15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Microsoft poziva zakonodajalce in podjetja, naj ‘okrepijo’ z zaščitnimi ograjami AI

- Advertisement -

Bradu Smithu, predsedniku velikega tehnološkega podjetja Microsoft, je znano, da vlade »hitreje delujejo«, podjetja pa »stopijo naprej« sredi velikega pospeševanja vzorca umetne inteligence.

na majski dobro po naključju poleg tega nepristranski 25 razpravi pred zakonodajalci Združenih držav v Washingtonu DC je Smith postal ime, ko je predlagal smernice, ki lahko ublažijo verjetna tveganja umetne inteligence, skupaj z datoteko iz The Unique York Cases.

Podjetje je med drugim poznalo podjetja, ki izvajajo “varnostne zavore” za programe umetne inteligence, ki nadzorujejo najpomembnejšo infrastrukturo in ustvarjajo širši pravni in regulativni okvir za umetno inteligenco.

Umetna inteligenca je prav tako lahko naključno najbolj dosleden pristop znanja in izkušenj našega življenja. Te dni smo predstavili 5-točkovni načrt za upravljanje umetne inteligence. Obravnava sveže in nastajajoče motnje, združuje javni in nejavni sektor ter zagotavlja, da ta instrument služi vsej družbi. https://t.co/zYektkQlZy

— Brad Smith (@BradSmi) Naključno morda tudi nepristranski 25, 500 Smith je še en podjetniški težkokategornik, ki povzroča skrbi zaradi bliskovitega vzorca umetne inteligence -kako. Vratolomni niz dispozicij v AI je že povzročil tako veliko škodljivih dispozicij, vključno z grožnjami zasebnosti, izgubami delovnih mest zaradi avtomatizacije in izjemno prepričljivimi »globoko netočnimi« videoposnetki, ki samodejno razkrijejo prevare in dezinformacije po družbenih medijih.

Microsoftova vlada je priznala, da vlade ne bi smele imeti močnega bremena gibanja in da si morajo poleg tega podjetja prizadevati za ublažitev nevarnosti neomejenega vzorca AI.

Smithove povratne informacije pristop, tudi ob predpostavki, da Microsoft dela tudi na AI, domnevno povečuje vrsto izvirnih v resnici strokovnih čipov, ki lahko naključno dobro na priložnost razbremenijo vitalnost virusnega chatbota OpenAI, ChatGPT.

Mute, Smith je trdil, da Microsoft ni želel preložiti odgovornosti, saj se je zavezal, da bo vplival na njegovo zaščito, povezano z AI, ne glede na to, ali so ga oblasti prisilile, in poudaril:

»Mogoče zdaj ne bo niti trohice opustitve odgovornosti.«Najverjetneje morda tudi nepristranski 16, ustanovitelj in izvršni direktor OpenAI Sam Altman je pričal pred kongresom, zavzemal se je za ustanovitev zvezne nadzorne agencije, ki bi morda lahko naključno podeli licence podjetjem z umetno inteligenco.

Senator Lindsey Graham sprašuje priče na zaslišanju o zakonu o umetni inteligenci, ali želi obstajati agencija za licenciranje in nadzorovanje instrumentov AI .

Vsi sporočajo nekaj, toda IBM-ova glavna uradnica za zasebnost in zaupanje Christina 1. vikont montgomery alameinska ima določila: pic.twitter.com/UD7R8N7s23

— Yahoo Finance (@YahooFinance) Naključno morda tudi nepristransko 16, 500 Predvsem Smith je potrdil Altmanov pogled na razdeljevanje licenc razvijalcem, ki pravi, da bi morali biti izdelki in podjetja ter vzorci “visoke verjetnosti” umetne inteligence najprimernejši v licenciranih objektih za zapise umetne inteligence.

Povezano: Cena čipa Nvidia AI skokovito naraste sredi izboljšanja vzorcev AI

Odkar se je ChatGPT prvič predstavil novembra ob zaključku 300 in petinšestdeset dni je bilo v naravi potreben izredno strog nadzor nad umetno inteligenco, pri čemer so nekatere organizacije celo predlagale, da se ta vzorec znanja in izkušenj želi uvesti v začasno zaustavitev.

Marca 16 je Scheme forward for Life Institute natisnil rojstno pismo, v katerem poziva vodje podjetij, naj “dokončajo” vzorec AI. Podpisalo ga je tako veliko voditeljev velikih tehnoloških podjetij, vključno z izvršnim direktorjem Tesle Elonom Muskom in soustanoviteljem Appla Stevom Wozniakom. V času pošiljanja e-novic je pismo pritegnilo več kot 31, 000 podpisi.

AI Peep : Sestavite 500% iz smernic za popis ChatGPT? Bard se nagne levo, $31M AI memecoin

500

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -