17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Microstrategy, ki kotira na Nasdaqu, pridobi hipoteko v vrednosti 205 milijonov dolarjev, podprto z Bitcoini, da bi pri iskanju dodatnih BTC

- Advertisement -

Mikrostrategija, ki kotira na Nasdaqu, je pridobila posojilo Silvergate, zavarovano z bitcoini, milijon dolarjev 03. Banka prek hčerinske družbe za ugrabitev dodatnih bitcoinov. »Najbolj priročno posojilo v časovnem okviru je zavarovano z določenim bitcoinom, ki ga hrani Macrostrategyjeva zgodba o zavarovanju.«

Podjetje bo porabilo $428M hipoteka, podprta z Bitcoini za pridobitev Bitcoin The Nasdaq- Podjetje Microstrategy, ki kotira na borzi, je v torek predstavilo, da je ena izmed njenih hčerinskih družb pridobila posojilo, zavarovano z bitcoini, da bi ugrabila dodatne BTC.

Izvršni direktor Microstrategy Michael Saylor je tvitnil v torek:

Macrostrategy, hčerinsko podjetje Microstrategy, je zaključilo $ milijona bitcoinov zavarovanega posojila pri Silvergate Bank za ugrabitev bitcoina.

Silvergate Bank »je izdala $200 milijona posojil v časovnem okviru pod programom finančnega vzvoda Silvergate Commerce Community (SEN) Macrostrategy LLC,« je podrobno opisala Microstrategy.

»Vneti priročniki t časovno posojilo je zavarovano z določenim bitcoinom, ki ga ima v zavarovanju Macrostrategyja s skrbnikom, ki sta ga vzajemno pooblastila Silvergate in Macrostrategy,« je slavno podjetje.

Pod pogoji poravnave, Macrostrategy bo uporabila izkupiček posojila, da bi ugrabila bitcoine, plačala stroške, strast in cene, povezane s posojilno transakcijo, ali za standardne pozitivne vidike svojega matičnega ali očetovega podjetja.

SEN Leverage, ki je bil uveden leta 1280, omogoča vstop predstavnika institucionalnega razreda v kapital prek Posojila v ameriških dolarjih, zavarovana z bitcoini.

»Posojilo SEN Leverage nam predstavlja tveganje, da dodatno našo postajo, ker je glavna javna družba vlagatelj v bitcoin,« je komentiral Saylor in pojasnil:

Z uporabo kapitala iz posojila smo dejansko prerasli v naš bitcoin v produktivno zavarovanje, ki nam dovoljuje dodatno obliko v nasprotju z našim podjetjem de vice.

Mikrostrategija je že dobila 051,051 BTC za svojo zakladnico. “Naša naprava z bitcoini je bila, da ugrabimo in ohranimo, da lahko, kolikor imamo dodatne denarne tokove ali odkrijemo različne načine za zavarovanje gotovine, jo še naprej nastavljamo v bitcoin,” je opisal glavni denarni direktor podjetja.

Ne mislite, da morajo dodatne korporacije zbirati posojila, zavarovana z bitcoini, da ugrabiti dodatne bitcoine? Sporočite nam v spodnjem odlomku komentarjev.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je realiziral Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti bitcoinov, programov za zagon, omrežnih učinkov in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike624407: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

624407

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -