19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mikrostrategija Prodaja do milijarde dolarjev zaloge MSTR za nakup bitcoinov

Mikrostrategija Prodaja do milijarde dolarjev zaloge MSTR za nakup bitcoinov

Microstrategy Selling up to $1 Billion of MSTR Stock to Buy Bitcoin

Microstrategy Inc. prodaja do milijarde dolarjev navadnih delnic MSTR, da bi nekaj neto iztržka uporabili za nakup bitcoinov. Družba, ki kotira na borzi Nasdaq, je prav tako pred kratkim izpolnila milijon dolarjev 500 milijonov zavarovanih bankovcev in bo uporabila izkupiček za pridobitev bitcoinov.

Prodaja delnic MSTR za nakup bitcoinov

Microstrategy Inc. je pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) vložil izjavo o registraciji, s katero je ponudil vrednostne papirje “na trgu”, ki ponujajo prilagodljivost za prodajo do milijarde dolarjev skupnega razreda A zaloge skozi čas, «so v podjetju sporočili v ponedeljek. Navadne delnice podjetja razreda A so uvrščene na Nasdaq Global Select Market pod simbolom MSTR.

MicroStrategy lansira vrednostne papirje »Na trgu«, ki ponujajo prilagodljivost za prodajo do milijarde ameriških dolarjev navadnih delnic razreda A sčasoma $ MSTR http: //t.co/qouK8pFmBF

– Michael Saylor (@michael_saylor) June 14, 2021

V prospektu, vloženem pri SEC za to ponudbo, je Microstrategy pojasnil, kako namerava uporabiti izkupiček od prodaje, in navedel:

Neto izkupiček od prodaje katere koli navadne delnice razreda A, ponujene v tem prospektu, nameravamo uporabiti za splošne korporativne namene, vključno z nakupom bitcoinov, razen če je v veljavni dodatek k prospektu.

Microstrategy Inc. trenutno deluje približno 92, 079 bitcoinov, ki jih ima novo ustanovljena hčerinska družba Macrostrategy LLC.

družba je v ponedeljek tudi sporočila, da je izpolnila 6 milijonov dolarjev 500 ponudbe v višini 6 USD. % starejših zavarovanih zapiskov in izkupiček bo namenjen nakupu več bitcoinov. Po trenutni ceni bi bruto izkupiček od te ponudbe lahko dosegel toliko 12, 500 BTC. To bi povečalo skupna imetja bitcoinov Microstrategy na več kot 100, 000 BTC.

Prospekt podjetja, vložen pri SEC, opisuje:

Mikrostrategija zasleduje dve korporativni strategiji pri poslovanju. Ena strategija je pridobivanje in zadrževanje bitcoinov, druga strategija pa je rast našega podjetja za poslovno analitiko.

“ Naše imetje bitcoinov obravnavamo kot dolgoročno imetje in se ne nameravamo ukvarjati z rednim trgovanjem z bitcoini in nismo varovali ali kako drugače sklepali pogodb o izvedenih finančnih instrumentih v zvezi z našimi bitcoin imetji, čeprav bomo bitcoin v prihodnjih obdobjih lahko prodajali po potrebi za ustvarjanje gotovine za upravljanje zakladnice in druge splošne korporativne namene, “je podrobno navedla družba.

Mikrostrategija je še opozorila:” Raziskujemo tudi priložnosti za uporabo tehnologij, povezanih z bitcoini, kot je analitika blockchain v našo ponudbo programske opreme. “

Kaj menite o tem Mikrostrategija, ki prodaja delnice MSTR za nakup bitcoinov? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

JPMorgan Warns of Incoming Bitcoin Bear Market Citing 'Unusual Development' in Futures

Stock-to-Flow Creator Says '$288K Still in Play,' Mike McGlone Sees an 'Ace up Bitcoin's Sleeve'

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments