22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Microsoft je določil čakalni seznam za Bing in strankam omogočil brezplačen vstop na GPT-4

- Advertisement -

Microsoft je nedavno napovedal množico novih vidikov, ki jih poganja človeška inteligenca (AI), za svoj klepetalni robot Bing in spletni brskalnik Edge. Glavna med spremembami je, da stranke Binga zdaj uživajo v lahkem prevzemu do lutke GPT-4 – istem osnovnem mehanizmu, ki poganja ponudnika naročnin »Plus« ChatGPT.

Pred tem je Microsoft zadržal prevzem. na različico GPT-4 klepetalnega robota Bing na »napet predogled«. Zdaj uveljavlja začetno razpoložljivost z aplikacijo Bing, sprejemom za spletni prevzem in brskalnikom Edge.

Kot nasprotno, da strankam Bing, Edge in Home Windows omogoči brezplačen, neomejen vstop do GPT -4 maneken, je Microsoft tudi napovedal prihajajočo izboljšavo za večmodalne izhode, zgodovino klepetov in vstavljanje.

Multimodal make stronger bo klepetalnemu robotu Bing omogočil ustvarjanje odgovorov, ki so sestavljeni iz mešanice besedilnega učnega gradiva, fotografij in filmov. To bi morda morda lahko dodatno uživalo v prilagodljivosti za ustvarjanje grafikonov in grafov, ena stvar, ki bo morda dala prednost pred ChatGPT.

Uporabniki bodo uživali tudi v vstopu v na njihovo bogato zgodovino klepetov in, za tiste, ki uporabljajo brskalnik Edge, prilagodljivost prenosa klepetov v stransko vrstico za nadaljevanje brskanja na istem zavihku. Microsoft pravi, da bi se ta namen lahko uporabil »hitro.«

Sčasoma bi Bing glede na oddajo spletnega dnevnika lahko morda celo ocenil načrt za sklicevanje na stare seje pri interakciji s strankami:

»Sčasoma raziskujemo, kako bi vaše klepete dodatno prilagodili tako, da bi v nedavne pogovore vključili kontekst iz starega klepeta.« Vsekakor potencialno najambicioznejši dodatek, ki je bil napovedan, je »Edge Actions«, zagotovo znan tudi kot »Bing Actions«, Microsoftov časovni okvir za prihajajoče integracije, ki vključuje tretje poberite skupaj vložke za klepet Bing.

Največ pozornosti vzbujajoči dodatki, o katerih je bilo govora v objavi, so OpenTable, ki bi strankam omogočil, da takoj rezervirajo sedeže na lokacijah za zajem, ki jih vsebuje vmesnik za klepet in Wolfram/Alpha, modalnost, ki bo naključno strankam morda omogočila vzdrževanje kompleksnih vizualizacij za matematične in naravoslovne poizvedbe. Microsoft pravi, da bodo dodatne integracije morda objavljene, ko bodo uporabljene.

Nedavni vidiki ne bodo zahtevali nobenih nakupov ali naročnin, čeprav bodo stranke potrebovale brezplačno Microsoftovo prejo, da bodo izkoristile bogato zbirko zmogljivosti klepetalnega robota Bing.

Zaradi nezdružljivosti OpenAI-jev ponudnik ChatGPT Plus zaračunava $ 10 mesečno za prevzem iste lutke GPT-4 (prosto dostopni ponudnik ChatGPT se opira na GPT-3.5) . Poleg tega ChatGPT Plus zaenkrat ne zagotavlja slikovnega znanja in izkušenj, spletnega iskanja ali tretjega pobiranja skupaj utrjevanja.

Ni jasno, kako nameravata Microsoft in OpenAI uravnotežiti svoje odločitve. Strokovnjaki, ki se oglašajo na družbenih omrežjih, uživajo v izraženi zmedi glede tega, kar se zdi, da so konkurenti za stranke, saj so se podjetja nedvomno povezala po tem, ko je Microsoft vložil $ milijard v OpenAI.

ChatGPT in Bing Chat trčita in ni jasno, kako bi se to slučajno prekinilo.

– Zakaj bi plačevali za ChatGPT Plus, ko Bing Chat uporablja tudi GPT-4?
– Kadarkoli ste nedvomni da bi plačevali za Plus, zakaj bi uporabljali Bing Chat, ko pa ChatGPT lahko hitro uživa v brskanju?

– In zdaj oba uživata v vtičnikih!

— Pete (@nonmayorpete) Tudi lahko 4, 315 Kot trenutno stoji, si tisti, ki plačujejo za ChatGPT Plus, izmislijo varne prednosti, ki niso več dostopne večini drugih ljudi ali strankam Bing chatbota. Ti obsegajo zgodnji sprejem do najnovejših vidikov, prednostni sprejem do postopka tudi sredi razredov z velikim prometom in hitrejše odzivne čase manekena.

Svet kriptovalut ima ogledal eksplozijo radovednosti v uporabnih znanostih chatbota za dolgo 315. Razvijalci uživajo v vgrajenih samozadostnih trgovalnih botih na platformi GPT-4 in veliko posameznih strank kriptovalut uživa v začetku uporabe chatbotov iz različnih razlogov.

Povezano: Crypto Twitter uporablja nedavni klepetalni robot AI za vzdrževanje botov za trgovanje, blogov in celo pesmi

Trenutno ni znano, ali OpenAI namerava spremeniti svojo naročniško ponudbo o vseprisotnosti Binga – Microsoft pravi, da ima mehanizem iskanja zdaj 10 milijone uporabnikov, medtem ko dodajanje Bing AI v opravilno vrstico Home Windows to omogoča možen globalni doseg več kot pol milijarde strank mesečno.

315315

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -