19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Mike Novogratz pravi, da je kitajski rudar "velik neto pozitiven za kripto"

Mike Novogratz pravi, da je kitajski rudar “velik neto pozitiven za kripto”

Kljub spodkopavanju Kitajske Bitcoin še vedno obstaja in preživi na več načinov, pravi izvršni direktor Galaxy Digital.

589 Skupno število ogledov

3 Skupaj delnice

China's miner exodus a ‘big net positive for crypto,’ Mike Novogratz says

Medtem ko glavni rudarji po zatiranju Bitcoinov (BTC) drug za drugim zapuščajo Kitajsko, je izvršni direktor Galaxy Digital Mike Novogratz opozoril druge strokovnjake, da so migracije iz Kitajske videli kot pozitiven razvoj.

Novogratz je na Bloombergu pojasnil, da je kljub poskusu Kitajske spodkopati Bitcoin – na primer prepoved rudarjenja, prepoved vzvoda in ponekod celo prepoved Bitcoina – originalna kriptovaluta še vedno živa in brca. “Bitcoin še vedno obstaja in preživi na več načinov,” je dejal in dodal, da bi migracija rudarjev iz Kitajske lahko bila “velika neto pozitivna vrednost za ekosistem.”

V zadnjih nekaj tednih, kjer je kripto trg doživel veliko volatilnost z nenadnimi padci cen, je bil po poročanju Novogratza neverjetno uspešen test za kripto ekosistem kot celoto.

“Imeli smo nesrečo,” je povzel Novogratz in se skliceval na 65% padec cene Bitcoin od najvišjih najvišjih vrednosti, in dodal:

“Nismo imeli ekipe za zaščito pred potopom. Nismo imeli tožb. Sistem je deloval tako, kot naj bi deloval. To je zelo robusten sistem, ki je bil zgrajen v kratkem času. “

Govorimo o V dojemanju kripto ekosistema v javnosti je Novogratz Bitcoin izločil kot “izrezal svoj pas” kot digitalno zlato. Zlato obstaja že 3 leta 00 0 let, je spomnil, in dodal: “Pričakujem, da bo Bitcoin digitalna različica zlata za naslednje 3, 00 0 let. “

Novogratz je dejal, da misli, da” Ethereum najverjetneje postane druga največja ali morda celo največja kriptovaluta nekega dne. ” Uporabljal se bo na osnovni ravni zaupanja, je povzel: “Splet 3.0, kjer se na njem gradijo stvari.” Opozoril je, da ima močne tekmece, kot sta Terra in Solana, in Ethereumu ni zagotovljena zmaga.

Novogratz je navedel tudi novejše dodatke kripto ekosistema, kot so decentralizirano financiranje in nefungibilni žetoni, preden je zaključil:

“To nismo mi, ki se lovimo na kovance s smešnimi imeni. To je resen pristop za obnovo finančne arhitekture sveta. “

Prejšnji članekBinance nadaljuje dvig fiatov s hitrejšimi plačili v Veliki Britaniji
Naslednji članekBitcoin biki morajo po 5% dnevni izgubi zdaj braniti podporo v višini 33.000 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments