15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Microsoft, Goldman Sachs in drugi ponovno Kantonska skupnost, sveža denarna veriga blokov – tukaj je tisto, kar morate vedeti

- Advertisement -

Dobava slike: PixabayPodjetja za izjemno tehnologijo in digitalna sredstva so izrazila močnejšo prednost za Canton Community, novo verigo blokov, ki želi racionalizirati denarne trge z uporabo tehnologije Web3.

V nedavnem sporočilu za javnost je platforma med svojimi trgovinskimi spremljevalci označila Microsoft, Capgemini, Deloitte, IntellectEU in Umbrage, z Goldman Sachs, BNP Paribas, Deutsche Börse Group in EquiLend kot prvimi kupci.

Canton Community je “zasebno interoperabilno omrežje blockchain, zasnovano za institucionalne vire in zgrajeno za odgovorno sproščanje zmogljivosti sinhroniziranih denarnih trgov,” obvestilo se nauči.

Platforma uporablja zahteven jezik pogodbe, imenovan Daml, ki ga je razvila vitalna agencija za denarno tehnologijo in storitve Digital Asset.

Kantonska skupnost ustvarja “mrežo omrežij”, ki omogoča medsebojno delovanje prej izoliranih sistemov denarnih trgov, je navedeno v sporočilu.

Poleg tega gradi “okolje brez usklajevanja” za denarne ustanove, ki omogoča brezplačno sinhronizacijo virov, datotek in denarja prej ali slej funkcij.

Kritično je, da se je več kot trideset članov že prijavilo na platformo, kar vključuje ogromna imena v trgovini, vključno s Paxosom, Cboe World Markets, Goldman Sachs, Digital Greenback Mission, Umbrage, Versana, VERT Capita itd.

»Kantonska skupnost je zelo učinkovit odgovor na trgovino, ki zahteva rešitev, ki izkorišča zmogljivost verige blokov in hkrati ohranja najpomembnejše zahteve glede zasebnosti za institucionalne finance ,« je v komentarju omenil Chris Zuehlke, sostorilec pri DRW in svetovni vodja Cumberlanda.

“To privlačno sredstvo, skupaj s prilagodljivostjo, da prej ali slej ustvarite atomsko transakcijo številnih zahtevnih pogodb, je sestavni del, ki je želen za povezovanje teh delovnih tokov v verigo.”

Kantonska skupnost želi izkoristiti prednosti javnih verig blokov brez napak Do sedaj so bila razkošna pogodbena omrežja blockchain zaradi pomanjkanja zasebnosti in upravljanja datotek, trgovinskih prekinitev med vodstvi

Kljub temu ima kantonska skupnost cilj premagati te meje z vzpostavitvijo ravnovesja med decentralizacijo, zasebnostjo in upravljanjem. družba omenja, da mora delovati v ugodnem in trdnem regulativnem okolju.

“Najbolj produktivna kantonska skupnost omogoča članom, da prej zaščitijo dovoljenja, izpostavljenost in interakcije ali pozneje v omrežju, da upošteva varnostne, regulativne in pokončne zahteve.”

Platforma omogoča povezave s sodobnimi nadomestnimi rešitvami blockchain, ki so trenutno na trgu, ob ohranjanju zasebnosti in dovoljenj.

Rojstvo skupnosti Canton je denarni sektor začenja v celoti sprejemati tehnologijo veriženja blokov.

Številne banke raziskujejo uporabo veriženja blokov za sklade s pregrešno mejo, nekatere pa ustvarili celo lastne digitalne valute. Prednosti zmogljivosti verige blokov, vključno z večjo količino in preglednostjo, poleg tega znižujejo cene, spodbujajo te pobude.

Trenutno primerno, evropski banki SEB in Crédit Agricole je lansiral so|bond, novo platformo, ki večinoma temelji na verigi blokov za izdajo digitalnih obveznic v zastarelem denarnem sektorju.

Cilji nove platforme so poostreni učinkovitost in omogoča pravočasno sinhronizacijo datotek članov prej ali slej, kar je enakovredno temu, kar si prizadeva ustvariti kantonska skupnost. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Začasne 3 minute poučevanja o današnjih kripto datotekah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -