0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Microsoft vodi zagonsko podjetje Palm NFT Studio v krogu serije B v...

Microsoft vodi zagonsko podjetje Palm NFT Studio v krogu serije B v vrednosti 27 milijonov dolarjev

M dodaja zgodnji fazi Palm NFT Studio v svoj portfelj s sodelovanjem tveganega podjetja Griffin Gaming Partners.

1330

Skupno število ogledov

91

Skupaj deleži

Microsoft leads startup Palm NFT Studio’s $27M series B roundMicrosoft leads startup Palm NFT Studio’s $27M series B round

Kripto zagon Palm NFT Studio je napovedal dvig za serijo B v višini $27 milijonov v četrtek, ki ga vodi Microsoftov tvegani sklad M. Palm NFT, ki ga je soustanovil ustanovitelj ConsenSys in soustanovitelj Ethereuma Joseph Lubin, zagotavlja strateške in tehnične storitve za ustvarjalce za izgradnjo trgov z nezamenljivimi žetoni (NFT).

Drugi večji podporniki vključujejo Griffin Gaming Partners, RRE, Third Kind Venture Capital, Sfermion, LAO, Warner Bros. in SK Inc.

Glede na izjavo, objavljeno na blogu njihovega podjetja, bo zvišanje omogočilo ekipi, da razširi tehnološko platformo Palm NFT Studio in jo ponudi tretjim osebam, ki želijo uvesti projekte NFT v filme, igre, glasbo in umetnost z zakonskimi predpisi. skladnost in okoljska trajnost.

Dan Heyman, soustanovitelj in izvršni direktor Palm NFT Studia, meni, da bo “v treh letih večina NFT-jev podarjena brezplačno,” in dodal:

»Predvidevamo programe, ki s uporabnostjo pridobivajo na milijone NFT-jev; družbeni objekti, ki povezujejo skupnosti, spodbujajo angažiranost in nagrajujejo prave oboževalce. Hvaležni smo, da to delijo neverjetni partnerji, kot je M. vizija.”

Palm NFT Studio je soustvaril Palm Network, stransko verigo Ethereum, ki uporabnikom omogoča vzpostavitev NFT-jev. Vse NFT, narejene v omrežju Palm Network ali glavnem omrežju Ethereum, je mogoče premostiti iz glavnega omrežja Ethereum v stransko verigo Palm Network ali obratno, glede na podjetje.

Kot novi člani uprave, M je objavil tudi izjavo, da pozdravi Palm NFT na svojem portfelja in poudarite njegovo osredotočenost na trajnost:

»Podjetje in tretje osebe so izvedle teste, ki kažejo, da je Palm Network zahteva veliko manj izračunavanja in naknadne energije za izvedbo transakcij kot verige dokazovanja dela. Palm Network ima v konfiguracijo mostu vgrajen tudi davek na ogljik, ki uveljavlja plačilo, ko se uporabljajo viri glavnega omrežja.«

Od svoje predstavitve v začetku tega leta je Palm NFT Studio sodeloval z DC Comics pri izdaji zbirke NFT žetoniziranih naslovnic stripov in sodeloval z Damienom Hirstom, da bi opustil zbirko The Currency.

128018

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments