15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mike Novogratz dvomi v prihodnost Dogecoin-a - "Nobena institucija ne kupuje DOGE-ja,...

Mike Novogratz dvomi v prihodnost Dogecoin-a – “Nobena institucija ne kupuje DOGE-ja, maloprodaja bo izgubila zanimanje”

Mike Novogratz Doubts Dogecoin’s Future — 'No Institution Is Buying DOGE, Retail Will Lose Interest'

Direktor Galaxy Digital Mike Novogratz dvomi prihodnost dogecoinov. Vlagatelj milijarder je dejal, da “verjetno nima dolgoročnih nog, ker ga nobena institucija ne kupuje in v določenem trenutku trgovina na drobno izgubi zanimanje.”

Novogratz pravi, da Dogecoin “nima dolgoročnih nog”

Michael Novogratz, izvršni direktor Galaxy Digital Holdings Ltd., je pred kratkim z Goldman Sachs razpravljal o potencialu kriptovalut, vključno z dogecoinom, in njihovi zmožnosti preoblikovanja finančnega sistema in naprej. Njegovi komentarji so objavljeni v poročilu Goldman Sachs z naslovom “Kripto: nov razred sredstev?” ki je bil objavljen maja 21.

Novogratza so vprašali: “Kaj mislite o porastu dogecoinov in drugih meme kovancev?” Generalni direktor je odgovoril:

Dogecoin je zelo špekulativno sredstvo, veliko bolj kot bitcoin. Verjetno nima dolgoročnih nog, ker ga nobena institucija ne kupuje in v določenem trenutku trgovina na drobno izgubi zanimanje.

Direktor Galaxy Digital je pojasnil, da se je “dogecoin začel v šali in naraščal iz dveh razlogov.” Rekel je, da je »najprej in najpomembnejše tribalizem v vlagateljski skupnosti. To je isto, kar smo videli z vzponom Gamestopa, ki ga je vodila mlada skupnost vlagateljev, ki so bili prek trgovskih aplikacij in platform za družabne medije pooblaščeni za finančne igralce. «

Vlagatelj milijarder je nadaljeval: »Drugič, vrednost se kaže v novih krajih, ker vlada tiska veliko denarja. Pomembno je imeti to v mislih, ko razmišljate o nekaterih kripto sredstvih in lastniških vrednostnih papirjih, kot je Gamestop, ki imajo kratkoročni potencial, vendar nimajo dolgoročne sposobnosti preživetja. «

Še en izvršni direktor, s Goldman Sachs o dogecoinu je bil Michael Sonnenshein, izvršni direktor podjetja Grayscale Investments. Vprašali so ga, ali je kripto valuta mem “blagoslov ali prekletstvo za kripto valute?” Sonnenshein je odgovoril: “Dogecoin je prikaz tega, kako enostavno je ustvariti digitalno sredstvo … To nam prikaže točko, da je za vlagatelje pomembno, da natančno preučijo primere uporabe in ali je sredstvo sposobno za preživetje ter ali lahko potencial pridobi resnični oprijem z reševanje problema iz resničnega sveta v primerjavi z rešitvijo v iskanju problema, ki morda ne obstaja. «

Novogratz je že dolgo bitcoin. Za primerjavo je dejal: “Nikoli ni bilo uspešnejše blagovne znamke, ustvarjene v tako kratkem času” kot bitcoin, in dodal, da “danes jo priznavajo in v katero verjamejo izjemno verodostojni ljudje. Svet je torej glasoval, da verjamejo, da je bitcoin hranilec vrednosti. “

Kljub temu je poudaril, da” ljudje še vedno trmasto argumentirajo to, toda vsaka posamezna banka, ki jo poznamo ali gradi kanal bogastva za kripto, 14 podjetja imajo bitcoin ETF v linijo pri SEC, in večina tehnoloških podjetij gradi bitcoin v svojo denarnico in vmesnik. ” Novogratz je zaključil:

Misliti, da bomo imeli manj ljudi, ki verjamejo v bitcoin, ni logično.

Medtem so številni ljudje trenutno verniki dogecoinov, med njimi izvršni direktor Tesle Elon Musk in zvezda Shark Tank Mark Cuban. Cena meme kovanca se je v zadnjih mesecih bistveno povečala in več ljudi je reklo, da so obogateli z vlaganjem v dogecoin.

Se strinjate z Mikeom Novogratzom glede dogecoinov? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Elon Musk Says He Won't Sell Any Dogecoin — Admits He's the 'Ultimate Hodler'

Ethereum's Vitalik Buterin Burns $6.6 Billion Worth of Shiba Inu Tokens

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments