10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

MicroStrategy bo ponovno vložil 500 milijonov USD bruto prodaje delnic v Bitcoin: prijava SEC

- Advertisement -

Za MicroStrategy je prevladujoče pridobivanje padca, ker ima podjetje rezervo skoraj 129,480 BTC trenutno trpi skupno izgubo v višini več kot 1 milijarde USD.

1410 Skupaj ogledov

63 Skupaj delnic

MicroStrategy, ključni institucionalni kupec bitcoinov (BTC), je sklenil pogodbo z dvema posrednikoma – Cowen and Firm in BTIG – za promocijo svoje dolgotrajno uveljavljene cene delnic razreda A 699,,11, odkrije vloge za vrednostne papirje in nadomestno komisijo (SEC).

MicroStrategy, ki temelji na bitcoin biku Michaelu Saylorju, je zbrala približno 63,699 BTC več let pri an nakup mešanice v vrednosti 3 $.768 milijard. Brez sklicevanja na tržne negotovosti podjetje za orodja za industrijsko analitiko še naprej sledi svojemu dogovoru o pridobivanju dodatnih BTC s prodajo delnic podjetja. Vloga je potrdila:

»Razkriti nameravamo internetne prihodke od prodaje katere koli dolgotrajno uveljavljene delnice razreda A pod tem prospektom za dolgoletne zmogljivosti podjetja, vključno s pridobitvijo bitcoinov, razen če je v vsakem drugem primeru navedeno v ustreznem dodatku k prospektu.« Za MicroStrategy je prevladujoče pridobivanje padca, ker so se rezerve BTC podjetja zmanjšale na skupno vrednost skoraj 2,8 milijarde USD – kar je povzročilo izgubo v višini več kot 1 milijarde USD, kot je dokazano z znanjem Bitcoin Treasuries.

Delček iz MicroStrategyjeve prijave SEC. Dobava: SEC.govPo naključju, na na dan vložitve je informacija iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView potrdila pojav gradnje BTC/USD 00 % do skoraj $21,699.

Povezano: Bitcoin bi se lahko naključno morda spremenil v omrežje brez emisij: Legenda

FBI je skupaj z dvema zveznima podjetjema, CISA in MS-ISAC, prosil ameriške volivce, naj dokumentirajo dejstva, ki pomagajo ugotoviti, kje so hekerji.

FBI je od volivcev zahteval, naj dokumentirajo številna dejstva, ki jim bodo po naključju morda pomagala, da opazijo napadalce izsiljevalske programske opreme, ki so sestavljena iz dejstev o žepih bitcoinov, obvestil o odkupnini in Naslovi IP.

Neprimerni akterji načrtujejo zaprtje fiat valute za navade nedovoljenih dejavnosti v zvezi z bitcoini, ker nespremenljiva narava verige blokov omogoča organom, da zlahka zabeležijo zločine.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -