20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Microstrategy kupi 10 milijonov ameriških dolarjev vrednosti Bitcoina, MSTR od februarja deli...

Microstrategy kupi 10 milijonov ameriških dolarjev vrednosti Bitcoina, MSTR od februarja deli več kot 60%

Microstrategy Buys $10M Worth of Bitcoin, MSTR Shares Down Over 60% Since February

V torek je javno- Družba za poslovno obveščanje Microstrategy, ki kotira na borzi, je objavila nakup 229 bitcoinov, ki prispevajo k trenutni zalogi podjetja za kripto. Generalni direktor podjetja Michael Saylor je svojim sledilcem na Twitterju povedal, da Microstrategy zdaj drži 92, 60 bitcoinov.

Mikrostrategija zaloge več Bitcoin, kupi $ 10 Milijon vrednosti bilance stanja

Mikrostrategija (Nasdaq: MSTR) je stopila in znova kupila dip. V torek zjutraj (ET) je izvršni direktor podjetja Michael Saylor objavo objavil na Twitterju, kot običajno. Poleg izjav izvršnega direktorja je delil tudi obrazec 8-K, ki je bil registriran pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo. Na Twitterju je Michael Saylor zapisal:

Microstrategy je kupila dodatno 229 bitcoinov za $ 10. 0 milijonov gotovine po povprečni ceni ~ $ 43, 450 na bitcoin. Od 5./ 13 / 2021, mi hodl ~ 92, 079 bitcoinov, pridobljenih za ~ 2 $. 251 milijard po povprečni ceni ~ 24, 450 na bitcoin.

Obvestilo prihaja po podjetju kupljeno $ 10 maja vreden BTC 13, 2021. Po nakupu $ 10 milijonov tolarjev BTC v torek je izvršni direktor borze Binance tvitnil odgovor na Saylorjevo napoved. “Legenda,” je objavil Changpeng Zhao, sicer “CZ”.

Delnice mikrostrategije padejo več kot 60% Od prvega tedna februarja

Mikrostrategija je nabrala veliko BTC, odkar je sredi leta začela dodajati kripto sredstvo v svojo bilanco stanja -Avgust 2020. Takrat je podjetje za poslovno inteligenco reklo, da je BTC “boljši od gotovine” in “zanesljivo skladišče vrednosti”. Od takrat je Microstrategy v nakupu bitkoinov, zato so številni kripto zagovorniki na piedestal postavili generalnega direktorja podjetja Michaela Saylorja.

Microstrategy Buys $10M Worth of Bitcoin, MSTR Shares Down Over 60% Since February

Zaloga MSTR, ki kotira na borzi Nasdaq, pa je videla boljše dni. Delnice MSTR so se 9. februarja izkazale za visoko 2021, vendar so padle 62. 3% od takrat. Delnice družbe so bile navidezno povezane v skladu s spremembami cen BTC. Kot so že poročale Bitcoin.com News, so delnice, izpostavljene digitalnim sredstvom, kot so COIN, RIOT in CAN, že od nedavne uničenja kripto trga izgubile.

Medtem ko so kripto trgi nekaj opomogli izgube, so se delnice MSTR po otvoritvenem zvonu v torek zjutraj nekoliko povečale.

Kaj menite o nedavnem nakupu bitcoinov Microstrategy v vrednosti dolarjev 10 milijonov? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Tether to Launch USDT Natively on Avalanche

Elon Musk Impersonators Rake in $2 Million: Regulator Warns of Fake Giveaway Cryptocurrency Scams

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, Bitcoin (BTC), nakup bitcoinov, Changpeng Zhao, CZ, michael saylor, michael saylor bitcoin, mikrostrategija, mikrostrategija bitcoin, mikrostrategija btc, delnice mikrostrategije, MSTR, prijava SEC, delnice

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

467302

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments