12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Etherium novice Microsoft naj bi testiral integracijo denarnice web3 brskalnika Edge

Microsoft naj bi testiral integracijo denarnice web3 brskalnika Edge

0
Microsoft naj bi testiral integracijo denarnice web3 brskalnika Edge

Domnevni posnetki zaslona skrivajo neskrbniško kripto denarnico Microsoft Web3, kvalificirano za NFT, vdelano v Edge.

2415 Skupaj ogledov

46 Skupaj delnic

Imejte v lasti ta del zgodovine

Osvojite ta članek kot NFT

Microsoft menda dela na integraciji kripto in nezamenljivega žeton (NFT) kvalificirano denarnico Web3 v svoj Edge internetni brskalnik.

V marcu 23 Nit na Twitterju, dokumentator instrumentov — in puščalec nizkih datotek — Albacore je delil vrsto posnetkov domnevnega potrošniškega vmesnika (UI) Edge, ki prikazujejo zgodnje faze nove denarnice podjetja Web3.

»Najsodobnejša v nizu vprašljivih prihajajočih vidikov Microsoft Edge, kripto denarnica ni več očitno predvsem postopek, ki pritegne pozornost in je predvsem v zvezi s tem oblika stvari, ki se zapeče v privzeti brskalnik,« je Albacore pesimistično lepo znan.

Najsodobnejša v nizu vprašljivih prihajajočih vidikov Microsoft Edge, kripto denarnica

Ni več očitno predvsem postopek, ki vzbuja največ pozornosti, predvsem občutek, da se ta oblika stvari zapeče v privzeti brskalnik, kaj so vaše misli? Dodatni posnetki zaslona uporabniškega vmesnika v naslednjem tvitu ➡️ pic.twitter.com/GAUPiZGLIY

— Albacore (@thebookisclosed) marec 23, 2023 Prvi posnetek zaslona je uvodna stran denarnice Edge, pri čemer Microsoft očitno ugotavlja, da: “spodbujamo vas, da preučite našo prvo denarnico Web3 in podate odkrite predloge skupaj z denarnico.”

Če bi bila pokončna, se zdi, da denarnica ne bo skrbniška, pri čemer Microsoft ne bo imel dostopa do gesel in obnovitvenih ključev, medtem ko bo ta »vdelana v Edge« v nasprotju s prostorom v razširitvi brskalnika.

Spremljajoči posnetki zaslona skrivajo prilagodljivost pri zamenjavi, pošiljanju in nakupu kripto virov, pri čemer sta kripto nadomestek Coinbase in infrastrukturno podjetje Web3 MoonPay prikazana kot vgrajeni »platformi, ki skrivata vaše načine sprejmi kot resnično z medsebojnim delovanjem in položi kripto v svojo denarnico.«

Pri oblikovanju NFT uporabniški vmesnik preprosto navaja: »brskajte po različnih tržnicah, da poiščete svoj prvi NFT, ko ustvarite svojo serijo NFT, jih bomo pripravili tukaj.«

Microsoftovo zdrsavanje sposobnosti označuje še eno najnovejšo prizadevanje za izboljšanje izbir in zmogljivosti Edge, ki ima v skupnem zaostanku postopne nasprotnike, enakovredne Googlovemu Chromu in Applovemu Safariju v frazah priznanja.

Povezan: Ankr sodeluje z Microsoftom za zagotavljanje ponudnikov tveganih vozlišč

On 7. februarja je Microsoft predstavil mešanico iskalnikov, ki jih poganja sintetična inteligenca (AI), kot sta google in yahoo, ter klepet prek OpenAI’s ChatGPT kot fazo novih nadgradenj za vse njegove brskalnike Bing in Edge.