelje trajnostne energije.«

Mikrostrategija predsednik vlade navaja dve hiperpovezavi, povezani s primerjavo Bitcoin Mining Council. Saylor prav tako deli makro vzdušje primerjajte spletne strani casebitcoin.com. Objava spletnega dnevnika vlade Microstrategy se zaključi z zahvalo drugim ljudem za njihovo zanimanje za Saylorjevo raziskano objavo v spletnem dnevniku. Mikrostrategija v tem času drži 100 ,100 BTC na svojem listu stabilnosti, v skladu na sveže sezname zakladnic bitcoinov.

Oznake na tem preja Bidenova uprava, rudarjenje bitcoinov, značilnost rudarjenja bitcoinov, Ogljični krediti, emisije ogljika, podnebje, naravna vremenska menjava, emisije CO2-eq, kripto rudarjenje, kriptovalute, Daniel Batten, vidiki evidence podatkov, poraba električne energije, vitalna vadba, atmosfera, okoljski vidiki, esg, analitik ESG, rudarjenje ESG BTC, nedvomno , emisije metana, michael saylor, mikrostrategija, mikrostrategija bitcoin, predsednik vlade mikrostrategije, rudarsko podjetje, onesnaženost zraka pri rudarjenju, PoW, rudarjenje PoW, dokaz o delu, oddelek za znanost in tehnologijo, primerjava, belo stanovanje

Kako pozoren si na zgodbo Mikr ostrategy objava predsednika vlade v spletnem dnevniku o omrežju Bitcoin in vzdušju? Sporočite nam, kaj vzamete v zgodbo v tem polju, znotraj razdelka za povratne informacije spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja znanja pri Bitcoin.com Knowledge in novinar na področju finančne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 1280. Navdušuje Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 6, 09 članki za Bitcoin.com Znanje o motečih protokolih, ki se pojavljajo v sedanjem času.

Zasluge za sliko 6323: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons
Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najlažjim informativnim funkcijam. Ne gre za pojasnjeno ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali za načelo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne predstavlja finančnih, davčnih, dejanskih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista vredna, neposredno ali posredno, kakršnega koli propada ali izgube, ki bi bila uvedena ali naj bi jo bilo mogoče pripisati ali se nanaša na porabo ali zanašanje na kateri koli posrednik, predmete ali storitve, omenjene v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -