14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Michael Saylor pravi, da je Bitcoin Mining Council potreben za boj proti...

Michael Saylor pravi, da je Bitcoin Mining Council potreben za boj proti “sovražni” pripovedi

Michael Saylor je zagotovil več konteksta o rudarskem svetu in upa, da se bo proti kriptokripti pripovedoval z večjo preglednostjo rudarjenja Bitcoinov.

1902 Skupno število ogledov

3 Skupaj delnice

Michael Saylor says Bitcoin Mining Council required to combat ‘hostile’ narrative

Generalni direktor MicroStrategy Michael Saylor je pojasnil podrobnosti in razmišljanja o ustanovitvi sveta za rudarstvo bitkoinov. , potem ko je Saylor posredoval pri uspešnem srečanju med Elonom Muskom in več vodilnimi severnoameriškimi rudarskimi podjetji za Bitcoin. Vključeni rudarji bodo zagotovili trenutno in načrtovano preglednost uporabe obnovljivih virov in lobirali tudi pri drugih rudarskih dejavnostih po vsem svetu

Michael Saylor opisuje ustanovitev sveta za rudarstvo bitkoinov in skupni interes @ ElonMuska, da bi videl, kako uspe # Bitcoin: pic.twitter. com / 7MfODadi8p

– dokumentiranje bitcoinov (@DocumentingBTC) maj 25, 2021

Ko govorim o virtualnem soglasju 2021, je Saylor poudaril, da je bil svet ustanovljen zaradi potrebe po zagotavljanju večje preglednosti rudarske industrije Bitcoin in spodbujanju trajnostnih pobud, ki gredo naprej:

“Edini razlog, da smo se sestali, je ta, da smo želeli zagotoviti uspeh decentralizirane kriptovalute, vir decentralizacije pa je poraba energije,” je dejal Saylor.

“It tur ugotavlja, da rudarji bitcoinov dejansko nimajo dobrega foruma za sporočanje, kako proizvajajo svojo energijo. Trenutno nimamo standardnega modela za uporabo energije Bitcoin in nimamo prihodnjega modela napovedi, ki ga običajno uporabljamo. «

Vendar se je Bitcoin Mining Council v nekaterih četrtletjih izkazal za kontroverznega v primerjavi s kartelom za proizvodnjo nafte OPEC. Podcaster Marty Bent, soustanovitelj podjetja Great American Mining, ki uporablja odpadni plin iz elektrarn za pogon rudarjenja Bitcoinov – je primerjal sporne načrte za skaliranje Bitcoinov, ki izhajajo iz 2017 Newyorški sporazum, v njegovem maju 24 glasilo:

“Ali se ne spomnijo, kdaj je bil zadnjič sestanek zaprtih vrat, na katerem so sodelovale zainteresirane strani, ki so poskušale govoriti v imenu celotne panoge?”

Toda Saylor je hitro zavrnil mnenje, da je bilo na sestanku kaj skrivnega ali nepreglednega. »Če bi šlo za tajno srečanje, naslednji dan ne bi rekel milijonom ljudi, da gre za tajno srečanje. Verjemite mi, saj veste, vsem na svetu smo povedali, da smo se sestali, «je dejal.

Poudaril je, da se je treba boriti proti sovražni antikripto pripovedi, ki so jo upodabljale nekatere institucije in mediji:

“Prepričati se moramo, da ljudje, ki so sovražni do Bitcoinov in sovražni do kripto industrije, ne opredeljujejo teh pripovedi, ne opredeljujejo teh modelov in teh meritev. V odsotnosti dobrih informacij ali kakršnega koli odziva z naše strani bodo ti modeli opredeljeni. “

Svet sestavljajo severnoameriški rudarji, vključno z Argos Blockchain, Blockcap, Galaxy Digital, Hive Blockchain, Hut 8 Mining, Marathon Digital in Riot Blockchain.

Vpletenost Elona Muska

Saylor je razkril, da je po “zelo dolgem pogovoru” z Elonom Muskom izvršni direktor MicroStrategy stopil v stik z rudarskimi podjetji Bitcoin in jih vprašal, ali bi se radi srečali s podjetnikom. Med “konstruktivnim” sestankom naj bi drugi udeleženci Muska prosili za nasvet, kako se boriti proti naraščajoči tesnobi z ogljikom, ki obkroža Bitcoin:

“Elona smo prosili za nasvet o tem, kako bi lahko dejansko obvladovali skrbi v splošnem življenju. O tem smo se podrobno pogovorili. Pogovarjali smo se o tem, kako bi lahko prikazali boljše podatke. “

Muskovo poročilo„ vprašaj prvega reda “je bilo„ ali lahko najdemo način, kako objaviti ali ustvariti preglednost za uporabo energije Bitcoin rudarstvo? ” in Saylor je ponovil to mnenje, ko je izjavil:

“Mislim, da je prvi korak, pripravimo protokol za nas, da objavljamo informacije o energiji tako, da jih lahko delimo s svetom, nato pa si skupaj prizadevamo za zasledovanje ciljev trajnostne energije. «

Prejšnji članekDeFi in tradicionalne finance bi se lahko tokenizirale
Naslednji članekFedovo dnevno zmanjševanje se poveča za 23% – Reverse Repo v torek s trga odstrani 432 milijard USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments