23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mike Novogratz: Vlagatelji v Bitcoin čakajo na nov narativni premik

Mike Novogratz: Vlagatelji v Bitcoin čakajo na nov narativni premik

Mike Novogratz

Mike Novogratz je razglasil, da so institucionalni vlagatelji čakanje na naslednji pripovedni premik v nedavnem intervjuju na konferenci Bitcoin 2021 v Miamiju. Generalni direktor podjetja Galaxy Digital meni, da je trg po padcu cen prejšnji mesec zdaj v fazi konsolidacije. Novogratz je komentiral tudi, kaj bi lahko porast defi pomenil za bančne operaterje v bližnji prihodnosti.

Mike Novogratz Misli, da vlagatelji v Bitcoin čakajo na novo pripoved

Generalni direktor Galaxy Digital Mike Novogratz meni, da je Bitcoin še vedno v fazi konsolidacije po padcu cen, doživetem prejšnji mesec. Po besedah ​​podjetnika možni vlagatelji čakajo na naslednji premik v pripovedi Bitcoin. Ta nov pritisk bi jih zvabil, da bi spet začeli črpati denar v digitalna sredstva. Novogratz je v intervjuju za Yahoo Finance pojasnil, da misli, da so za nedavni znižanje cen krivi institucionalni vlagatelji.

Institucionalni vlagatelji so lahko Bitcoin poceni kopičili po cenah 9 tisoč dolarjev in ob nenadnem dvigu cen letos so morali ustvarjati dobiček. Novogratz pojasnjuje:

Leto kasneje je pri $ 60, in želja po zvonjenju blagajne je tako globoko zakoreninjena človeška želja, da se je to zgodilo … Videli bomo dolgo obdobje konsolidacije … in čakate na novo pripoved, ki bo prinesla naslednji val denarja in mislim, da smo trenutno v enem od teh obdobij. “

Novogratz meni, da je nov pripovedni premik že v pripravi. Bitcoin ali kripto ETF lahko to novo kri prinese na trg. Ti instrumenti bi lahko kripto potisnili starejšim Američanom, ki so bili tradicionalno dvomljivi glede naložb v kriptovalute. Galaxy Digital, družba Novogratz, je aprila aprila vložila vlogo za Bitcoin ETF.

Defi Will Vpliv na tradicionalno bančništvo

Mike Novogratz je komentiral tudi stanje defi in kako bo to vplivalo na tradicionalno bančništvo v bližnji prihodnosti. Zanj bo svet naslednjih pet let presenečen nad vzponom defi. To pomeni, da bodo bančne storitve v primerjavi s predpisi, ki jih morajo spoštovati, trpele. Po drugi strani pa protokoli Defi lahko precej svobodno ponudijo kakršen koli donos, ki ga želijo glede na svoje dejavnosti. Tradicionalni ponudniki finančnih storitev se bodo borili za njihovo ureditev.

Podjetnik meni, da banke v vsakem primeru izgubljajo bitko. Poudaril je:

Banke bodo lobirale kot nore – manj proti bitcoinom, bolj proti Defiju – toda bitcoin je trojanski konj konja, da bi vse spravil v digitalna sredstva in tako se revolucije ne zgodijo brez malo prelivanja krvi.

Kaj menite o mislih Mikea Novogratza na trgu? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Grand Theft Auto 6 to Feature a Fictional Cryptocurrency

Bitcoin Keys Cannot be Hacked: Skeptics Question the Official Colonial Pipeline Bitcoin Seizure Story

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments